3370
  • DarkSector
    Linket pls. :)
  • wantonly
    A Zack Zero (groupees bundle) fél órán belül kidobta a 3 játékkártyát. El se hiszem.
  • genndy
    Szarakszik mostanában a Steam meg a Piac is.
    Böngészőből próbáld, abból állítólag jobb.
  • NEOreg3
    Csak engem nem enged steam kliensből kártyákat eladni? Vagy pirosan figyelmeztet, hogy nem adhatok el semmit, miután rákattintottam a zöld eladás gombra, vagy az a gomb eleve ki van szürkítve és amikor ráviszem az egeret azt mondja, hogy lehet nincsenek engedélyezve a cookie-k. Böngészőből viszont minden gond nélkül megy a dolog.

Steam Guard pedig engedélyezve van már jóval több mint 15 napja és jelszót/email-t sem változtattam legalább egy éve, így nem értem, miért korlátoz.
  • Rapid81
    A Virus Named Tom kártyás lett.
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben.
  • Rapid81
    Showdown Effect-ből 1 hete várom, hogy kiessen minden kártya. Még 1 mindig van benne. Meg 2 még van a Metro LL-ben is. Majd ha ezek után sem lesz meg, akkor majd szólok. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mondtam már, hogy adok kártyát...
  • Rapid81
    Nekem már csak 51 cent híja van a BL2 DLC-jének. :) Nekem jöhetnek a kártyáid. :D
  • jetblack
    Nekem johetnek a payday kartyak vagy valami mas is cserebe adok vmi jatekot
  • DarkSector
    Én adok cserébe köszönöm-öt. :D
  • Szabi #1920
    mindig jól jön pár ingyen cent :DD
  • IMYke2.0.0.0
    A kis szemfüles :)
    //Én is elfogadom ám :)
  • Szabi #1918
    a kártyáidat szívesen elfogadom.. :D
  • Nos
    Köszönöm a válaszokat. Hát izé . . . asszem én ezt skippeltem :)
  • DarkSector
    Hát elsősorban a szintfejlődés baromság, ne is érdekeljen, semmi értelme.

Régebben sokat értek a kártyák, most igaz hogy a legtöbb pár forintot ér, viszont, SOK KICSI SOKRA MEGY.

Ha ezelőtt sok játékod volt a profilodon, vagy veszel mostanában 1 dolcsis csomagokat vagy visszakapod az árát vagy közel az árát, vagy egy részét annak.

Én már közel 80 euro-t szedtem össze így.
    ÉS AZ ESÉLY HOGY KAPJ FÓLIÁS kártyát, megvan, ami már sokkal drágább mint egy sima kártya, meg kaphatod a Booster pack-ot is.
    Ez nem egyik napról a másikra meggazdagszom téma, meg akinek a profilján van 2-4 játék megvéve az ezt baszhatja, mert ez miatt megvenni a játékokat nem éri meg.
    Én mikor belekezdtem 150+ játékom volt a profilomon.

Én 30euro-t kivettem már, vettem egy BO2-őt, meg régen játékot, ezen a pénzen, meg ajánlottam fel 2-3 játékot ismerősöknek.
  • Maak
    faq
  • Nos
    Valaki el tudja mondani, hogy mi ennek az egésznek az értelme???
    Komolyan kérdezem, valami rövid összefoglalót tud valaki, hogy miért jó ez és mire. Eddig azt tudom, hogy ha játszok, akkor kapok ilyen kártyákat, amiért kapok xp-t. Ezzel nőhet valamilyen Steames szintem. Ne hát ez máris nagyon fontos ugye :). Aztán el lehet adni őket 10-20 forintért, ez is igen lényeges lehetőség.
    Szóval valamit nem látok.
  • Maak
    borsót vagy borsot? ha borsót akkor jo a mirelit is?
  • Szabi #1912
    én eddig 3x kaptam és akkor épp be voltam lépve, azóta ritkábban vagyok belépve és nem is kaptam :D
  • genndy
    Az igaz, hogy ha jön booster, akkor észrevehetően kedden jön. De ettől még az is kap, aki nincs folyamatosan online. Legközelebb akkor amikor belép, HA szerencséje van és kijött a százalék hogy kapjon boostert.
  • SzirmosSzisza
    Így születnek az urban legendek. Én azt hallottam háromszor meg kell fordulni a karosszékkel és a hátad mögé dobni 2 evőkanál borsót!
  • genndy
    Nincs ilyen hogy 'booster osztáskor belépve kell lenni'. Ha legközelebb belépsz, akkor eldönti hogy kapsz vagy sem.
  • Szabi #1908

én meg megint nem voltam belépve, booster osztáskor, juhéé -.-"
  • lalakov
    Jee, kaptam Boostert és pont abból a játékból, amiből jelvényt akarok csinálni.
  • DarkSector
    Miaz hogy javítva?
    darabszámot én is tudtam, de azoknak eltérő áruk van ám. :D
  • TBTPumpa
    Javítva:
    Brütal Legend - 8 kártya
    Mark of the Ninja - 5 kártya
    Trine 2 - 3 kártya

16 kártya.

Tehát simán visszahozza azt a 300-400 Ft-ot. És ennyiből van esély, hogy dobjon 1-2 fóliást. Tehát jó üzlet ez.
  • wantonly
    Elvettétek a kedvem a kártya kiszedéstől. :p
  • wesker24
    Akkor én mit mondjak délben elindítottam az After Fall Insanity-t és csak este 17-kor dobta ki az utolsó kártyát !
  • lalakov
    Ezt már egyszer megbeszéltük. :-D Tudod, remélem neked lesz igazad. ;-)
  • DarkSector
    Bingo.

Nekem sem esik már több kari, kb 3 órája, egyszerűen megállt.
  • Rapid81
    Másfél órája megy a Showdown és nem esik ki a maradék 2 kártya... Mi a fene van?
  • genndy
    Szerintem nem csak egyszer.
    A magyar FAQ-t tényleg lehet így érteni, de angolul "a booster pack" van, nem pedig "one booster pack". Tehát szerintem dobhat több boostert is egy játékhoz (de még nekem sem volt ilyen, csak különbözőekhez kaptam).

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tuti infója, szóljon!
  • DarkSector
    Én tudom hogy az ára visszajön és megéri / feltéve ha pihenhet a pénzed walletben.
    De a Boostert nem vágtam.

lv10-enkénti %-ról hallottam. :)
  • lalakov
    Nem végtelen, de ha vissza kapod a játékok árát (sőt van olyan 1 dolláros csomagom, ahol majdnem a duplája jött vissza), akkor már jól jártál.
    Semmi gond. :)
    Én is. :( Minél magasabb a szinted (10 szintenként) annál nagyobb az esélyed, hogy kapsz.
  • DarkSector
    az cumi, akkor ez sem végtelen pénzforrási lehetőség
    :D

Bocs én ezt nem tudtam, azért válaszoltam bután. :)

Viszont én már sok hete kaptam utoljára Booster-t, ez miért van?
  • lalakov
    Igen, egyszer. :-D
  • DarkSector
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    vagyugy

és 1 kifarmolt játékból csak 1x ad booster-t?
  • genndy
    Irány GyIK-et olvasni.
    Merthogy csak abból a játékból kaphatsz boostert, amiből már kifarmoltad a kártyákat.
  • DarkSector
    Igen megdumáltuk foliára van esély.

Dee booster-nek semmi köze a megvett játékokhor, azt a steam adja random. :D