207
-
Stockbauer33 #207 -
#206 ejj, elkerülte a figyelmem.... film lett, nem új évad
-
#205 gondolom (remélem) majd kövi évadban. Ez is elég szorosan kapcsolódott az előző évadhoz. -
Borg #204 Jó volt, mint ahogy az egész évad is, csak én azért még egy vagy két részt el tudnék képzelni ide... elvarrni a szálakat. -
KaBuTo666 #203 Meglepődtem én is, de az volt az utolsó rész. Végül is nem vártan keményre sikerült. -
Borg #202 Akkor a 10. volt az utolsó rész? -
#201 Szerintem nagyon jó kis évad lett, második fele tök jó lett a visszaemlékezésekkel. -
#200 dumm, 6. és 7. rész tök jó lett
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2020.01.01. 16:26:47 -
Zsoxx #199 .
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.11.29. 18:30:08 -
Stockbauer33 #198 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+.. b+ miki :DDDDDDD
Pedig már mindenki örült
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.11.26. 00:37:49 -
#197 no, én meg lemaradtam arról az apró tényről, hogy elkezdődött... :( -
Borg #196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt fogják hinni egy darabig, de aztán előkerül szerintem. -
Zsoxx #195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek tényleg meghalt? -
#194 -
KaBuTo666 #193 -
#192 -
#191 Nekem tetszett az évad, a helyszínváltoztatás nagyon jót tett neki. Örülök, hogy ilyen befejezése lett, és várom a kövi évadot ! :) -
#190 még 2 rész van -
Borg #189 Az évad egy szar... az utolsó részek, na az már valami.
Igazából reménykedek egy kicsit, hogy összeállnak a Donovanek most valami rage hadjáratra. De valszeg nem ez lesz.
Amúgy ez a 10. most nem az utolsó rész volt az évadban, igaz? -
#188 Ez az évad nagyon kemény
Nem mintha eddig lett volna olyan ami gyenge, de LA-ból NYC-be költöz adott egy új löketet neki. -
#187 Damn. Mint a karácsonyi kaja, volt minden -
#186 fasza vót -
KaBuTo666 #185 Nekem eddig tetszik. Összekaparta magát és vissza a régi kerékvágásba. :D -
#184 na beindulnak a dolgok, jó lesz ez -
#183 nekem se jött be annyira évadnyitó, de bízom benne, hogy fasza lesz. -
Borg #182 Szerintem meg baromi gyenge volt az eddigi évadokhoz képest... -
Zsoxx #181 Ja, fasza volt, bár nekem az LA-i helyszín jobban tetszett. -
KaBuTo666 #180 Első rész tetszett, remélem jó évad lesz!
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2018.11.01. 17:40:23 -
#179 A hatodik évad első része már elérhető HBO GO-n! -
Zsoxx #178 Új évad. -
#177 Sokan kendőt hordanak ilyen esetben. -
Zsoxx #176 Azért az röhej, hogy Abbynek kendőt kell hordania, mert kihullott a haja. Nincs pénzük egy kurva parókára?
Meg ez a dráma, hogy segítenek neki öngyilkos lenni, főleg a lánya, ez totál életszerűtlen. -
Isti005 #175 Fúh ez nagyon erős volt :O (8. rész) -
KaBuTo666 #174 Nekem tetszik eddig az évad, de lehetne picivel több eksön. Nagyon elhúzták ezt az Abby szálat, viszont a színészi alakítások perfektek.
-
#173 8. rész. Súlyos
Egyébként Eddie Marsan szerintem nagyon jól játszik, de mintha nem beszélnének róla annyit. most, hogy Abby karaktere is fókuszba került az évadban, Paula Malcomson is kihozta a maximumot. -
#172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, csoda ha ray nem roppan össze. Mickey ék már fogtam a fejem, hogy tudnak mindent elbaszni :D pedig már én is elhittem,
hogy megjavul -
Isti005 #171 7. rész után
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mickey-ék bénázása szerintem néha már parodisztikus. Viszont A Terry-s Abbys szál nekem most nagyon tetszik. Ray-nek jó rossz napja volt ebben a részben :O :S -
#170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja, nekem se tűnt fel, hogy ő volt az (~1:16 nem a kifutós hanem a fentről báumós jelenet). Azt a szálat, hogy most miatta történt e lógva hagyták, de szerintem nem, mert Abbynek mellrákja volt nem? Ha jól emlékszem nem akart műtétet.
-
Isti005 #169 3. rész után:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most csak azt nem értem, hogy az autóbalesetnek volt köze Abby betegségéhez?
Ez kérdezte ugye múltkor Ray az orvostól is, de nem volt válasz. Csak fura ez az egész story a csajjal, hogy miatta történt a baleset is. -
KaBuTo666 #168 Szomorúan jó volt az első két rész, úgy néz ki most fog beindulni.