9
-
#9 Ha az sg.hu felfogással nézve az átlag mozibajárót kell, hogy érdekelje a film, hisz látványos lesz, és a Transformers is nagyon sikeres, és ebben is óriásrobotok vannak. Ilyen filmeknél ez kb 50-50%, a Csatahajó pl. a látvány ellenére is megbukott, John Carter is, egy júliusi popcornmozinak azért jobbak az esélyei.
Viszont az méretes kékeres faszság, hogy a közönség azért nem érdeklődik, mert a kampányban felfedték, hogy óriásrobotos film lesz. Basszus, a film lényege, hogy az emberek így veszik fel a harcot, legalább tudni lehet, mire számítson az ember. Pofára esés, ha szörnyfilmre ülök be, és óriásrobotosat látok. Nincs zsákbamacska, a film vélhetően azt adja, amit az előzetes kínál, Sz.V. mindig leírja, hogy a mozibajárók szeretnek biztosra menni. Legalább figyelne oda, hogy mikor mit ír. -
pixx #8 Én bírom a rendezőt, tudtam vele beszélni is, mikor itt volt jó arc, plusz Ron Perlmant is nagyon bírom, szintén, mikor itt volt tett egy hatalmas gesztust egy nehéz nap után a 200 statisztának magyarul köszönte meg egyenként az aznapi melót. Soha senkitől ilyet nem láttam.
De ez film sajnos nem mozgat ezek ellenére se. -
#7 legyen de a hszeidet olvasva, 99%ban jobb lett volna ha meg tartod magadnak. -
gombabácsi #6 tehát nem lehet más véleményem mint az emberek többségének?
nagy úr a csordaszellem... -
#5 te tényleg nem vagy normális...
nem is értem miért szoktam elolvasni a hozzászólásaidat.
transformers-nek már nagy kultusza van, mégnagyobb rajongótáborral, és nem csak azóta amióta filmeket is készítettek belőle te nagyon okos. -
gombabácsi #4 ha ez bukik, akkor még nagyobb gázok a giga gáz transzformersz filmek, azaz hogy azok miért lettek sikerek, pedig minden szempontból rosszak, látványban is -
bgerison #3 Szerintem nagy lebőgés lesz. -
Bari06 #2 Engem nem izgat a film, ez az egy robotban két ember feeling nem nagyon jön be, egyáltalán minek vannak benne, jó-jó persze irányítani kell de akk már olyan vasöklösen is lehetne. Meg kicsit olyan érzésem van, mint a zs kategóriás mega giga oriás polip vs mutáns emberevő cápa filmekben. -
lamer the true #1 Nagy robot üt!
Legjobb :)