Samsung Galaxy S4 Zoom és Huawei Ascend P6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"értelmesebb, komolyabb" Nem olvastad el a technikai adatokat vagy nem tudod felfogni? 16 Mp és 10x optikai zoom - alsó-közép kategóriás zsebfényképezõképek tudnak ilyesmit. Mindennapos felhasználás szempontjából kiváló, ennél "értelmesebb" csak a 100e feletti tükörreflexes gépek vannak. Tök érdemes megvenni olyat otthoni felhasználásra.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Miért a AAA elem tartó rekesz jobb? 😊
Szerintem undorítóan néz ki, ráadásul most már így is nagyon jó képeket lehet készíteni a ami telefonokkal. Ennek mi értelme?
Kiváló kép készítéshez, úgy is egy értelmes, komolyabb fényképezõgépet érdemes beszerezni. Okostelefonok tudása szerintem már így is okosak. 😊
Inkább energia tárolóra költenék a pénzüket és azzal szerezzenek új ügyfeleket.
Én hoznék egy olyan törvényt, hogy minden mobil telefon, fényképezõgép, számítástechnika... stb. gyártó évente 1-3 telefont vagy saját kütyüjét adhatna ki.
És így lenne idejük talán több normális dolgot kiadni, nem pedig sok szart.
Szerintem undorítóan néz ki, ráadásul most már így is nagyon jó képeket lehet készíteni a ami telefonokkal. Ennek mi értelme?
Kiváló kép készítéshez, úgy is egy értelmes, komolyabb fényképezõgépet érdemes beszerezni. Okostelefonok tudása szerintem már így is okosak. 😊
Inkább energia tárolóra költenék a pénzüket és azzal szerezzenek új ügyfeleket.
Én hoznék egy olyan törvényt, hogy minden mobil telefon, fényképezõgép, számítástechnika... stb. gyártó évente 1-3 telefont vagy saját kütyüjét adhatna ki.
És így lenne idejük talán több normális dolgot kiadni, nem pedig sok szart.
Állványmenet telefonon 😄, nem semmi!