Hallani valaki szavát, mielőtt kinyitná a száját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Szerintem csak szimulál.

Spread De Love!

shamanist
Aha.
Már megvan...

shamanist
" PH a mûtét után rádöbbent, hogy nem csupán a környezetében beszélõk, de a saját hangját is hamarabb hallja a szájmozgás észlelésénél"

Milyen mûtét?
Agy, szem, here?
Engem ez izgatna még rohadtul!

A másik csak szimplán a szavadba vág, ha csúsznál, akkor a te szavaid is csúsznának, így nem lenne "szavadba vágás".

Vagy lassan beszélsz vagy triviális dolgokat kérdezel.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Vagy csak nagyon lassan beszélsz, esetleg dadogsz.

Vadnokedli
Furcsa de nálam is van ilyes fajta szinkron csúszás én is hamarabb hallok mindent; Teszem azt én még a kérdésem vége felé járok pl. de abba bele vágva már mondja az illetõ- vagy akármilyen más esetben. Elég zavaró.

De akkor lehet agyhibám van.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Már hallom, hogy amikor hazajön a nej, megkérdezi, bevásároltam-e.(ez még kb 7 perc)
Akkor most én is híres eset vagyok?

Amúgy az elején azt hittem ez valami scifi filmelõzetes....

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

"Hallani valaki szavát, mielõtt kinyitná a száját" -> "van egy ember, aki egy agyhiba folytán úgy érzi, hogy elõbb kapja meg a hangot, mint a hozzá tartozó látványt"
Vagy csak Coelho-t olvasol és szeretnél ilyen bort inni...:-) .
Tetsuo
😊)) Ez jó volt! Én Rioja borvidéki bort iszom éppen, te mit? (Az sg-t józanul nem érdemes látogatni...)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Vagy olyan büdös a szája, hogy inkább kitalálod mit akar, csak ne szólaljon meg 😄

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Hát ezt nem is volt nehéz elõre tudni 😊
mousee
nice

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Te egy fasz vagy.

Egyetértek a következõ hozzászólóval!
Tetsuo
Tényleg, pont úgy! 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Petka
Azért szar lehet így élni. Konkrétan mintha kiesett volna a téridõbõl...

tudtam (már tegnap) hogy ezt valaki elsüti ide 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

én azt is elõre tudom hogy mit akarnak mondani az emberek 😊

Dr. Lakmusz

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Én is tapasztaltam már ilyent. Fõleg filmeknél, ami rosszul van konvertálva avi-ba.