Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
jujj most nézem szóismétlést, sorry 😄

tototto
mondjuk az érdekelne hogy tudja a heti 10 drop cuccot kiszedni accokból, hány 100 gép kell hozzá, illetve mekkora villany számla?
vagy valami rendszergazda egy irodaházban? 😊

tototto
mondjuk azt nem értem miért zavarja valvet, a kulcsokat már ígyis úgyis megvették, ha kinyitja a ládát és kap valami sapkát és azt adja el azzal rendben van minden, de ha a kulcsot akkor már szúrja a szemüket
ha meg zavarja a kulcsokkal való cserebere, üzletelés a valvet miért tradelhetõ a kulcs, illetve eladható marketen?

FZoleee
Szerintem megérdemelte...
IMYke2.0.0.0
"To sum it up I lost 6,821 accounts (6,800 idle accounts of which over 3,500 were premium and 199 of them have $5 sitting in steam wallet probably forever lost, 20 collection accounts - used to collect items from my idlers each having 1k slot backpacks, and my main steam account - not lost forever but given a 2 week trade ban)"

6821 fiókja volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Az benne van a felhasználási feltételekben, hogy egy emberhez 1 acc tartozhat... Viszont 2-3 acc-ért nem fog basztatni a Steam, viszont 3k+-ért én minden accot végleg bannoltam volna.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Jöhetnének még a kártyás játékok. Fõleg olyanok, amik keveseknek vannak meg. 😊 Utóbbi 5-6 játékból már van 8€-m. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Mármint micsoda volt benne?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tototto
és ez benne van a steam feltételekben hogy nem teheti meg, ezt nem úgy hívják hogy kiskapu? 😄

SzirmosSzisza
Volt 3400 akkountja, ami kvázi afk volt TF2-ben és így kapott tárgyakat. Aztán egyszer csak bejöttek a kártyák és gondolta pénzt csinál abból is. (3400 akkount, fejenként 5 kártya, darabja 0.33$, nem rossz pénz). (utána meg ebbõl vett kulcsokat és azzal üzletelt)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mit is csinált valójában?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
80? Nekem kb 600 kártyámból 1 fóliás volt csak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Azért figyeltek fel rá, mert ~5000$-t húzott ki a játékosok zsebébõl a "semmiért".

SzirmosSzisza
Semmi illegálisat nem csinált. És ja, még kártyázás elõtt kezdte, de szerintem amiatt figyeltek fel rá, azért írtam, hogy off is meg nem is 😊

Rapid81
TF2 idlingrõl van szó, nem kártyázásról. Vagyis részben az is van benne, de amit ez az ürge csinált, azért én leültetném, nem csak bannolnám a Steamrõl, és fõleg nem 2 hétre...

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Az csak olyankor esik amikor nem számítasz rá! <#idiota>

Amúgy, ha valakinek van Black Dragon kártyája Fortix 2-bõl és cserélné valamire írjon már rám, túl drága a piacon😞

MerlinW
Ehh.. 80 kártyából egy fóliás sem esett a héten... Sebaj, van még 20 játék, amiben van kártya😊

[merlinw.org]

DarkSector
90% olyanhoz jár ami akcióban volt már ugyanannyira leértékelve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezt gondoltam nem is pénzt szertnék érte majd felirom a hiv oldalra van egy csomó olyan topic ahol kupon-kártya csere-bere megy
SzirmosSzisza
Érni ér, de fizetni nem fog érte senki.

nem tudom azért egy 90% cucc amikor a játék 28euro azért ér valamit. (amilyen sûrûn dobálnak játékot 90%-os engedmyényel ugye) :/

am most beáltak a kártyás dolgok...
DarkSector
nm.

Ha nekem lesz egy ilyen kuponom akkor adok neked!, de szerintem elõbb lesz akcióban.

Sõtt ha itt valaki szerez ilyen kupont, simán odaadja ingyen szerintem, ezeknek a kuponoknak nincsen értéke, mert akkor lenne értéke ha nagyobb árengedményt kapnál mint mikor akciós a játék amúgyis.
De ugye nem...ugyanazt a kedvezmény kapod így is.

oké köszi,nem fogok,akkor inkább megvárom míg akciós lessz
DarkSector
Nehogy adj bazzze. 😄
Kupon ingyen adják, pláne hogy L!D akciókban annyi vagy olcsóbb mint kuponnal...

Vagy kismilliószor volt már akcióban.

hello, azt kérdezném,hogy megéri-e a kuponokért kártyákat adni? mert már nagyon szeretnék egy left 4 dead 2 kupont de sehol sem találok,hátha kártyákért adna valaki
Rapid81

Rapid81
Kairo

csináltam a egy deadlight kitûzõt... és kaptam érte egy 90% -os serios sam 3 kupont ha kell valakinek 2-3 kártyáért elcserélném...
Elõfordulhat, de kicsit többet szaglintok, mint egyszerû véletlen egybeesést.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Az is lehet, hogy random!!!!!!!!

Érdekes dolog ez, mert én pl. most kaptam egyet, hogy nemigen farmolom már a kártyákat (holott még lenne mit). Lehet hogy a régen farmolókat így próbálják visszacsábítani a kártyás biznichez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Deadlight

Rapid81
Egyébként nekem lassan 2 hete van fönn 1 fóliás karim, ami már nem egyszer volt az elsõ a listában, de mindig van egy-két barom, aki alátesz. Ráadásul nem 1-2 centtel, hanem 20-30-cal...

wantonly
Nálam az AirBuccaneers kártyás lett.

Mostanában le van maradva a Trading Cards group, mindig utólag jelentik be.
Maak
Ez addig van igy mig meg nem veszem, szal gyorsan add el, mert amint nekem is megvan egy gama annak a kartya arai zuhanni kezdenek. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
A No Time to Explain kártyái nagyon jó árban mennek. 0,3-0,6 között! Kár, hogy csak 3 karit ad. 😄

Maak
Ja amugy Airbuccaneers is kartyas lett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Baszki, en a foil kartyakat nem tudom eladni ennyiert...

The Map Alig 20 db van es mar lebasztak az arat...

Wren and Reynold Ebbol is ugyanannyi van kabe, de ez sem megy el 1 euroert sem mar...

Rapid81
Hejj. 😊 Közben 0,34-ért gond nélkül elment mind.

Rapid81

Rapid81
Miért ilyen hülyék az emberek??? Simán megy a kari 0,3€-ért, erre feldobják 17 centekért... Argh...!

Rapid81
No Time to Explain
Frozen Synapse

lalakov
A te értelmezésed jobban tetszik, remélem neked lesz igazad. :-D
genndy
Lehet így is értelmezni, de ha a 'Jogosult vagy a bónuszcsomagra' szöveg megjelent, az nem tûnik el akkor sem, ha megkapod a boostert.
AW-nél megnéztem, mert abból kigyûjtöttem a kártyákat, badge-t is csináltam, és boostert is dobott már, és még mindig ott a szöveg: 'Jogosult vagy a bónuszcsomagra'. Tehát szerintem egy játékhoz bármennyit kaphatsz miután kifarmoltad, meg belépkedsz a Steamre. Más kérdés, hogy marha ritkán dob, tehát ha sok badge-t csináltál, valószínûbb hogy eltérõ játékokhoz kapsz, mint többször ugyanahhoz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
De csak egyszer. Vagy rosszul értelmezem a leírást?
"Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?
Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra,"
genndy
Nem, véletlenszerûen dobhat bármelyik kifarmolt játékhoz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Nem lehet hogy megkaptad az összeset? Játékonként csak 1 jár és csak akkor ha kitermelted belõle a kártyákat.
Rapid81
Kártyás lett a Puddle.

fery02
Lehet csak beetetés volt ez, hogy minden 10. szint emelkedésével arányosan valamennyi százalékkal emelkedik az esély, hogy boost csomagot kapjunk. Ez könnyen meglehet szerintem, meg ugye nem is igazán lehet ellenõrizni a rendszert.

De ez csak sokadlagos célom amúgy is, mondjuk nekem esett azért már néhány.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!