Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez a gusztustalan talajtextúra?!
most sz sg-n vagy rémesen lebutított grafika mellett játszanak a játékokkal (nem értem akkor, mi alapján dõl el a grafikára adott pontszám), vagy nevetségesen nagy ez a gépigény ehhez a látványhoz
Narxis
Ezt én is kérdezni akartam de ráhagytam. Ha valaki játékot tesztel a publikumnak akkor illene rendes gépet beújítani, fõleg ha rendszeresen csinálja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zombee
De azért az 5 csillagot megkapta a grafika. Írják is, hogy erõs gép kell hozzá. Gondolom nem futott nekik se, abból gondolták, hogy szép a grafika. :)

Másik kritika: itt vannak képek is, meg egy összehasonlítás a low/med/high/max beállításokkal. Utána mindenki döntse el, az sg-n mi hogy volt.

cylonflatus
Ez rendszeres dolog itt az sg-n, többször megfigyeltem már én is.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

szerintetek lesz akcióban Steamen?

Amiga
Biztos nem volt a warezben kézikönyv.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Már nem azért, de csupán ami így elsõre feltûnik: MI EZ A GRAFIKA? MIK EZEK A KÉPEK? Le akarjátok járatni a játékot? A szerkesztõségben csak így megy el vagy mi van? Ráadásul irtó hülye lehetett aki belõtte a grafót, mivel a textúrákat illene lazán maxra tolni, még akkor is ha gyenge a gép! Ram csak van benne vagy PII-vel toljátok? Bocs, de ez valami ultragáz! Hogy lehet így cikket írni? Aki nem ismeri mi ez ezek után "valószínû" megnézi mi is ez a game.
Így van, akár még a katonák vállára is le lehet helyezni a kamerát... :D

Amúgy számomra elõször (a "kampánnyal" kezdtem, csak késõbb skirmish-eztem) nem volt túl megnyerõ a játék, gyakorlatilag egy CoH DLC-nek tûnt inkább, mint különálló játéknak, néhány kisebb-nagyobb újítás volt csak benne. Néhány skirmish után viszont pont ezek az apró újítások (pl. a mesterlövész már nem lehet bárhol, bármikor álcázva, csakis fedezékben -> TAKTIKA!!!; változó idõjárás; hóban maradó nyomok nem "decal"-ok, azaz nem törlõdnek, ha a katona/tank 10 lépéssel továbbment; stb.) tették annyira megnyerõvé számomra a játékot.
<#taps>
:D ... azt vagod hogy altot lenyomva ugy forgatod a csatateret ahogy neked tetszik .. aztan 2xbackspace visszallhatsz alapra

"Alapból viszonylag kis területeket kezel a játék, azonban 2013-ban a stratégiarajongók részérõl az egyik legminimálisabb elvárás, hogy a csatateret minden szögbõl átvizsgálhassuk."

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3