Saints Row 4: az anális fegyver kiakasztott pár Bizottságot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nyilvánvalóan sokkal durvább mint amikor egy COD-ban a játék végéig 39875 darab embert lövünk szarrá, egy NFS-ben rendõrök százait küldjük holtvágányra, vagy egy Starcraftban épp vérfördõt rendezünk a zergekkel az emberi bázison...😊

Szánalmas.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"A Deep Silver és a Volition úgy döntött, hogy átdolgozzák a kifogásolt pontokat és újra beadják a programot a Bizottságnak."

NEM ÉRTEM! Miért baj, hogy csak 18 éven felülieknek való lesz??? Ez egy Saints Row!!! Minek akarják átdolgozni?
Ötvös Tibi, ki más? Én gyakorlatilag csak a képeket nézegetni, meg a hozzászólásokat olvasni járok a "Játék rövidhírek"-hez, mert a szöveg legtöbbször csak nem fedi a valóságot, máskor viszont kifejezetten fájdalmas is.

Az egy baj ezzel, hogy így is generálom neki a klikket... 😞

Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Jézusom, ki fordította ezt?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

"A Saints Row sorozat a második résztõl kimondottan a polgárpukkasztásra törekedett és tette mindezt sikerrel."

Tehát aki nem használ análfegyvert, az buta elmaradott, prûd polgár.

Seth
"Emellett az idegenek által behozott drogtól hõsünk szupererõre tesz szert, mely ráveheti a fiatalokat ennek kipróbálására"

Én is kipróbálnám,hol találok olyan idegent,aki adna el belõle ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
Anal Probe = Anális Próba ? Jó,hogy nem Anális szonda 😄

PSN ID.: Beegabor

Mitõl lenne ez durva, a zUfókok is análisan erõszakolják meg azt akit elrabolnak. Õket meg nem büntetik meg ezért. XD