Az AMD GPU-ira optimalizálják a LibreOffice-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AgentKis
PDF-et mindenhol meg tudnak nézni...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

igen unalmas, de ez van...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A végével abszolút egyetértek, az elejével nagyon nem.
A diplomamunkámat én is LaTeX-ben írtam, jó volt megtanulni, de hogy egy CV-t is abban írjak, eszembe sem jutna. Az emberek 99.9%-nak szintén nem.
Ha valaki betartja a stílusok használatát, és nem gányol, akkor word/writer-ben is jól lehet dolgozni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Az MS Office verziók önmagukkal sem kompatíbilisek.... nevetséges....
Nemtudom, hogy egy rohadt szövegszerkesztõnek mi a francért van ekkora gépigénye - egyre viccesebb, hogy egy 15 évvel ezelõtti Office is lassan elõbb megnyílik egy 486-os gépen.... mi történt? hírtelen erõforrásigényesebb lett egy oldal Times New Roman gagyi szöveg????
Önéletrajzot csakis LaTeX-ben írunk és PDF-ben, esetleg PostScriptben adjuk le.

Narxis
Pedig igaza van. Office-t senki se venne ha lenne egy jó ingyenes alternatíva ami olvassa az MS szarokat. Idõvel aztán ki is kopnának ezt meg az MS nem engedheti.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tudod ez úgy mûködik, hogy ha IT területre keresek szakembert, lendületbõl törlöm, azokat a CV-ket, amelyek arról árulkodnak, hogy nincs megfelelõ informatikai ismeretük. Például, legyen PDF ugyanis nem akarom módosítani más önéletrajzát, csak megnézni, meg attól hülyét kapok amikor beágyaznak egy kib@szott nagy fotót a tyuksz@ros wördöcskéjükbe. Ilyen emberek ne legyen IT szakemberek - nálam biztos.
zola2000
Ugyan, én is azt mondanám, hogy ez az ms hibája, de néha két különbözõ ingyenes office sem kompatibilis egymással a nyílt formátumokban, bonyolult nagy programok ezek.

A

De az a durva, hogy a gerendákkal együtt néha õk is leesnek az autóról!
Elég szerencsétlen cég.
Életem legjobb döntése volt cirka 20 év MS technológia után másra váltani!
Tudod ez ugy mukodik, hogy amikor elkuldom a C.V.-met valahova, azt olyan emberek fogjak megnezni, akik legal officeszal toljak. Ha pedig olvashatatlan szar, mert az en ingyenes verziom nem kompatibilis az ovekkel,akkor lenduletbol kuka. (mas kerdes, hogy mivel az MS valoban nem kompatibilis sajat magaval, igy az esely megvan, hogy a lopott officeom sem az az ovekkel:D)
Az emberek nem szívesen váltanak a megszokásokon. Annyira nem szívesen, hogy inkább lopnak egy fizetõs terméket, mintsem használjanak egy ingyenes alternatívát.
Tudjuk. És a DOS - win95 - win98 váltáskor is a MS hibájából nem futott a lotus / wordperfect. És hogy a win98 wordpadje direkt nem simeri az almás formátumokat, és hogy a ms direkt nem ad ki .doc-ot kezelni tudó szerkesztõt linuxra és almára, etc.

Ez már kib. unalmas.

Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz

és az msofic, az open formátumokat sem olvassa tökéletesen, amik viszont szanaszét vannak dokumentálva, direkt rosszul olvassa, hogy a másik irányba se alakuljon ki az átjárhatóság.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Az MS mindent megtesz, hogy ne legyen kompatibilis. a dokumentációkat visszatartják, és rendszeresen váltogatják a formátumaikat. Az MS saját magával nem kompatibilis...
hát igen a hülyeség gyorsan terjed és sokáig marad.

Semmi nem lesz rendesen kompatibilis az m$ hulladékformátumaival az m$ hulladékokon kívül, mert az az m$ érdeke hogy ne legyen az.
Röviden összefoglalva az alternatívák futnak az ms ofisz teherautója utána, amirõl az m$ emberei folyamatosan fagerendákat dobálnak a az alternatívák elé :)

wraithLord
Jó lenne, ha LibreOffice rendesen kompatibilis lenne a MS Office-szal, mert mindenütt utóbbit használják - máramennyire megfigyeltem.
Annyira nem rajongok az Ati/AMD kártyákért, nem szimpatikus nekem a Catalyst. Pár éve adtam el a HD4870-emet, és azóta is Geforce-om van.