Két mutáció, egy nagy evolúciós ugrás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Ez maximum az emberi evolúcióba való beavatkozás lenne, és mint ilyen nem is mondana ellent semmiben sem az evolúciós tanításnak. (Mint ahogyan most ha az ember képessé válik/vált rá és új fajokat hoz létre - attól az még nem mond ellent az evolúciónak csak beleavatkozunk mi is).

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szerintem sem mond ellent, ha nem azt hisszük hogy minden csak és kizárólag miattuk van. Mert az színtiszta gyökérség.
Gyütt a zufó e'rabóta azõsembert análisan megerõszakolta valami sugárzó óvszerrel védett szondával ami a zõsember sejtyeibe mutációt induká't és BUMM így lett a csokap... izé a zevolúcijó, me' máskíppe' nem is történhetett vóna meg.

narumon
Node én azt nem értem (és többször feltettem már a kérdést csak nem jön válasz), hogy az UFO-k jelenléte, vagy beavatkozása miben mond ellent az evolúciónak. Mert az én ismereteim szerint semmiben.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Isten· megtermtette az evoluciot . . . is.
- mi ebben a furcsa ?

😊)
Vagy eljöttek értük egy messzi messzi galaxisból a teremtõik és "jobb" helyre vitték õket! 😄 Ne zárjuk ki azért ezt sem...
gothmog
Áh! Itt a nyár, szabadságra mentek.

Valami átok ül az SG-n.
Lehet valami javasasszonyt kellene hivatni vagy valami kuruzslót aki ráolvasna és kártyát vetne, meg varázsigét mormolna.
Valahogy elkerülik mostanság a "megvilágosultak" egy zsíros cupákos evolucios cikknél sincs reakció, csak az egymást túlizguló közönség lélegzetvisszafolytott néma várakozása.
500 millió év, erre meg nem tudnak mintát venni már 1000 éve halott élõlényektõl... Nem tagadok én semmit de akkor sincs rendben.
Isteni beavatkozás mûve!
Aki most nem hiszi, az fog legjobban beszarni amikor megjönnek az ufók és leigázzák a bolygót! Akinek van megspórolt pénze... vegyen telket a holdon 😊

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Szerintem sem jön. Ez túl egyértelmû bizonyíték (apró módosítás, mégis hatalmas evolúciós lépés), bár õ ebbe simán belekötne 😊
Hát én valahogy kétlem hogy pont Tau teng leng jönne.. szerintem csinált egy új reget mert az elõzõ túl sokat kapott. 😄

Pedig már várom hogy jöjjön mert az ufóiról akarok feltenni egy asztroevolúciós kérdést.. vagy minek is lehetne nevezni az ufók evolúcióját. 😛
yup tuna tanu wog mindjárt jön õrjöngeni ohh már hallom is itt jön...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ha egy fehérjét kódoló DNS-t változtatsz meg, akkor a fehérje funkciója akár jelentõsen is megváltozhat. Viszont amit génmanipulációnak neveznek, az leggyakrabban komplett fehérjét kódoló DNS szakaszok behelyezését jelenti, tehát nem a funkciót változtatják meg, hanem egyik fajból egy másikba helyeznek át bizonyos funkciójú fehérjéket.
😄 Ti is ezért jártok ide?

narumon
Várom már, hogy jókat röhöghessek 😊

Tau tong wou-t sürgõsen kérjük a portán megjelenni 😊
"Annak ellenére, hogy csak néhány atom változott,"
"nagy ugrásokkal fejlõdni néhány apró genetikai változás következtében is"

Ez azt is jelenti, hogy bármilyen génmanipuláció alapvetõen nagyon-nagyon kiszámíthatatlan?

Különben semmi nem történhet, ami ne lenne leírva a Nagy Tervben...
ez nemúgyvan mercsak ez egy teória

Na mindjart kezdõdik a mészárszék, jönnek az evoluciótagadó mindent jobbantudó, megmondó emberek a karosszekbõl jól megaszondva, hogy marpedig evolucio mint olyan nincs.
Na most, hogy a megfelelõ menyiségü puskaport kiszórtam csak várnom kell türelemmel, de gonosz vagyok. 😊

Amugy tényleg elég hihetetlen, hogy egy kicsi változás végül hova vezethet.
Lehetett volna még valami infót oda biggyeszteni, hogy teljesebb képet kapjunk mert ez csak körbeirta pár szóval.
X-Men a nagyonkezdetek... XD