"Nem érdemes szóló kampányt készíteni"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iszonyatosan megnõtt a munkaigény 2000 óta. Ha ma megpróbálsz egy CS szintû, baltával szabott pályát elõadni, kiröhögnek. És kevés az olyan pléjer, aki a mai igényeknek megfelelõ mennyiségû munkát hajlandó beleölni a pályaszerkesztésbe. Ezért az editorral kiadott játékok is megcsappantak szépen.
"Egy nagy stúdiónak is hat hónap elkészíteni ezt. A játékosok pedig 8 perc alatt letudják. És mennyien fejezik is be a szóló részt? Nagyon kevesen. Az elsõ pályát mindenki átviszi, majd csak 5% fejezi be a teljes kampányt."
Ez csak a játékot (és annak fejlesztõit) minõsíti...
Ez csak a játékot (és annak fejlesztõit) minõsíti...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Miért nem azt mondta hogy: "Hülyék vagyunk normális MI-t írni, ezért inkább csak a játékosokat eresztjük egymásnak.. így sokat spórolunk!"
Ennyire szar indokkal nem égetném magam. Akkor inkább lennék tökös és bevállalnám õszintén, kerek-perec, hogy "nem akarunk szenvedni, meg melózni, mi a legkevesebb ráfordított kreativitásból és energiából akarunk minél több pénzt keresni".
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Miért kell a single is? Mert egy játék érdekesebb ha storyt is kapunk hozzá, nem csak random pályákat ahol lõhetjük egymást. ¢¢
Persze nem mindenki viszi át. De attól, hogy valaki nem fejezi be a storyt nem biztos, hogy nem keltette fel az érdeklõdését és adott több késztetést, hogy megvegye. Talán félbe hagyta mert megunta. Lehet tényleg unalmas volt? De legalább a lehetõséget meg kéne adni. Ennyi erõvel ezentúl minden játék csak egy map csomag, egy harcrendszer és pár karakter lenne. A többi fölösleges nem?
Persze nem mindenki viszi át. De attól, hogy valaki nem fejezi be a storyt nem biztos, hogy nem keltette fel az érdeklõdését és adott több késztetést, hogy megvegye. Talán félbe hagyta mert megunta. Lehet tényleg unalmas volt? De legalább a lehetõséget meg kéne adni. Ennyi erõvel ezentúl minden játék csak egy map csomag, egy harcrendszer és pár karakter lenne. A többi fölösleges nem?
A kedves Respawnosoknak üzenném hogy ilyen hozzáállással nem érdemes játékot készíteniük.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Ez max elsõsorban multira kiélezett fps-ekre igaz. Azok a milliók, akik órák százait tették és teszik már lassan két éve a Skyrimbe vagy másodszor tolják végig a 15-20 órás The Last of Us-t a megjelenés hetén, azok másképp gondolják.
Egyébként k. nem értem, hogy mi ez a nagy hype a Titanfall körül. A Destiny vagy a Division 1000x-szer jobban bejött, ha már shooter és e3.
Egyébként k. nem értem, hogy mi ez a nagy hype a Titanfall körül. A Destiny vagy a Division 1000x-szer jobban bejött, ha már shooter és e3.
A CS1.6-óta tudjuk hogy az ilyen játékoknak mi kell. Rengeteg map meg mód készült hozzá házilag és gyakorlatilag ez tartja életben ilyen sokáig meg más játékokat.Gondolom az EA-nál azt képzelik hogy majd hogy az emberek DLC-k formájában megveszik a mapokat. Szerintem mai FPS-multiknál (meg más játékoknál) elõtérbe kéne helyezni a könnyû módolhatóságot és editor részt aztán a játékosok maguk teremtenék meg a saját világukat és kb mindig az ilyen játékok a legsikeresebbek((San Andreas). Régebben még a kétezres évek elején még a legutolsó játékok is rendelkeztek editor résszel ami azóta kiveszett valamiért. Szerencsére a Valve cég már réges rég elõttük jár ebben a gondolkodásban fényévekkel és nem vehetik fel velük a versenyt .
Na persze...mondják inkább azt hogy egy multira kihegyezett játék elkészítése negyedannyi energiába sem kerül mint a single központú gammák. Vagyis amíg a multinál már egy egyszer felépített rendszert kell tovább csiszolni, esetleg hozzáadni valamit, pályákat rittyenteni hozzá-és kész is-eladják új játékként. Addig egy single player játéknál nem nagyon lehet hozott anyagból dolgozni-kell egy jó sztori, küldetések, tartalom, stb stb. Nem tudom menyire érthetõ ez így, de nagy vonalakban errõl van szó.
Ez tényleg így van. Az utóbbi években a kipróbált játékok 99%-át egy pálya után (vagy kb 2-3 óra után) meguntam. Mondanom sem kell, hogy ezeket meg se vettem.
Tessék értelmes játékot csinálni.
A multit is el lehet unni. Multiban a 10-20 óra kevés és bizony sok multijátékot ennyi idõ alatt meg lehet unni. Vagy én öregszem.
Tessék értelmes játékot csinálni.
A multit is el lehet unni. Multiban a 10-20 óra kevés és bizony sok multijátékot ennyi idõ alatt meg lehet unni. Vagy én öregszem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...