8
  • Skyline
    #8
    Az XBO Windows 8-al fut...
    És az E3on napokban kirobbant botrány alapján sima utcai pc-vel demózták win7 alól az XBO játékokat az E3-on... Semmiféle emulátorrol szó nem volt, mosoylogva futott egy gtx kártya mellett a cucc....:)

    A Ps4 más tészta, mivel erősebb az XBO-nál és ott még elképzelhető hogy mókolnak és nem gagyiznak mint a microfost.
  • broman191
    #7
    Aláírva, 66e a mostani állás, szépen halad.
  • lestyanrobi
    #6
    Ez nem igaz, eleve tök más az operációs rendszer. Valószínűleg a hardver is teljesen más. Egy ideig gondolom nem akarnak emulátorokat látni, most sincs xbox 360 és ps3 emulátor.
  • Lollerka
    #5
    nem hinnem h atomeromu kellene hozza, ha megnezed mennyibe kerulnek a konzolok, veszel egy arkategorian beluli gepet ~600-800 euro, persze miutan kijott a nextgen csucskategoria... nem veletlenul mutattak be most az 5GHzs procit az amdtol... a konzol bejelenteskor jobban nez ki, mert nextgen, varj ket evet es rosszabbul fog kinezni mint a PC... en megvennem a gamet, ala is irtam a peticiot... gondolom atportoljak, uj, friss, tuti lenne ra vevo... nem is wow nem is cod hanem division:D
  • Gabe18
    #4
    Hát én a technikai részét érzem problémásnak. Mert a látottak alapján a mai legszebb játék lenne, ha az olyan lesz mint ami a bemutató gameplayben volt. Na most ha nextgen konzolon ha ezt tudja, akkor ok, a látvány simán eladja. Viszont pc-n ezt milyen gép fogja kisajtolni magából? Mert az "nem játszik" hogy lebutítom a grafikát, mert akkor viszont nem lesz több mint egy sima on-line lövöldözős játék, amiből van/lesz a piacon ki tudja mennyi.
    Tehát szerintem ez a játék úgy ér valamit ahogy láttuk, de pc-n ki engedheti ezt meg magának? Persze biztos lesz aki igen, de az elég vásárló?
  • IMYke2.0.0.0
    #3
    Nálam abszolút kizáró ok az, hogy online...
  • sanyicks
    #2
    nem mintha ps4-ről vagy x1-ről annyit kéne portolni, legalább is amd APU-s pc-re ami kb ugyan az mint a konzol...
  • Narxis
    #1
    Ennyire házhoz akarnak menni a pofonért? A legjobb esetben is egy igénytelen portot kapnak.