32
MotoGp 13
  • JonasSandor
    Mért írják hogy direct x 10-es kártyán elfut a játék?,mikor bejön a menü akkor onnan már nem lehet továbbmenni mert lefagy az egész.
  • kjhun
    Megjelent, a játék idei kiadása. Igencsak terjedelmes, az előzőhöz képest, a mérete 20GB! Legalábbis a csúnya verzió.
  • molnaradam
    Helló! Van valakinek esetleg hasonló gondja? Belépnék a beállításokban az irányításhoz és egyből kifagy a program. :S
  • Fox44
  • SitatiS
    Teljesen igazad van,én már le is mondtam róla,sajnos..
  • pitjou
    Próbálgattam, de nem jó. Viszont az elég vicces, hogy kiadnak egy autós, vagy motoros játékot, és nem tudod csak billentyűvel, vagy gamepaddal játszani. Menjenek a fenébe.
  • kjhun
    MotoGP13 patch 1.1 changelog:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Several issues related to online lobbies search have been fixed
    Several bugs preventing players to join online rooms
    Time Attack mode is now properly uploading the best time
    The graphical bug showing a wrong entry related to the player in leaderboards has been fixed
    Improved connection among network peers
    Improved stability during online races
    In showroom, the player can now rotate the bike
    Onboard cameras during wheelies have been improved
    The rider now changes gear with the correct foot
    Feet movement has been adjusted and improved
    Unlocked Start button on PC joypads
    Minor bugs

OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2013-07-12 17:55:57 0DAY MotoGP.13.Patch.v1.1.with.DLC.1.And.2-iND 371.9MB | 26F

This release is for use with:
    062013 MotoGP.13-RELOADED with 062013 MotoGP.13.NoDVD-RELOADED applied

Instructions:
    Unpack release. Copy over the LauncherDialogDLL.dll file to your game
    directory first. Then install the Patch and DLC

DLC included:
    Download DLC Moto 2 and Moto 3
    Download DLC 2012 Top Riders
  • SitatiS
    Értem,én sem cinizáltam:)
    Sokan az emulátort ajánlják,ezzel vhogy "becsapható" a játék.
    Itt talász párat:)
  • pitjou
    Nekem nem hiányzik a zene, viszont jó lenne már valami megoldás arra, hogy tudjam használni a motoros kormányomat.
  • pitjou
    Aranyos vagy, de én csak úgy értettem, hogy minek kell zenét hallgatni egy motoros játék alatt, mikor az teljesen megöli az élményt. Azoktól akartam kérdezni, akiknek hiányzik a zene a verseny alatt, csak rosszul fejeztem ki magam.
  • SitatiS
    Bekapcsolsz vmi zenelejátszót,winamp,médiaplayer,stb:)
    A játékban nincs zene,vezetés közben.
  • pitjou
    Hogy lehet verseny alatt zenét hallgatni? :)
  • Fox44
    Én is hiányoltam a verseny közbeni zenét, mert vannak kifejezetten sz*r motorhangok. Szerintem Ő is valami ilyesmire gondolt.
  • SitatiS
    Nem akarom a csapatot védeni,de az SBK szériát azért rendesen összerakták(a mai napig tolom),így reménykedem,hogy amire ott ráleltek,itt is megnyilvánul majd.
    Fpocok cikkében a képeken is látható már az SBK-s beütés,gondolok itt a motor részletes beállítására,a verseny mérnökkel való konzultálás,stb.
    Ez mind,mind SBK kellék,de nem is baj,sőt..
    Találtam valamit:Chlog
  • atiwrc
    Az előző hsz-ben Milestone-t akartam írni a Blackbean helyett.

Ezt a teszt-et el akartam olvasni, de azthiszem itt meg is állok, mert aki ilyet mond egy autos/motoros játékra, az nem tudja azt komolyan venni...

"Jó lett volna, ha verseny közben lehetne zenét hallgatni, ami elnyomná az egyhangú motorzajt, de sajnos játékon belül nem volt ilyen opció sem."
  • atiwrc
    WRC1 is nagyon rosz volt, én is akkor ezt mondtam hogy adhatnak ki így egy gamet...
    Bizonyos tekintetben a wrc3-ra már elértek oda hogy el lehet vele játszogatni, de nagyon sok hibát nem javítottak, sőt még idiótább dolgokat csináltak (18as wrc szerű felni a régi kocsikra stb....)

A blackbean egy ilyen csapat, minőségi munkát ne várj tőlük....

Aki nem akar a beállításokkal vacakolni az onlive-on 15 percig kipróbálható a game ;)
  • SitatiS
    Remélem,mert ma jött meg a game addig ki sem bontom:)

Fox:akkor helyesbítem a mondatom.
    Elég sok controllert nem támogat a ps-s játék.
    Köszi a linket,mindenképpen kipróbálom:)
  • Fox44
    "A pc-s játék nem támogatja csak az Xbox360as gamepadot.."

Ez nem igaz, mert a Saitek P880-nal megy.:) Egyébként, meg ha nem megy, akkor használj XBOX 360 Controller emulator. A 2.0.2.154 verzió biztos jó, mert azt használtam már.
  • V43 1105
    Racedepartment fórumon is jelezték ezt a problémát, szerintem a Milestone dolgozik rajta.
  • SitatiS
    Nem tudom így,hogyan dobhattak piacra egy ilyen volumenű játékot(gondolok itt a motogp jogokra,stb..).
    Az biztos,hogy nagy baki,és ahogy mondod hamar javítaniuk kell egy patch formájában.
    Az említett progiról nem hallottam,bár a patch-ig jól jönne,így nem billel
    bohóckodnék..
  • Fpocok
    Ezt szomorúan hallom. Én x360al nyomtam, nem volt gond. Valamit olvastam, hogy másnak is kifagy, de nem tudtam, hogy ezért. Elvileg van program, amivel be lehet állítani, hogy azként ismerje fel a többi gamepadot, nem?
    Amúgy ez súlyos hiba, mindenképpen javítaniuk kell.
  • SitatiS
    No..
    Utánajártam ennek a controller problémának,és íme a poén része:
    A pc-s játék nem támogatja csak az Xbox360as gamepadot..
    A Logi vezérlőm nem tetszik neki..
    Remélem lesz erre vmi hivatalos patch,mert ez így nem vicces,főleg hogy berendeltem már a full játékot
  • SitatiS
    Nos máris gondba kerültem..
    A demo install után,hamar belevágtam volna a tesztelésbe,de a controller beállításnál kidob.
    Minden más játéknál működik,csak ennél nem.
  • Fpocok
    Nem rossz. A grafika engem sosem érdekelt, a játékmenet az első. Amúgy én írtam, szóval ha van valami szólj :D
  • SitatiS
    A teszt alapján jónak tűnik(már jön is lefelé a demo),bár a grafikát lehúzta,de inkább legyen csúnya,és fizikálisabb,mint fordítva.
    Kíváncsian várom!
  • Fpocok
    HunGamer Teszt
  • norbee46
    Üdv. Mindenkinek!

Hozok én is egy pár képet.

[IMG][/IMG]
    [/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • V43 1105

Egy saját shot.. :P
  • pitjou
    [IMG]http://keptaram.info/images/g65b5ndc3sr10zuzt3gd.jpg [/IMG]
  • pitjou
    Érdekes, hogy joystickkal is müxik, csak ezzel nem. Nem találtam semmi config fájlt, ahová menti, ott sincs semmi, amit át tudnék buherálni :( Marad a várakozás, hátha lesz valami javítás hozzá.
  • Fpocok
    Ezt mintha más is írta volna, hogy kilép a beállításoknál. Lehet várni kel legy kicsit a javításra
  • pitjou
    Hali! Ki tud abban segíteni, hogy hogyan tudnám ráadni a Thrustmaster Freestyler Bike USB motoros kormányt a játékra? Eddig minden motoros programmal tudtam használni, de ez a MotoGp 13 nem akarja az igazságot. A menüben látja, de ha a kontroller beállításnál fent a billentyűzet melletti nyilat jobbra kattintom, kilép a játékból. Pedig a többi játék csont nélkül felismeri, hiszen USB-s cucc.