12
-
#12 A szuperhősös mozifilmeket szeretem, de pl. a Smallville-ből egy fél percet sem láttam soha. TV sorozat alapból felejtős, ha nem a Fekete viperáról van szó. -
Chris05 #11 Haverral néztem és a párjával. Semmi fogalmuk nincs a mítoszról a kriptonitról vagy egyéb tényekről úgy, hogy a Smallville már a 8. évadát tapossa itthon. -
Chris05 #10 Valóban a fosós fingós poénnal telerakott hulladékok meg a másnaposok 3 iszonyatosan magas szintet képvisel. Ez megy nálunk, a szemétért fizetnek az emberek. -
kalapos01 #9 ". Az igaz, hogy Magyarország még mindig nincs felkészülve az ilyen filmekre"
10 év Superman-sorozat és egy csomó képregényes siker meg más jelmezes hülyeség után Supermanre Mo. nincs felkészülve? Lehet, hogy jobb is, hogy nem vagyunk felkészülve az amerikai tömegkultúra ilyen termékeire. -
#8 300 millió $ igen szép hazai bevételnek számít, az már legyen a Warner baja, hogy a reklámmal együtt majdnem ugyanennyit költött a filmre. Minek egy Superman-ra 70 milliós marketing? Előzetes a Youtube-ra, meg a mozikba egy plakát dátummal, ennyit akkor is láttam volna, ha SG-t sem olvasok. -
vik3 #7 "Az igaz, hogy Magyarország még mindig nincs felkészülve az ilyen filmekre" - ez azért picit erős volt, sokat nevettem. -
#6 Te elolvastad ezt a cikket? A bevételek részletezése mióta negatív kritika? -
Newfronter #5 Tényleg gáz, hogy az SG ennyire lehúzza ezt a remek filmet! -
Reg5 #4 Mozikba kerülése előtt már bejött nekik 150 millió, ilyen olyan cégekkel kötött szerződésekből. Szóval annyira mégsem "szar" eredmény ez. -
sandor8206 #3 sztem meg már így is túl sokat foglalkoztak egy szar filmmel, tényleg leállhatna már az SG -
Chris05 #2 A másik dolog pedig, hogy Kritika néven van egy nagy fikázás, amiben semmi konkrétumot nem írnak a filmről. Az igaz, hogy Magyarország még mindig nincs felkészülve az ilyen filmekre, de attól még speciel nekem nagyon tetszett. -
Dave017 #1 Nem tudom, hova tenni ezt az idióta cikket XD
Miért akarja az sg ennyire lehúzni a filmet, azt nem tudom, mert eddig minden cikk ami itt megjelent az negatív.
"Az új Superman-film Amerikában nem fogja visszahozni az árát" LoooL
225 millából készült, kb. 300 lesz a bevétele akkor most miről is van szó?
Hozzá csapjátok a marketing költséget is? Akkor a bevételhez is csapjátok már hozzá a szponzorok lóvéját, azt a cirka 100 millát! Csapjátok hozzá a különböző termék eladásokat is! Ha már megemlítjük a mozik mennyit nyúlnak le.
Ezt a cikket nem éremes elolvasni, és szerintem egyik itt megjelent cikket sem, rengeteg más filmekkel foglalkozó weblap van, akik igényes cikkeket írnak, kritikákat, stb.