Launchpad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Segítség kéne, van egy novation launchpad mk2 padom, még ismerkedek vele.
A géphez letöltöttem az Ableton Live 9 Lite progrit és a kapott kulccsal regisztráltam.
Beállítottam az alap beállításokat, letöltöttem a sample fájlt, az működött.
Gondoltam töltök le pár projekt fájlt és kipróbálom, na itt kezdődtek a bajok.
Betöltésnél jöttek a hibaüzenetek, köztük ez a leggyakoribb:
Ebből a hibából azt látom, hogy ez a projekt nem kompatibilis 9-es verzióval csak a 8-al.
Az a Max for Live mindig kell neki, az mi honnan lehet beszerezni, miért kell?
Amikor menteni akarok jön ez a hiba:
A magyarázat szerint nincs regisztrálva:
Pedig regisztrálva van:
Valaki segítsen, napi 1-2 szórakozok azzal, hogy egy projekt fájlt betöltsek megszólaljon valamint villogjanak a gombjai.
Pl, ezt a projekt fájlt szerettem volna ma betölteni:
MK2 project file YOUTUBE
Tegnap ezt:
Marton Garrix MK2 project file
A videók alatt ott a project file.
Mit bénázok el a két fakezemmel :)
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: bigmail, 2017.01.25. 19:45:29
Segítség kéne, van egy novation launchpad mk2 padom, még ismerkedek vele.
A géphez letöltöttem az Ableton Live 9 Lite progrit és a kapott kulccsal regisztráltam.
Beállítottam az alap beállításokat, letöltöttem a sample fájlt, az működött.
Gondoltam töltök le pár projekt fájlt és kipróbálom, na itt kezdődtek a bajok.
Betöltésnél jöttek a hibaüzenetek, köztük ez a leggyakoribb:
Ebből a hibából azt látom, hogy ez a projekt nem kompatibilis 9-es verzióval csak a 8-al.
Az a Max for Live mindig kell neki, az mi honnan lehet beszerezni, miért kell?
Amikor menteni akarok jön ez a hiba:
A magyarázat szerint nincs regisztrálva:
Pedig regisztrálva van:
Valaki segítsen, napi 1-2 szórakozok azzal, hogy egy projekt fájlt betöltsek megszólaljon valamint villogjanak a gombjai.
Pl, ezt a projekt fájlt szerettem volna ma betölteni:
MK2 project file YOUTUBE
Tegnap ezt:
Marton Garrix MK2 project file
A videók alatt ott a project file.
Mit bénázok el a két fakezemmel :)
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: bigmail, 2017.01.25. 19:45:29
Igazából lehet szinte bármelyik DAW-val használni, ha elég ügyes az ember. Újonnan már az FL is támogatja az élõ fellépés módot, meg persze ezt a vezérlõt is. Mondjuk ebben az a jó az AKAI APC20-ho képest, hogy nyomásérzékenyek a padok, tehát kivitelezhetõ a dinamikus játék vele hangjegy módban dobpadként használva. MIDI vezérlõjel módban meg mindegy, hogy mennyire nyomásérzékeny.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Itt a beállítás:
http://www.youtube.com/v/6nOAtX_U2gk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
ahogy mondtam ez csak kontroller, a hangrészletek elindítására való abletonon belül, azok meg ugye nem maguktól fognak odateremni:D
NEEED
http://www.youtube.com/v/IzCNZLs5_DY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tehát ez... bármelyik ami a Live-t használja alkalmas zene készítésre egymagában a szoftverrel?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ez az Ableton Push jó cucc csak kicsit drága :D
Kellene nekem valaki akinek van vagy látott már vagy csak hozzáért hasonlóhoz is valaha xD
Azért az ára sem mind1...
De ezekhez van valami szoftver is? hangpakkok? mindenféle beállítási lehetõségek?
De ezekhez van valami szoftver is? hangpakkok? mindenféle beállítási lehetõségek?
nagyon hasznos ha nem akarod egérrel/touchpaddal indítgatni a clipeket session view-ban, viszont mást nem tud
én inkább Akai APC40-re szavaznék, vagy nem rég jött ki a PUSH, egyenesen gyárilag az Abletontól
én inkább Akai APC40-re szavaznék, vagy nem rég jött ki a PUSH, egyenesen gyárilag az Abletontól
A Launchpad egy midi controler hardwer.
Igazából engem az érdekelne van-e valakinek ilyen cucca és hogyan mûködik, jó ez valami egymagában?
Vagy kell hozzá még pár kütyü?

Igazából engem az érdekelne van-e valakinek ilyen cucca és hogyan mûködik, jó ez valami egymagában?
Vagy kell hozzá még pár kütyü?