5
  • Szefmester
    #5
    Nah pont rád gondoltak amikor azt mondták hogy úgy játszol mint egy gép. Ha nem is élvezed a játékot akkor mi a fenének játszol egyáltalán?

    Az eroge-kat meg ne mond romantikusnak mert megyek a rendőrségre és feljelentelek nemi erőszakért, a rendőrök meg majd keresnek valakit aki be is vállalja hogy őt valóban megerőszakoltad. :)

    Romantika=pornó... szép világ... ha meg kimennék az utcára egy machetevel mészárolni akkor meg én lennék a beteg elme... szégyen bazdmeg .. SZÉGYEN!!

    Van helye a romantikának is a játékban, csak sajnos ezidáig a szex volt a romantika célja. Talán ha a főszereplő a kiszemelt mellékszereplőt meghódíthatja finoman szexjelenet nélkül, és a főgenya a kiválasztottad ejti túszul/öli meg akkor még erősebb lesz az érzelmi reakció.
  • Qlimax
    #4
    Akinek romantika kell a játékvilágba az játszon ilyen japán pornójátékkal, vagy mivel. Egyáltalán nincs szükség rá a játékvilágban... A gamerek nagy része az elől menekül a játékba kicsit kikapcsolódni.
    Érzelmi kötődésnek már van helye, lásd Last of Us és Walking Dead. Ez a téma újabban nagyon bejön a népnek és nem is baj.
  • Zero 7th
    #3
    Ilyen szintű általánosító kijelentések ennyire sokszínű és egyáltalán nem egységes csoportra vonatkozóan MINDIG orbitális faszságok lesznek.
  • Szefmester
    #2
    Lucasnak annyit reagáltam volna, hogy amint megjelenik Jar Jar kép a SW mint olyna megszűnt pozitívan hatni rám érzelmileg.

    Amúgy ezek ketten olyan szinten nem a jó játékokat nézték hanem a tucatjátékokat hogy az már borzalmas.
  • endrev
    #1
    Tekintve, hogy akinek kellene a romantika egy játékba, az nem játszik, aki meg játszik, annak meg nem kell (és ez tükör róluk), a kiakadás jogos, és mégsem.

    Mindenesetre Lucas nem vette figyelembe, hogy a játékvilág piaca nagyrészt nem olyan emberekből tevődik össze, akik romantikus történetekre vágynak. Sajnos.