Petíció a The Division PC-s változatáért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az XBO Windows 8-al fut...
És az E3on napokban kirobbant botrány alapján sima utcai pc-vel demózták win7 alól az XBO játékokat az E3-on... Semmiféle emulátorrol szó nem volt, mosoylogva futott egy gtx kártya mellett a cucc....😊
A Ps4 más tészta, mivel erõsebb az XBO-nál és ott még elképzelhetõ hogy mókolnak és nem gagyiznak mint a microfost.
És az E3on napokban kirobbant botrány alapján sima utcai pc-vel demózták win7 alól az XBO játékokat az E3-on... Semmiféle emulátorrol szó nem volt, mosoylogva futott egy gtx kártya mellett a cucc....😊
A Ps4 más tészta, mivel erõsebb az XBO-nál és ott még elképzelhetõ hogy mókolnak és nem gagyiznak mint a microfost.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aláírva, 66e a mostani állás, szépen halad.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez nem igaz, eleve tök más az operációs rendszer. Valószínûleg a hardver is teljesen más. Egy ideig gondolom nem akarnak emulátorokat látni, most sincs xbox 360 és ps3 emulátor.
nem hinnem h atomeromu kellene hozza, ha megnezed mennyibe kerulnek a konzolok, veszel egy arkategorian beluli gepet ~600-800 euro, persze miutan kijott a nextgen csucskategoria... nem veletlenul mutattak be most az 5GHzs procit az amdtol... a konzol bejelenteskor jobban nez ki, mert nextgen, varj ket evet es rosszabbul fog kinezni mint a PC... en megvennem a gamet, ala is irtam a peticiot... gondolom atportoljak, uj, friss, tuti lenne ra vevo... nem is wow nem is cod hanem division😄
Hát én a technikai részét érzem problémásnak. Mert a látottak alapján a mai legszebb játék lenne, ha az olyan lesz mint ami a bemutató gameplayben volt. Na most ha nextgen konzolon ha ezt tudja, akkor ok, a látvány simán eladja. Viszont pc-n ezt milyen gép fogja kisajtolni magából? Mert az "nem játszik" hogy lebutítom a grafikát, mert akkor viszont nem lesz több mint egy sima on-line lövöldözõs játék, amibõl van/lesz a piacon ki tudja mennyi.
Tehát szerintem ez a játék úgy ér valamit ahogy láttuk, de pc-n ki engedheti ezt meg magának? Persze biztos lesz aki igen, de az elég vásárló?
Tehát szerintem ez a játék úgy ér valamit ahogy láttuk, de pc-n ki engedheti ezt meg magának? Persze biztos lesz aki igen, de az elég vásárló?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nálam abszolút kizáró ok az, hogy online...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem mintha ps4-rõl vagy x1-rõl annyit kéne portolni, legalább is amd APU-s pc-re ami kb ugyan az mint a konzol...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)