Hatvanmilliós bírság a UPC-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyeségeket beszélsz. A reklámleveleket senkinek se kötelessége elolvasni, azt meg pláne nem, amit a hátoldalára nyomtatnak. Gyakorlatilag azt vették ráutaló magatartásnak a szerzõdés hosszabbításhoz, ha befizetted a számládat. Ez mondjuk egy csoportos beszedési megbízás esetén simán automatikus, de akár sima sárga csekk esetén is mit csinálnál?
A. Nem fizetsz, kihúzzák a kanócot.
B. Fizetsz, és jövõ hónaptól másik csomagban vagy.
Ez rohadtul nem jogállami megoldás, a büntetés mértéke meg egyenesen vicces. 60MFt 800ezer elõfizetõre az konkrétan 75Ft/elõfizetõ. Ha minimum 1 havi átlagos díj lenne a büntetés, vagyis 5eFt/elõfizetõ, vagyis 4Mrd Ft, akkor talán meggondolnák, hogy abbahagyják az aljas trükközéseket, vagy sem. Ez így rohadtul nem visszatartó erõ, mert ettõl többet nyertek azon, hogy az elõfizetõk 99%-a el se olvasta a sajtpapírt, és automatikusan átkerült a drágább csomagba.
A. Nem fizetsz, kihúzzák a kanócot.
B. Fizetsz, és jövõ hónaptól másik csomagban vagy.
Ez rohadtul nem jogállami megoldás, a büntetés mértéke meg egyenesen vicces. 60MFt 800ezer elõfizetõre az konkrétan 75Ft/elõfizetõ. Ha minimum 1 havi átlagos díj lenne a büntetés, vagyis 5eFt/elõfizetõ, vagyis 4Mrd Ft, akkor talán meggondolnák, hogy abbahagyják az aljas trükközéseket, vagy sem. Ez így rohadtul nem visszatartó erõ, mert ettõl többet nyertek azon, hogy az elõfizetõk 99%-a el se olvasta a sajtpapírt, és automatikusan átkerült a drágább csomagba.
Befizeti! Be bizony! 15 napon belül és a fellebbezésnek nincs semmiféle halasztó hatálya!
Én is jártam így annó két nyomorék kartell szerzõdésben lévõ céggel. Õk is 60 millát kaptak.... persze ez az összeg az államot illeti és nem a sértettet/ket.
Én is jártam így annó két nyomorék kartell szerzõdésben lévõ céggel. Õk is 60 millát kaptak.... persze ez az összeg az államot illeti és nem a sértettet/ket.
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Mint UPC elõfizetõ igazolom, hogy senkit nem ért kár. Ugyanannyit fizetek továbbra, ugyanazon szerzõdési tartalommal. Nyilvánvalóan téves -hazugság- az alábbi megállapítás: "A szerzõdésmódosításokkal a UPC célja vélhetõleg az volt, hogy önmaga és ügyfelei között ráutaló magatartással megkötött szerzõdéseket hozzon létre, melyeket késõbb egyoldalúan, az elõfizetõk kifejezett beleegyezése nélkül, számukra akár hátrányosan is módosíthat, amire az eredeti szerzõdések érvényben hagyásával nem lett volna módja."
A tájékoztató leveleket, -meg általában a kapott leveleket- amit a szolgáltató küld illik elolvasni. Az NMHH ne döntsön már helyettem, hogy mi a helyes eljárás.
Amikor az állam visszamenõleges hatállyal módosít szerzõdést, törvényt az helyes?
A tájékoztató leveleket, -meg általában a kapott leveleket- amit a szolgáltató küld illik elolvasni. Az NMHH ne döntsön már helyettem, hogy mi a helyes eljárás.
Amikor az állam visszamenõleges hatállyal módosít szerzõdést, törvényt az helyes?
A 60 milliót pedig arányosan szétosztják a károsultak között!? 😛
Bocsánatot kérni luxus az elõfizetõktõl?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
gondolom ez aprópénz nekik, fõleg ha beleszámoljuk hogy nyertek is vele bizonyára