19
Sharkando (the movie)
-
wolfgrim #19 best filmXD -
#18 Sharknado.2013.CUSTOM.720p.BluRay.x264.HUN-DART
Szeggggyééé TEK! -
#17 Jah... 10 éve kb. Iszonyat gáz már a nő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16 Légy stílusos a topikhoz!
- Transzfarmersz
- Avrangers -
#15 sarkandó... :D -
gombabácsi #14 a transzformersz, avengers meg hasonlo gagyi filmeknel csak jobb lehet -
Sith #13 Gondolom egyszer fektettek be egy rendes vagy cgi model cápába vissza kell, termelni a befektetett pénzt :)
Egyébként légy szemfüles és a kelő időpontban pereld őket, hogy az itt elhangzott kénsavat köpő csikóhal ötletét tőled lopták, ezért kötelesek a film által termelt nyereség (10$) felét átadni neked :) -
#12 A topik cím epic fail. Mondjuk nem tudom miért, de ez az Asylum stúdió mindig ilyen hülye cápákkal foglalkozik... ha ennyire rá vannak kapva a tengeri élőlényekre, kitalálhatnának valami mást is. Én pl. tűkön ülve várom a 3 tökű csikóhalat, vagy a kénsavat köpködő tengeri csillagot.
De akkor ezek majd egy következő filmben...
Most viszont újra cápák akiket nem tudni mi szél hozott, de ott vannak a városban, és nagyon-nagyon meg akarják rágcsálni az adófizetők Big Mac-en hizlalt zsírját.
-
ldavid #11 ez -
Koppixer #10 SHARK + torNADO = SHARKNADO !!! -
#9 Tara Reid -
W B #8 Az évezred filmje! -
#7 megarealisztikus film.
David Attenborough dokumentumfilmje kutyafüle ehhez képest :) -
#6 Ezek aztán az elvetemült cápák! -
#5 Sharkando FTW!!!4! sarkandó
De hogy sikerült elírni kétszer is? :D -
#4 Az év poénja. -
#3 és milyen film az a Sharkando? -
#2 Azt hiszem megvan az év filmje! -
A parádés gagyifilmekben utazó Asylum stúdió az elmúlt években bemutatta már a nézőknek a kétfejű cápákat és a homokban úszkáló cápákat (2 Headed Shark Attack-Sand Sharks duplakritika itt), de most emelték a tétet: itt a tornádóban utazó, gyilkos cápafalka! A viccesen rémes B-film természetesen maximálisan hű maradt a stúdió eddigi terméséhez, és a készítők az agyzsibbasztó szörnyötlet mellé természetesen most is telepakolták a filmjüket huszadrangú, nem véletlenül elfelejtett hollywoodi színészekkel és bikinis bombázókkal. A két kategóriát ráadásul ezúttal egy igazi nagyágyú, az Amerikai pite-filmekben domborító Tara Reid képviseli. A Sharknado tévépremiere július 11-én volt a Sy-Fy Channelen, hamarosan mi is jelentkezünk a kritikával.
Forrás