Kiderült, mi lesz A hobbit 1. rész bővített verziójában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetertek, raadasul azt a torpe csurhet en magam daraboltam volna fel legszivesebben. Ritkan latni ennyire ellenszenves, agyhalott idiota tarsasagot.
A LotR 1 dolog, a Hobbit meg 1 masik...Ami meg ennel is unalmasabb lenne, az a Szilmarilok.
A LotR 1 dolog, a Hobbit meg 1 masik...Ami meg ennel is unalmasabb lenne, az a Szilmarilok.
Igaz, nem moziban láttam, hanem kényelmesen, otthon kanapéról, "nagy" tv-n, de minden percét élveztem. Éreztem, hogy nem pörög, de ennél a filmnél valahogy egyáltalán nem zavart.
Amúgy gyakran ledöbbenek 20 éve látott filmeknél,- vagy még inkább régieknél, amit még nem láttam korábban,- hogy mennyire lassúak, szinte már élvezhetetlenek a mai elvárásokkal. De ennél nem volt így. Én nagyon várom a bõvítettet, jó lesz megnézni a második rész elõtt.
Amúgy gyakran ledöbbenek 20 éve látott filmeknél,- vagy még inkább régieknél, amit még nem láttam korábban,- hogy mennyire lassúak, szinte már élvezhetetlenek a mai elvárásokkal. De ennél nem volt így. Én nagyon várom a bõvítettet, jó lesz megnézni a második rész elõtt.
Így van.
A Gyûrûk Ura Extended verziókat is bárhol, bármikor.
S még így is hiányolható belõle ugye pár dolog - a versekrõl, énekekrõl nem is beszélve.
Szóval, jöjjenek csak az Extra kiadások, mert kellenek, csak azokat veszem meg.
A Gyûrûk Ura Extended verziókat is bárhol, bármikor.
S még így is hiányolható belõle ugye pár dolog - a versekrõl, énekekrõl nem is beszélve.
Szóval, jöjjenek csak az Extra kiadások, mert kellenek, csak azokat veszem meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talán azért, mert nem csak neked csinálják a filmeket.