33
  • Ender Wiggin #33
    a Cockneys VS Zombies sokkal realisztikusabbnak tűnik és ráadásul nem veszi magáty komolyan, mint ez a szar.
  • koschwarz
    #32
    Fogalmad sincs, mit jelent a hipster, igaz?

    "A hipster jellemzői a kényszeredett "laza" stílus, lázadás a társadalmilag elfogadott "menő" dolgok ellen (de ugyanakkor csak stílusban lázadó, ugyanazt a kényelmes életet szereti). Igyekszik elkerülni mindenfajta divatot, viszont imád mindent ami "alternatív": a független zenészbandákat, a művészfilmeket, sokan bicilkiznek vagy vegetáriánusok (hogy ez mennyire tudatos környezetvédelem és mennyire jobbnak lenni akarás az vitatható), sokan nosztalgiáznak, pl. rádiót hallgatnak TV helyett. Viszont nem mondanak le a modern fiatalok által megszokott dolgokról, mobil, internet, techno-kütyük, ezeket ugyanolyan magától értetődően használják."
  • pixx
    #31
    Mondjuk viccesen hangzik ez a kijelentés a te szádból, te mert te mész a divattal, hogy imádod ezt a filmet, mert mindenki más is ez csinálja. Mert ez a menő. Szóval inkább te vagy a hipszter...
  • tartarus
    #30
    és a zombik nagy része magyar :D
  • koschwarz
    #29
    A hipsztereknek meg mindig igazuk van...
  • koschwarz
    #28
    28 nappal később

    Igaz, nem a klasszikus zombik vannak benne (inkább egyfajta megveszett emberek), de olyan, amit nem szabad kihagyni. És a 2. rész sem rossz.




    Z világháború: imádtam a könyvet, kétszer is elolvastam rövid idő belül. És nekem a film is tetszett. Mivel nem vagyok idióta, ezért nem is vártam, hogy majd a könyvet mozivászonra tudják adaptálni. Egy HBO-féle sorozatként még el tudtam volna képzelni. Ettől függetlenül a film valóban egy szórakoztató popcorn-mozi. Pont jó egy nyári hétköznap esti mozizásra.
  • tartarus
    #27
    Na a héten megnézem a moziban :) ha már ekkora téma lett :D
  • csimmasz
    #26
    Azt hittem a trailer alapjan latvanyos moziban nezos film lesz, de nem.
    Nem mondom, hogy rossz volt de egy tv ben vagy letoltve nezos filmkent teljesen korrekt idotoltes.
  • zetortraktor
    #25
    "Valahogy hiányzik mostanában az, hogy kijövök a moziból és gondolkodnom kell, valójában mi is történt"

    Hát, bazmeg..., már bocs, de ezen nagyot néztem. Ez a filmek hibája vagy a te hibád, aki egyszernézős, nem gondolkodós filmeket nézel? Bőven van olyan film, ami gondolkodós és/vagy nem egyszernézős. Az a te bajod, ha ehelyett ilyeneket nézel.
  • AZTA
    #24
    De ha már dönteni lehetne, akkor nem jobb lenne egy jó nőt nézni mint egy csudát?
  • Pityugonzales
    #23
    Nem volt kifejezetten rossz film, de úgy ahogy a többi mai hollywoodi filmet, ezt is maximum egyszer lehet csak megnézni. Valahogy hiányzik mostanában az, hogy kijövök a moziból és gondolkodnom kell, valójában mi is történt. Talán az Inception még kicsit olyan volt, viszont ott a sok akció és a sok magyarázás elrontotta a hangulatot. (legalább is ezt én így látom)
  • Dynamic
    #22
    Szerinted miért mentek biciklivel és később miért szaladtak? Ilyen nehéz volt megérteni? Pedig ez csak egy sima akciófilm. Ráadásul még az is felzaklatott, hogy nem az aktuális nagymellű, szilikon szájú divatmodell játszotta Pitt feleségét? Irigylem a problémáidat.
  • pixx
    #21
    Tudjuk több millió légy nem tévedhet...
  • paj01
    #20
    Ez is mehet a többi hulladék közé amiből mostanában sok van. Ezt a filmet Pitt meg a hype húzta fel sztem, mert amúgy semmi extrát nem nyújt. Ez se az a film amit tucatszor fogok megnézni kb 2 hete láttam, már alig emlékszem vmire. Rémlik az mikor top level katonai bevetésen tekernek a rozsdás biciklikkel vhova, hogy aztán visszafussanak:D Jah meg ahogy fejbe lőtte magát a hülyegyerek:D... meg az az ocsmány egérfejű nő, a pitt felesége akitől rosszat lehet álmodni.Ennyi maradt meg pedig szívesen fikáznám részletekbe menően:D Hitvány egy vmi volt ez is.
  • Tyler1
    #19
    Érdekes, hogy ez a "siralmas" film, közönség és kritikus körökben is pozitív visszajelzéseket kapott többségben.
  • pixx
    #18
    Igen nem mondanám 100%-ra azt a filmet, de volt egy hangulata. A többi része egyre lejjeb csúszik.
    Még anno a könyvet is megvettem, ami a játék alapján készült. Az is jó volt.
    De, ahogy a filmek, úgy a játék is lecsúszott.

  • Linkout
    #17
    Elég szubjektív, de nekem az eddigi legjobb hangulatot zombis filmekben a resident evil 1 hozta. A többi részét nagyon nem szeretem, és sajnos azóta sem láttam olyan zombis filmet, ami igazán megfogott volna, aminek csenes, nyomasztó hangulata van és értelmes története.

    Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában :)
  • pixx
    #16
    Ez igaz, a könyvben is voltak egy-két uncsi történet, de lehet volna 120-140 percben kihózni valamit. 10-15 perc egy történet.

    Igazából azért felháborító, mert a könyv által keltett hypet meglovagolva akartak egy filmet csinálni, ami önálló darabként is gyenge, könyvadaptáció címén meg siralmas.
  • pixx
    #15
    Nem mondtam, hogy okosabb vagyok, de aki elolvasta a könyvet, annak ez rossz.
    Amúgy nem tudom, hol olvastad, hogy azt mondtam, a Halálosztag egy jó könyv. Mert ezt sem írtam. Csak azt, hogy onnan van lopva az ötlet.
    Igen nagy öngól az olvasásról meg írásról beszélned, mikor 3 mondatot nem tudsz értelmezni, és megfelelően behelyezni. Inkább magadra veszed.

    Aki könyvet olvasta, tudja, hogy csak a cím azonos, semmi más.
  • Linkout
    #14
    Egy sorozatban van idő arra, hogy kifejtsenek apróbb részleteket, mellékszálakat mutassanak be, egy-egy karaktert akár több epizódban. A filmben erre nincs lehetőség.
  • pixx
    #13
    Band of Brothers úgyanilyen könyv, és készült belőle egy nagyon nomális tv sorozat. Dettó ugyanilyen könyv volt.
  • Dynamic
    #12
    Te komolyan azt hitted, hogy egy oknyomozó riport könyvet egy az egyben adaptálni lehet vászonra? De most komolyan, hogy oldottad volna meg a könyvnek azt a metodikáját, hogy 100 emberrel riportot készítenek akik elmondják a véleményüket arról, hogy hogyan látták a háború bizonyos aspektusait a saját szakmájukon belül? Másrészt meg csak a vak nem látta már a trailereken, hogy egy sima rohagálós akciófilm lesz, szóval nem értem, hogyan érhetett valakit váratlanul az a tény, hogy nem a könyvet kapta vissza a vászonról.
  • gombabácsi
    #11
    nem, ez egy rossz popkorn mozi
    és mindenféle más film fajtának is rossz, drámának, scifinek, kriminek, bárminek
    teljesen rossz film
  • kalapos01
    #10
    Így van. Pont ez az érvelés jelzi, hogy a "könyvolvasók" között is vannak ostobák. Mert ilyet értelmes ember nem írna le. Eleve értelmes ember nem célozna olyasmire, hogy vannak "könyvolvasók". Meg eleve röhej azt hinni, hogy aki olvasta a könyvet, annak ez nem jönne be.
  • Tyler1
    #9
    Jaj de tipikus buta érvelés, hogy akinek esetleg tetszik egy könyvadaptáció, az biztos olvasatlan, iskolázatlan, buta paraszt. Bezzeg te mekkora értelmiségi vagy, mert elolvastad a World War Z-t, és tudod, hogy a film ehhez képest trash, aki pedig ezzel nem ért egyet, az tudatlan. Gratulálok!
  • nessboth
    #8
    Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyit olvas, azért mert tetszik egy limonádé film azt jelenti, hogy nem olvasok könyvet? Elég öngól pont az olvasás nagy misztikumáról beszélni és a Halálosztagot felhozni példának, mert az tökéletesen mintapéldája az üres, ötlettelen és közhelynek, olyan párbeszédekkel amiket kb 12 éves koromban írtam. Ráadásul nem volt egy akkora könyv, hogy abból bárki bármit lopjon.

    Örülök, hogy nem a könyvet valósították meg, mert a következő videó hűen tükrözi a hangulatát: http://www.youtube.com/watch?v=H3laCkeKx3A
  • HuAn82
    #7
    Kiváló popcorn mozi lesz. Se több se kevesebb... Megnézzük! ;-)
  • WhiteStar
    #6
    nem. ez 110 perc tömény SEMMI volt.
    bánom hogy megnéztem. ez így se nem kerek se nem szögletes, de még zombisnak se zombis. tudtam hogy túl nagy a hype ahhoz képest amit majd kapni fogok, de ez még az alacsony elvárásokat is alulszárnyalta
  • pixx
    #5
    Ha a filmet veszem egynek, akkor a könyv 100.
    Persze tudom, sok embernek túl nagy misztikum az olvasás.
    Egyébként a zombi kategóriában is elég rossz a film, egy Holtak Hajnala remakenek még a közelében sincs. Walking dead stb.
    Amúgy maga a zombi áradat szintén könyvből lopott, Star Wars Halálosztag.
    Persze, aki nem olvas annak ez a film nagyon király.

    Egyetértek gombabácsival ez egy üres film, tele klissékkel. És abból is rosszabb fajtából...

    A könyv nagyon sok történhetett mutat be és azon keresztül ezt a háborút, és, hogy a sok buta politika miatt hogyan esnek el az országok. Majd hogyan találják meg az emberek a módját, hogy összefogjanak és harcoljanak, szerveződjenek és megváltoztassák a gondolkodásúkat. Rengeteg katonai taktika és miegymás. Nagyon komplex könyv. Látszik, hogy több évnyi kutató munka van mögötte, na ebből semmi sincsen a filmben. Csak egy zs kategóriás film.
  • Tyler1
    #4
    Könyv nélkül viszont bazi jó szórakoztatás :)
  • gombabácsi
    #3
    Totálisan üres, ötlettelen, semmilyen film. Valami rossz tévésorozat egy rosszabb epizódjának elmegy, de ahhoz meg túl hosszú.

    Ezen kívül végig Lindelof röhögését lehet hallani a háttérben. :)
  • pixx
    #2
    A könyv után, bazi nagy csalódás volt...
  • nessboth
    #1
    Tökéletes kritika, teljesen így éreztem én is, mikor néztem. Mozgalmas, intenzív, erőteljes. Egy baromi szórakoztató limonádé ami inkább izgalmas, mint félelmetes.