12
 • Laza
  #12
  Csak úgy kíváncsiságból: Te mondtad már valami olyan termékre, hogy JÓ, ami konkurenciája lehet a Sony-nak, azaz hasonló megtalálható a kínálatukban?
  Mert ahogy nézem Neked, mint Sony közeli boltosnak, csak ezen termékek felelnek meg ...
 • farrvince
  #11
  A vicces az rajdi, hogy még profitban sem tudnak kiemelkedőek lenni! Hiába ennyi szarság, az Apple viszi még mindig az okos telefon piac, a programáruház, a zene áruház, a film áruház, a táblagép piac, a számítógép piac és a zene lejátszó piac profitjának nagy részét! Sokkal kevesebb termékkel!
 • farrvince
  #10
  Cobra, ez így igaz, csak nem volt befejezve a kialakítása fényképezőre, hanem átalakították telefonra! Jelen formájában nem fényképezőre való! De nem is ezzel van a legnagyobb baj a Samsung termékeivel!
 • Cobra.
  #9
  Csak szólok, hogy az Android eredetileg fényképezőgép oprendszernek indult :)
 • cloud.strife
  #8
  Vaio Dou = Vaio Duo

  #melegvan
 • cloud.strife
  #7
  A nemrég bejelentett Vaio Dou meg 3x megeszi reggelire az egész Csamcsunk laptop szírizt! Hogy néz már ki az a hibrid? Süt róla a gagyi.
 • cloud.strife
  #6
  Ez ám a termékek tömkelege...... mennyit kaptatok ezért a cikkért? LOL :D
 • Tetsuo
  #5
  Amit itt leírsz az a kapitalizmus kovetkezménye és nagyjaból minden cégre igaz.
  A vezetoknek, a fejlesztoknek és a tulajdonsoknak csak egyetlen egy céljuk van, ha ez még nem derult volna ki ;), novelni a profitot.
  Akárhogyan.
  Ez nekem sem tetszik, de nem szidok kiemelten egy céget, szidom az osszeset és teszem, amit halandó emberként megtehetek. Most megyek az Alkotmány utcába...
 • rajdi
  #4
  Neked ez miért fáj? Ők gazdagszanak meg ezekből, mert megfogja venni a nép, és amikor Dubaiban nyaralnak, ne tudd meg hogy ők mit gondolnak rólad... :)
 • farrvince
  #3
  Na meg az is jó kérdés, hogy ki tudja követni a termékeik nevét, s típusát! Galaxyból csak telefon fronton annyi van, hogy senki nem tudja már melyik miben különbözik a másiktól. Táblagépből már van Ativ, Note és Galaxy. Fényképezőből is van vagy 5 modelljük, majdnem hasonló specifikációkkal.
  Laptopjaikról nem is jó beszélni, rakat szar az összes, s annyi van már belőlük, hogy senki sem tudja milyenek vannak!
  Asztali gépeik meg rondák és használhatatlanok mind!
  Tévéjük van vagy 100 modell.
  BORZALMAS, ezek nem NORMÁLISAK!
  Szerintem a takarító nő és a szemetes a két fő ember a cégnél, akik vezetik a tervezési fázist és a név adást!
 • farrvince
  #2
  EZEK AZTÁN ELVETEMÜLT ŐRŰLTEK!! Ilyen hülye céget sosem szült még a történelem! Telefon a fényképezőgépben??? 6 inches phbalet? ÉRINTŐCERUZA?? 14 mm-es laptop vékonynak számít nekik??? Ezek normálisak???
  Mindha látnám jövőben már a Galaxy NX-be is szerelnek telefont, simán lehet 1 2 kilos fényképezővel is telefonálni! NEM ÉRTEM MIÉRT NEM TESZNEK A LAPTOPOKBA IS TELEFON!!
  Érintő ceruzához visszatérünk megint, nem normálisak! Pár éve azon ment a harc, hogy eltüntetni az érintő ceruzát, erre ők azt nevezik innovációnak és újításnak, hogy azt visszahozzák!!
  A táblegépük meg egy rakás fos! Most ez mi? Intel procival ez most hordozható táblagép? Laptop? Érintő ceruzája miatt rajzpad? Vagy talán Notebook? Mert én nem értem, hogy most mi ez??

  NAGY NAGY SZAR EZ A CÉG, DŐL belőlük a sok ócska, műanyag, józan ész nélküli termék és csak egy céljuk van! Mindent nagyobbra csinálni és mindenre Androidot tenni. Nem számít, hogy 6 inches telefont nem tud senki használni normálisan, s hogy a fényképezőre nem jó az Android, ők ráteszik! ESZETLEN CÉG NAGYON!

  Aztán az a vékony laptop! Ezek sem halottak még MacBook Airrol, ami sokkal vékonyabb!

  Szánalmas ez a cég esküszöm, s az összes termékük, reklámjuk és az összes alkalmazottjuk egy nagy nagy vicc!
 • Tetsuo
  #1
  Igazi meglepetés mondjuk egy kozépformátum lett volna, vagy egy analógot alázó full frame. ;)