5
-
Bari06 #5 Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszett a játék, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy ez egy olyan jó játék amilyennel már régóta nem játszottam, a történet szerintem nem unalmas, mindig találkozunk új szereplőkkel a helyszínek változatosak, képességek fejleszthetőek, a fegyverekből kicsit kevés van, de ha úgy vesszük mindegyik "kaliber" megtalálható. A poénok ütősek morbidok, de ütősek, főleg, mint írták amikor minket gyasztat, meg a fejlesztőket. Én úgy érzem nem akartak ezzel világot megváltani (bár nálam sikerült) nem akarták többnek beállítani mint ami, ez csak egy videojáték. Szóval nekem bekerül a kedvenc játékaim közé. -
Achatius #4 Ezt a játékot telepakolták poénokkal és... és ennyi. A játékélmény nálam 2 óra utána teljesen unalomba fulladt.
-
#3 Kíváncsi lennék, Deadpool mennyivel életszerűbb hős, mint Vasember, Hulk vagy Rozsomák. Kezdve azzal, hogy Rozsomák regeneráló képességét kapta meg... -
Starfarer #2 Ez a cikk is pont olyan, mint az sg moderátorai. -
#1 ccc, én azért ennyire nem húznám le a játékot.
A grafikával érdekes, nekem nem volt semmi bajom, nem éreztem, hogy több kellene.
Az irányíthatóság egér + billentyűzeten valóban nagyon macerás, főleg, hogy a játék ajánlja fel a választható billentyűket és egérgombot, így ha valakinek nem három, hanem mondjuk 5 gombos vagy több egere van, akkor azt már nem igazán tudja felfogni a játék (nálam legalábbis nem ajánlotta föl). Viszont bedugtam ezt az Xboxos kontrollert és azzal már egész korrektül lehetett menni (nem vagyok nagy konzolos).
Játszhatóság: hát tényleg nem egy nagyon újrajátszható dolog, de én azért veteránon is végigmentem rajta (iszonyatos, az utolsó agyatlan rohamosztagos 2-3 lövésből megöl)
Intelligencia, nehézség: Szerintem Veteránon piszok nehéz lett a játék. Több bosszúságot okozott, mint szórakozást. Bizonyos helyeken, amikor golyózáporba kerül hősünk, és, mint említettem 2-3 lövéstől van hogy kifekszik, akkor csak a türelmen, a szerencsén, és a Xanax tabletták számán múlik a továbbjutás.
Hangok szerintem egész korrektek voltak. Nolan North hozta Deadpoolt, hangulatos lett az egész. Zene nem sok van benne, habár nekem az ending credits zenéje nagyon bejött :D
Engem őszintén szólva a közepére már inkább idegesített Deadpool poénkodása, mint megnevettetett volna. Sok komoly hőst mellette elég komolytalanná tett.