8
When technology meets Cthulhu!

A Frogware új \"Portal-szerű\" játéka.
 • Loál János #8
  Volt rá időm azóta.

  Ja, nem.
 • Kistax
  #7
 • Loál János #6
  og, megnézem, htx.
 • tomsolo
  #5
  Ja és nem írtam róla, de a zenéje/hangjai marha jók lettek...
 • tomsolo
  #4
  Hmm olyan 25-40 pálya van (nem számoltam, de pont elég is volt)... 10-20 óra játékidő bár itt sok függ attól milyen gyorsan jössz rá dolgokra...

  A mágnesezés nem volt uncsi mert elég változatosak lettek a pályák és a feladatok - emiatt sokszor fogsz kapni agybajt :P - 2-3 epic dolog biztos van/lett benne főleg a kutya miatt :)
 • Loál János #3
  Játékidő mennyi volt?
  A mágnesezgetés sem vált unalmassá?
 • tomsolo
  #2
  Végig is nyomtam. Nagyon jó játék ez - kár hogy kevés ilyen van.

  Az nagyon tetszett, hogy pár teljesen alap segítségen kívül semmit nem rág a szánkba és - végre - gondolkodni kell egy csomót mire rájössz, hogy jutsz el A-ból B pontba. Bár bevallottan a Portal inspirálta a fejlesztőket kb. annyi a közös bennük, hogy 3ds és logikai, ezt teljesen más feelinget nyújt, köszönhetően a Ctulhu vonalnak - a vége nagyon halus lett és ami fura, hogy elég paráztatós pár helyen.

  Így visszagondolva lehetett volna nehezebb - egy csomó helyen azért csesztem el annyi időt mert túl bonyolítottam. Ami nem igazán jött be azok a szörnyes/harcolós részek - elég bénák és bugosak szerencsére pár ilyen pálya van csak - valamint a történet khmm... a végére elég izé lett.
 • tomsolo
  #1
  Nemrég vettem meg a GOG-on, mivel anno szerettem a Portalt, meg a Sherlock Holmes játékokat (Frogware) gondoltam teszek vele egy próbát.

  Olyan sok köze nincs egyébként a Portalhoz - bár sokak szerint csak egy rip-off - mivel itt a kesztyűnkkel csak mágnesezni tudunk (fura módon ez amolyan inverz magnetizálás mivel az azonos töltésűek/színűek - vonzák egymást) különböző tárgyakat/falakat és ennyi.

  Mint 3Ds puzzle elég jóra sikeredett mivel elég sok dolgot kell majd figyelembe venni pl. sok azonos töltésű elem erősebben, kis tárgyak kevésbé nagyok/kapuk jobban taszítanak/vonzanak.

  A körítésről annyi hogy UDK motor, a célnak megfelel és elég hangulatos lett - főleg az eleje után lesz igazán steampunk a hangulat.

  A sztori amolyan félresikerült Running Man / Kocka / Half-Life keverék, a parás szörnyes részek egész jó lettek - harcolni szinte nem kell egyébként.

  Aki szereti a fejtörős játékokat, tehet vele egy próbát.