Tényleg nagy bukás lesz a Tűzgyűrű (Pacific Rim)?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az sg.hu felfogással nézve az átlag mozibajárót kell, hogy érdekelje a film, hisz látványos lesz, és a Transformers is nagyon sikeres, és ebben is óriásrobotok vannak. Ilyen filmeknél ez kb 50-50%, a Csatahajó pl. a látvány ellenére is megbukott, John Carter is, egy júliusi popcornmozinak azért jobbak az esélyei.
Viszont az méretes kékeres faszság, hogy a közönség azért nem érdeklõdik, mert a kampányban felfedték, hogy óriásrobotos film lesz. Basszus, a film lényege, hogy az emberek így veszik fel a harcot, legalább tudni lehet, mire számítson az ember. Pofára esés, ha szörnyfilmre ülök be, és óriásrobotosat látok. Nincs zsákbamacska, a film vélhetõen azt adja, amit az elõzetes kínál, Sz.V. mindig leírja, hogy a mozibajárók szeretnek biztosra menni. Legalább figyelne oda, hogy mikor mit ír.
Viszont az méretes kékeres faszság, hogy a közönség azért nem érdeklõdik, mert a kampányban felfedték, hogy óriásrobotos film lesz. Basszus, a film lényege, hogy az emberek így veszik fel a harcot, legalább tudni lehet, mire számítson az ember. Pofára esés, ha szörnyfilmre ülök be, és óriásrobotosat látok. Nincs zsákbamacska, a film vélhetõen azt adja, amit az elõzetes kínál, Sz.V. mindig leírja, hogy a mozibajárók szeretnek biztosra menni. Legalább figyelne oda, hogy mikor mit ír.
Én bírom a rendezõt, tudtam vele beszélni is, mikor itt volt jó arc, plusz Ron Perlmant is nagyon bírom, szintén, mikor itt volt tett egy hatalmas gesztust egy nehéz nap után a 200 statisztának magyarul köszönte meg egyenként az aznapi melót. Soha senkitõl ilyet nem láttam.
De ez film sajnos nem mozgat ezek ellenére se.
De ez film sajnos nem mozgat ezek ellenére se.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
legyen de a hszeidet olvasva, 99%ban jobb lett volna ha meg tartod magadnak.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
tehát nem lehet más véleményem mint az emberek többségének?
nagy úr a csordaszellem...
nagy úr a csordaszellem...
te tényleg nem vagy normális...
nem is értem miért szoktam elolvasni a hozzászólásaidat.
transformers-nek már nagy kultusza van, mégnagyobb rajongótáborral, és nem csak azóta amióta filmeket is készítettek belõle te nagyon okos.
nem is értem miért szoktam elolvasni a hozzászólásaidat.
transformers-nek már nagy kultusza van, mégnagyobb rajongótáborral, és nem csak azóta amióta filmeket is készítettek belõle te nagyon okos.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
ha ez bukik, akkor még nagyobb gázok a giga gáz transzformersz filmek, azaz hogy azok miért lettek sikerek, pedig minden szempontból rosszak, látványban is
Szerintem nagy lebõgés lesz.
Engem nem izgat a film, ez az egy robotban két ember feeling nem nagyon jön be, egyáltalán minek vannak benne, jó-jó persze irányítani kell de akk már olyan vasöklösen is lehetne. Meg kicsit olyan érzésem van, mint a zs kategóriás mega giga oriás polip vs mutáns emberevõ cápa filmekben.
Nagy robot üt!
Legjobb 😊
Legjobb 😊