Z világháború - Ilyen egy jó popcorn film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"A hipster jellemzõi a kényszeredett "laza" stílus, lázadás a társadalmilag elfogadott "menõ" dolgok ellen (de ugyanakkor csak stílusban lázadó, ugyanazt a kényelmes életet szereti). Igyekszik elkerülni mindenfajta divatot, viszont imád mindent ami "alternatív": a független zenészbandákat, a mûvészfilmeket, sokan bicilkiznek vagy vegetáriánusok (hogy ez mennyire tudatos környezetvédelem és mennyire jobbnak lenni akarás az vitatható), sokan nosztalgiáznak, pl. rádiót hallgatnak TV helyett. Viszont nem mondanak le a modern fiatalok által megszokott dolgokról, mobil, internet, techno-kütyük, ezeket ugyanolyan magától értetõdõen használják."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
http://vulgarian.blog.hu
Igaz, nem a klasszikus zombik vannak benne (inkább egyfajta megveszett emberek), de olyan, amit nem szabad kihagyni. És a 2. rész sem rossz.
Z világháború: imádtam a könyvet, kétszer is elolvastam rövid idõ belül. És nekem a film is tetszett. Mivel nem vagyok idióta, ezért nem is vártam, hogy majd a könyvet mozivászonra tudják adaptálni. Egy HBO-féle sorozatként még el tudtam volna képzelni. Ettõl függetlenül a film valóban egy szórakoztató popcorn-mozi. Pont jó egy nyári hétköznap esti mozizásra.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://vulgarian.blog.hu
Nem mondom, hogy rossz volt de egy tv ben vagy letoltve nezos filmkent teljesen korrekt idotoltes.
Hát, bazmeg..., már bocs, de ezen nagyot néztem. Ez a filmek hibája vagy a te hibád, aki egyszernézõs, nem gondolkodós filmeket nézel? Bõven van olyan film, ami gondolkodós és/vagy nem egyszernézõs. Az a te bajod, ha ehelyett ilyeneket nézel.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Még anno a könyvet is megvettem, ami a játék alapján készült. Az is jó volt.
De, ahogy a filmek, úgy a játék is lecsúszott.
Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában 😊
Igazából azért felháborító, mert a könyv által keltett hypet meglovagolva akartak egy filmet csinálni, ami önálló darabként is gyenge, könyvadaptáció címén meg siralmas.
Amúgy nem tudom, hol olvastad, hogy azt mondtam, a Halálosztag egy jó könyv. Mert ezt sem írtam. Csak azt, hogy onnan van lopva az ötlet.
Igen nagy öngól az olvasásról meg írásról beszélned, mikor 3 mondatot nem tudsz értelmezni, és megfelelõen behelyezni. Inkább magadra veszed.
Aki könyvet olvasta, tudja, hogy csak a cím azonos, semmi más.
és mindenféle más film fajtának is rossz, drámának, scifinek, kriminek, bárminek
teljesen rossz film
Örülök, hogy nem a könyvet valósították meg, mert a következõ videó hûen tükrözi a hangulatát: http://www.youtube.com/watch?v=H3laCkeKx3A
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
bánom hogy megnéztem. ez így se nem kerek se nem szögletes, de még zombisnak se zombis. tudtam hogy túl nagy a hype ahhoz képest amit majd kapni fogok, de ez még az alacsony elvárásokat is alulszárnyalta <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Persze tudom, sok embernek túl nagy misztikum az olvasás.
Egyébként a zombi kategóriában is elég rossz a film, egy Holtak Hajnala remakenek még a közelében sincs. Walking dead stb.
Amúgy maga a zombi áradat szintén könyvbõl lopott, Star Wars Halálosztag.
Persze, aki nem olvas annak ez a film nagyon király.
Egyetértek gombabácsival ez egy üres film, tele klissékkel. És abból is rosszabb fajtából...
A könyv nagyon sok történhetett mutat be és azon keresztül ezt a háborút, és, hogy a sok buta politika miatt hogyan esnek el az országok. Majd hogyan találják meg az emberek a módját, hogy összefogjanak és harcoljanak, szervezõdjenek és megváltoztassák a gondolkodásúkat. Rengeteg katonai taktika és miegymás. Nagyon komplex könyv. Látszik, hogy több évnyi kutató munka van mögötte, na ebbõl semmi sincsen a filmben. Csak egy zs kategóriás film.
Ezen kívül végig Lindelof röhögését lehet hallani a háttérben. 😊