13
  • Irasidus
    Ez tök jó, csak egy kérdésem lenne: Miért gondolod hogy így, vagyis mire alapozod amiket írsz? Már elnézést, de nekem ez így alaptalan fantáziálgatásnak tűnik...
  • Kergelez
    Én csak egy mezei gondolkodó vagyok, ráadásul fáradt is (szellemileg).

Továbbra is úgy gondolom, hogy egy fekete lyukban kitágul a tér, ezért a közepe nagyon messze van. Ahol meg óriási üres tereket látunk a világegyetemben, ott meg tér sincs. Ezt a kifordított világot nagyon nehéz elképzelni, pedig szerintem ez a való.
  • gvrv
    Sugárzódjanak szét, abból hátha lenne egy kis hasznunk... :)
  • gvrv
    Hihetetlen, hogy még van, aki hisz nekik... Fekete lyukba mindet... :)
  • Richard Donkies
    Csürhe banada hogy rázta már a csengőt...

Dzsungelszint. Király!
  • gombabácsi
    hamarosan, hamarosan, csak hinni kell benne, és aki ellentmond, azt lesátánozni

továbbá támogatni kell a tech fejlődést: mindig megvenni a legújabb ifont, megnézni a legújabb filmeket, megvenni a legújabb gigasiker játékokat
  • RM007
    Ahová beverem a lompost szerintem sokkal fontosabb lyuk mint ez a fekete lyuk. Elnézést.
  • noland
    majd ha a kvantum bigámia megvalósul..
  • lamer the true
    De mikor tudok én majd az űrhajómmal kedvemre téren és időn át utazgatni meg ilyenek? Ezt mondja meg már valaki?

• csimmasz
    Ott a pont!

Ez most mi a fenéről szól?

Kicsivel több magyarázat és talán lehetne is érteni valamit.
  • Tetsuo
    Mert most nem ez a lényeg, hanem: Ez, amit a televíziók nem mutatnak.
  • pasi29uk
    Aki érti úgyis érti :) Az ábra például szép kék .passzol weblaphoz.
    Aki nem az meg úgysem fogja a kvantum izébő összeszedni a kettesre valót 3 mondat alatt
  • Sahmatov
    A szerzőnek sikerült kivonatolás közben úgy kilúgoznia az eredeti cikket, hogy az teljesen érthetetlenné vált. Hivatkozik mindenféle csodás dolgokra, mint kvantum monogámia, meg hasonló épületes dolgok, de de ez így nem több a szavak tűzijátékánál.