22
-
#22 Szerintem csak szimulál. -
#21 Aha.
Már megvan...
-
#20 " PH a műtét után rádöbbent, hogy nem csupán a környezetében beszélők, de a saját hangját is hamarabb hallja a szájmozgás észlelésénél"
Milyen műtét?
Agy, szem, here?
Engem ez izgatna még rohadtul! -
dregnarr1 #19 A másik csak szimplán a szavadba vág, ha csúsznál, akkor a te szavaid is csúsznának, így nem lenne "szavadba vágás". -
weine #18 Vagy lassan beszélsz vagy triviális dolgokat kérdezel. -
Zero 7th #17 Vagy csak nagyon lassan beszélsz, esetleg dadogsz. -
#16 Furcsa de nálam is van ilyes fajta szinkron csúszás én is hamarabb hallok mindent; Teszem azt én még a kérdésem vége felé járok pl. de abba bele vágva már mondja az illető- vagy akármilyen más esetben. Elég zavaró.
De akkor lehet agyhibám van. -
weine #15 Már hallom, hogy amikor hazajön a nej, megkérdezi, bevásároltam-e.(ez még kb 7 perc)
Akkor most én is híres eset vagyok?
Amúgy az elején azt hittem ez valami scifi filmelőzetes.... -
Archenemy #14 "Hallani valaki szavát, mielőtt kinyitná a száját" -> "van egy ember, aki egy agyhiba folytán úgy érzi, hogy előbb kapja meg a hangot, mint a hozzá tartozó látványt" -
DontKillMe #13 Vagy csak Coelho-t olvasol és szeretnél ilyen bort inni...:-) . -
#12 :))) Ez jó volt! Én Rioja borvidéki bort iszom éppen, te mit? (Az sg-t józanul nem érdemes látogatni...) -
pasi29uk #11 Vagy olyan büdös a szája, hogy inkább kitalálod mit akar, csak ne szólaljon meg :D
-
stinkydiver73 #10 Hát ezt nem is volt nehéz előre tudni :) -
#9 nice -
Anonymusx #8 Te egy fasz vagy. -
stinkydiver73 #7 Egyetértek a következő hozzászólóval! -
#6 Tényleg, pont úgy! :D -
#5 Azért szar lehet így élni. Konkrétan mintha kiesett volna a téridőből... -
CamelX #4 tudtam (már tegnap) hogy ezt valaki elsüti ide :D -
gombabácsi #3 én azt is előre tudom hogy mit akarnak mondani az emberek :) -
pasi29uk #2 Dr. Lakmusz -
syn7h37ic #1 Én is tapasztaltam már ilyent. Főleg filmeknél, ami rosszul van konvertálva avi-ba.