5
  • bvalek
    #5
    Ez a HP az informatika világában: jobb sorsra érdemes vállakozások temetöje... emlékszik még valaki a DEC-Compaq felvásárlásra? Ott is elsorvasztottak egy csomó sikeres termékvonalat.
  • Vol Jin
    #4
    Egy vonalkódmasinának ipari felhasználása van, és ezért masszív tartós, nem úgy mint egy droidos kütyü. Meglepő, hogy ezeket kiváltja a gagyi.
  • csimmasz
    #3
    Én szerintem ez a Nokiához hasonló magasló esete, a régi világba érezték magukat ahol ők diktáltak, ennek vége de képtelenek elfogadni, ez van, a hülyegyerek sem tanul a szépszóból csak ha kap egy kurva nagy pofont. :)
    Pedig szerintem a Palm szakértelme aranyat érhet, de ez van, lehet mamár nem kell a termékhez fejlesztő csak őssze kell legózni az elemeket tolni rá egy op rendszert azt csók.
    Nos a Kinai tucat mar ott tart, hogy lassan kiszoritjak a nevesebb draga vonalkód, rfid olvasókat egyszerü androidos cuccal, mar mi sem azokra fejlesztjük a rendszereket hanem androidra blutooth os Olvasó egységgel, negyedanyiból kijövünk mintha a hagyomanyos kijelzős olvasokra támaszkodnánk.
  • Vol Jin
    #2
    Baromira igazad van. Főleg úgy, hogy az érintőképernyős telefonok és tabletek a Palm és a Compaq kütyüinek újragondolása.
  • csimmasz
    #1
    Eleg nehez innen a fotelből megít€lni de nekem ugy tűnik idióták ülnek a HP magastámlás székeiben.
    Megvették a céget és ahelyett, hogy fejlesztettek volna egy telefont, táblát akármit amit el lehet adni HP néven most sírnak és árában értékesítik a tranzakciós költségeket lenyelva.
    Nem hiszem el, egy HP kaliberü cég nem tud eladható terméket kinálni a palm megvásárlása után mikor egy nevesincs Kínai manufaktúra is ontja a mobil eszkózöket.