8
  • Atisz #8
    Beteg, inkább szakadjon el a géptől az illető és takarítsa ki a lakást, amiben él.
    (és még a felesége/anyja is örülni fog :))
  • Zombee
    Nagy poén lenne emberi hullákat pucolni fel a földről.
  • Voronyezs
    az se rossz, de ez szvsz sokkal jobban passzol a különböző sci-fi játékokhoz :D mint ahogy írták: Dead Space, Mass Effect(bár az sztem kicsit kilóg a sorból, de megindokolni nem tudnám pontosan miért is), de legfőképpen nekem a Quake 4 ugrik be mindig meg a Doom 3 :D:D
  • Zozo76
    baromi jo otlet szerintem. birnam peldaul a bf3 ziba tower helyszinen is rendet kene tenni... :)
  • tcpip2
    Gyertek takarítani hozzám, a szobámnak nagyobb a felbontása, és valós fizikai motor alatt fut! (Vér nincs, de porcicák és pár pókháló fellelhető! Rongyot adok.)
  • Zombee
    Sajnos licencgondok miatt ez soha nem fog megvalósulni, túl sok kiadótól, fejlesztőtől kéne összevadászni a jogokat. Pedig valóban jópofa lenne bemerészkedni klasszikus lövöldözős FPS-ek pályáira, és felvakarni a padlóról a jól ismert szereplőket, lényeket.
    Független, ingyenes programként talán meg lehetne oldani ügyvédek és licencfizetés nélkül is, bár az meg a látvány rovására mehet könnyen. De tényleg zseniális ötlet lenne.
  • tomboy013
    Ez jó játék, annak aki végképp nem tudja hogy csessze el az életét baromságokra =D
  • tacky
    hát ez nagyon jó ... tetszik az ötlett ... jó lenne ha valoban azokon a pályákon menne a takaritás amiket már 1x játszotunk ... (Doom,Quake,a lista végtelen) ...