A nők miatt lett nagy siker az új zombifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zombiapokalipszis közben néha bizony elcsúszik a smink + a nõ 40-es 2 gyerekkel. Elõfordul. hogy ilyenkor már na m a csúcsformáját hozza az ember.
A 2004-es Holtak hajnalának nem volt folytatása. A 2005-ös Holtak földje eredeti Romero film volt, a története nem kapcsolódott a klasszikus 3 zombifilmjéhez (ahogy azok sem egymáshoz), a 2008-as Holtak napja elvileg az 1985-ös Romero film remake-je, gyakorlatilag fos, a Holtak naplója megint Romero, de nem folytatása semminek.
A Zombieland pedig vígjáték, így én nem tudom felróni a poénkodást - ami mellesleg kiválóan mûködik, nem tolakodó és fingós, annál sokkal több. A Bill Murray jelenet zseniális.
A Zombieland pedig vígjáték, így én nem tudom felróni a poénkodást - ami mellesleg kiválóan mûködik, nem tolakodó és fingós, annál sokkal több. A Bill Murray jelenet zseniális.
"gumizombik elcseszték. és ott van az a csúnya nõ is"
Azt hiszem ez egy komoly, meggyõzõ érv, hogy ne nézzem meg a filmet. Fõleg a csúnya nõ teszi fel az i-re a pontot.
Azt hiszem ez egy komoly, meggyõzõ érv, hogy ne nézzem meg a filmet. Fõleg a csúnya nõ teszi fel az i-re a pontot.
ha már szavazunk, a zombieland poéntalan, erõltetett, bûnrossz film volt.
a z wars-ból is lehetett volna elfogadható, tucatakciófilm, de gumizombik elcseszték. és ott van az a csúnya nõ is.
a z wars-ból is lehetett volna elfogadható, tucatakciófilm, de gumizombik elcseszték. és ott van az a csúnya nõ is.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Teljesen eredeti és valóban nagyon jó film volt a Zombieland. Olyan, aminek volt stílusa.
Nem dacból, de az a Zombielend egy kurva jó kis film volt, nagyon jó kis hangulattal, korrekt poénokkal (nem harsány röhögõsekkel, de nem is az volt a cél) és végre nem kifejezetten a zombik voltak benne a lényegek. úgyhogy embere válogatja. Én kifejezetten utálom pl a horrorra akadva sorozatot meg társait, ahol az a humor forrása, hogy valaki agyon fossa magát, az égbe vizeli a másikat, és sugárba hányja az egész képernyõt. Valaki meg ezeken tud nagyon nevetni, szerintem meg ízléstelen
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az a Zombieland nagyon rossz, nem értem mit ettek rajta. Zombies filmnek (mint horrornak) gyenge, vígjátékként rossz, bûn-gyenge poénokkal...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nono, azért a 2004-es Dawn of the Dead remake igencsak ott volt a szeren és a folytatása is korrekt volt. Ráadásul úgy, hogy teljesen komolyan vette magát és nem poénkodással megspékelt idétlenkedéssel vegyített kamuzombifilm volt (mint pl. az említett Zombieland).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.