9
  • Fbn Lx
    mi ez a gusztustalan talajtextúra?!
    most sz sg-n vagy rémesen lebutított grafika mellett játszanak a játékokkal (nem értem akkor, mi alapján dől el a grafikára adott pontszám), vagy nevetségesen nagy ez a gépigény ehhez a látványhoz
  • Narxis
    Ezt én is kérdezni akartam de ráhagytam. Ha valaki játékot tesztel a publikumnak akkor illene rendes gépet beújítani, főleg ha rendszeresen csinálja.
  • Zombee
    De azért az 5 csillagot megkapta a grafika. Írják is, hogy erős gép kell hozzá. Gondolom nem futott nekik se, abból gondolták, hogy szép a grafika. :)

Másik kritika: itt vannak képek is, meg egy összehasonlítás a low/med/high/max beállításokkal. Utána mindenki döntse el, az sg-n mi hogy volt.
  • cylonflatus
    Ez rendszeres dolog itt az sg-n, többször megfigyeltem már én is.
  • tomkeller
    szerintetek lesz akcióban Steamen?
  • Amiga
    Biztos nem volt a warezben kézikönyv.
  • hkoDAVID
    Már nem azért, de csupán ami így elsőre feltűnik: MI EZ A GRAFIKA? MIK EZEK A KÉPEK? Le akarjátok járatni a játékot? A szerkesztőségben csak így megy el vagy mi van? Ráadásul irtó hülye lehetett aki belőtte a grafót, mivel a textúrákat illene lazán maxra tolni, még akkor is ha gyenge a gép! Ram csak van benne vagy PII-vel toljátok? Bocs, de ez valami ultragáz! Hogy lehet így cikket írni? Aki nem ismeri mi ez ezek után "valószínű" megnézi mi is ez a game.
  • Bendzs
    Így van, akár még a katonák vállára is le lehet helyezni a kamerát... :D

Amúgy számomra először (a "kampánnyal" kezdtem, csak később skirmish-eztem) nem volt túl megnyerő a játék, gyakorlatilag egy CoH DLC-nek tűnt inkább, mint különálló játéknak, néhány kisebb-nagyobb újítás volt csak benne. Néhány skirmish után viszont pont ezek az apró újítások (pl. a mesterlövész már nem lehet bárhol, bármikor álcázva, csakis fedezékben -> TAKTIKA!!!; változó időjárás; hóban maradó nyomok nem "decal"-ok, azaz nem törlődnek, ha a katona/tank 10 lépéssel továbbment; stb.) tették annyira megnyerővé számomra a játékot.
  • Gascan #1
    :D ... azt vagod hogy altot lenyomva ugy forgatod a csatateret ahogy neked tetszik .. aztan 2xbackspace visszallhatsz alapra

"Alapból viszonylag kis területeket kezel a játék, azonban 2013-ban a stratégiarajongók részéről az egyik legminimálisabb elvárás, hogy a csatateret minden szögből átvizsgálhassuk."