Saints Row 4: az anális fegyver kiakasztott pár Bizottságot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nyilvánvalóan sokkal durvább mint amikor egy COD-ban a játék végéig 39875 darab embert lövünk szarrá, egy NFS-ben rendõrök százait küldjük holtvágányra, vagy egy Starcraftban épp vérfördõt rendezünk a zergekkel az emberi bázison...😊
Szánalmas.....
Szánalmas.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"A Deep Silver és a Volition úgy döntött, hogy átdolgozzák a kifogásolt pontokat és újra beadják a programot a Bizottságnak."
NEM ÉRTEM! Miért baj, hogy csak 18 éven felülieknek való lesz??? Ez egy Saints Row!!! Minek akarják átdolgozni?
NEM ÉRTEM! Miért baj, hogy csak 18 éven felülieknek való lesz??? Ez egy Saints Row!!! Minek akarják átdolgozni?
Ötvös Tibi, ki más? Én gyakorlatilag csak a képeket nézegetni, meg a hozzászólásokat olvasni járok a "Játék rövidhírek"-hez, mert a szöveg legtöbbször csak nem fedi a valóságot, máskor viszont kifejezetten fájdalmas is.
Az egy baj ezzel, hogy így is generálom neki a klikket... 😞
Az egy baj ezzel, hogy így is generálom neki a klikket... 😞
"A Saints Row sorozat a második résztõl kimondottan a polgárpukkasztásra törekedett és tette mindezt sikerrel."
Tehát aki nem használ análfegyvert, az buta elmaradott, prûd polgár.
Tehát aki nem használ análfegyvert, az buta elmaradott, prûd polgár.
"Emellett az idegenek által behozott drogtól hõsünk szupererõre tesz szert, mely ráveheti a fiatalokat ennek kipróbálására"
Én is kipróbálnám,hol találok olyan idegent,aki adna el belõle ? 😊
Én is kipróbálnám,hol találok olyan idegent,aki adna el belõle ? 😊
PSN ID.: Beegabor
Mitõl lenne ez durva, a zUfókok is análisan erõszakolják meg azt akit elrabolnak. Õket meg nem büntetik meg ezért. XD