7
March of War egy F2P, körökre osztott stratégia MMO PC
-
Apa27 #7 Sziasztok! Letöltöttem, kipróbáltam (Tutoriálig jutottam) aztán lefagyott a gépem. Sajna nem megy :(
No de mindegy! Tudnátok segíteni abban, hogy van-e valami magyar oldal/fórum ahol olvashatnék még a játékról? Csak azért mert nem megy a gépemen, még érdekel! :)
Aki próbálta leírná nekem, hogy milyen játékmódok vannak benne és hogyan lehet játszani őket? Pl.: Ha valaki nem csak egyedül hanem a haverjával játszik...
Akkor ez olyan mint a Civilization, vagy a Total War...megvan a pálya és csak zúztok közösen (akár egymással, vagy egymás ellen) és mikor meguntátok mentetek?
Vagy ilyenkor a világtérképen mindenki játszik és percről percre változik? Pl.:Silkroad, vagy a WoW, vagy a WoT? Igaz ott nem a pálya változik, csak a karaktered marad le a tapasztalatban... De a Warpfireben és a Darkorbitban, már ha játszol ha nem az ellenségek megszerzik a területeiteket...
Szóval ez milyen játék? -
hNeo2 #6 Kipróbáltam már 6-os szintű vagyok.
Szerintem jó játék.
Panzer Generalosok, Risk-esek, Paradoxosok, Erepublikosok próbálják ki mindenképp.
Ingyenesen is elérhető benne minden.
De egy azonos szintű player, aki fizet a játékért előnybe van, mert kivéve ha hülye. Persze ez csak PvP-re igaz.
Ott van még a Coop, és a PvE rész, ami jóó.
Nem sok ilyen körökre osztott MMO van. Dinamikusan változó világtérképpel... fincsiii -
#5 Egy próbát megér x) -
#4 Pár napja próbáltam és nagyon sokat fagyott PC-n, egyébként jó pofa játék lenne, de kicsit pay2win szagú. -
#3 Honlap. -
#2 steamen elérhető. -
Single-player
Multi-player
Cross-Platform Multiplayer
MMO
Co-op