3
  • AgentKis
    #3
    "2060-ban már minden harmadik európai személy 65 évesnél öregebb lesz." Ez ellen majd azért a "fiatalok" is tesznek kicsikét...
  • kvp
    #2
    Eloszor is a japanok nem nacik, csak fasisztak, mint pl. izrael. Jelen allas szerint ez a strategia akar be is valhat, de nem biztos. Mindenesetre az biztos, hogy inkabb elpusztitjak az orszagukat es mindenkit, minthogy odaadjak barki masnak. Ismerve a zsidok tobb mint 5000 eves tortenetet, eleg jo esellyel indulnak a tulelesert folytatott harcba. A japanok mar rosszabbul allnak, ott mar volt 3 angliai szintu lakossag es kultura csere. (az os japanok az eszakra visszaszorult ainu-k, akik egyebkent eredetileg eszak azsiai 'feherek' voltak es meg a jegkorszakban kerultek japanba, a mostani japanok viszont koreai szarmazasuak)

    Ahogy allunk a bevandorlok tobbsege egyszeruen le fogja cserelni az europai kulturat a sajatjara, tehat ahogy a mostani brit kultura mar kb. az 5. eltero a brit szigeteken, ugy fog megjelenni a 6., a muzulman kultura. Es egy ido utan mar mindenki ugy fog emlekezni, hogy az eszaknyugat europai emiratust mindig is afrikai szarmazasu muzulmanok laktak. Mint ahogy ez Marseille kornyeken mar be is kovetkezett, ott a muzulmanok vannak tobbsegben, tehat a legtobb varosreszben effektive a saria van ervenyben.

    Az, hogy a technika mit segit igazabol nem szamit, ha kozben egy teljes kultura eltunik. (tobb nemzettel egyutt) A legjobb megoldas meg mindig a nagycsalad es akkor a gyerekek es az unokak kozott lesz valaki aki segiti a nagyszuloket.
  • Amergin
    #1
    Semmi gond, a bevándorlók (négerek, arabok, stb...ja meg a rejtett erőforrás kokerók) majd beépülnek a munka világába és hasznos adófizető állampolgárok lesznek, a demográfiai folyamatokat is "megfordítják" és ITT lesz már a KÁNAÁN (hoppá!)
    A japánok meg hülyék: nem is sokszínű a társadalmuk (milyen szar már nekik, mindenki egyforma, nincs elég néger náluk) meg az elöregedő társadalom munkaerő problémáit nem szapora bevándorlókkal akarják megoldani, mint az okos európaiak, hanem robotizációval. Ez már-már a náczizmus határait súrolja! Ilyen mértékben elutasítani a multikultit felháborító!