18
  • M2 #18
    Állítólag vannak olyan helyek, ahol ha összeszed az ember egyszeri 80 ezer forintot és aztán ki bír fizetni két évig havi ötezret, az már valaki. Gondolom ő ilyen környéken lakik.
  • narumon
    Volt olyan amikor nálad egy iphone volt a villantási kategória? Elég szegényes környezet lehet az szerintem.
  • asgh
    "Az elmúlt években már semmi újítással nem rukkoltak elő. Pont ez a probléma."

Aztán bemutatták az új MacPro-t és ez a tétel is megdőlt.
  • Papichulo
    Féltve érzik a villantási képességüket.

Aki telefonnal akar "villantani", az sikeres ember nem lehet...
  • Papichulo
    Mindig szerettem különleges, egyedi, nem tömeges cuccokat birtokolni.

Nekem eleg ha esztetikus es jol hasznalhato. Itt lehet a gond :)
  • TomecK
    Nálam már rég kiesett az iphone meg a többi apple termék a villantási kategóriából. Tömegcikk lett, sose bírtam ha divat lesz az ami nekem is van. Mindig szerettem különleges, egyedi, nem tömeges cuccokat birtokolni.
  • Vol Jin
    Ja, tényleg nem. Azért sírják itt tele a fórumot néhányan, mert felrebbent a pletyka, hogy lesz jóárasított kistestvére az iphone-nak. Féltve érzik a villantási képességüket.
  • Papichulo
    Beszukult nezopont. Az Apple fo piacaira es vevoire ez tipikusan nem jellemzo...
  • TomecK
    Ezt úgy gondoltam, hogy minden csoró gyerek is azzal futkározik, mert megveszi hitelre, 6 hónapig spórol iphonera, majd rájön, hogy ez valószínűleg nem a legjobb piaci befektetés volt. Attól még drága. Csak a világ megváltozott. Ha valami divat, azt megveszi a szegény ember is inkább nem eszik, de nehogy társadalmi hátrányba kerüljön, mert nincs neki almás cucca.

• Papichulo
    "Ma már télleg az uccsó csoró gyerek is apple cuccokal futkározik." vs. "Tényleg drága, de úgy gondolom minőséget is hozza."

Ebben csak en latok kontradikciot? :)
  • TomecK
    *megennem=megvennem (szar sg w/o szerkesztés)
  • TomecK
    Régen az apple is jobb vót. Akkor legalább ha volt iphone-om, meg macbook prom akkor az egyértelművé tette, hogy van miből megennem. Ma már télleg az uccsó csoró gyerek is apple cuccokal futkározik. Kéne egy új sznobbrand má a sznoboknak. Egyébként szerintem jó cuccokat árulnak. Tényleg drága, de úgy gondolom minőséget is hozza.

Egyébként még életemben nem volt Apple cuccom, de ha vennék azt a jó szervíz tapasztalatok és a támogatás miatt tenném. Sok gyártónál, csak az számít h vedd meg azt leszarnak onnantól kezdve. Apple, még a régi vacakjaira is kiadja a szoftveres frissítéseket.
  • Papichulo
    Ha draga az a baj... ha olcso, akkor meg az :)
  • M0RN1NGST4R
    így is ugyan az a végeredmény - tömegtermékké válik. legjobb példa erre, mikor szinte már a gettósodott városrészeken is almás telefonnal látni embereket. ha kell, hitelből veszik meg
  • M2 #4
    Sok elemző alapból nem érti az Apple filozófiáját és várják az olcsóbb iPhone verziókat, mert szerintük az lenne a jó gazdasági lépés.

Amennyiben az Apple kijönne egy olcsó tömegtermékkel (hogy lefedje a piaci réseket), akkor lehetne tudni, hogy onnan kezdve az már nem a klasszikus Apple.
  • M2 #3
    Félreértetted, az a mondat az Apple-n kívüli cégekről szólt: "Más vállalatok..."
  • anubys1984
    Ezeket a termékeket nem ma mutatták be. Az elmúlt években már semmi újítással nem rukkoltak elő. Pont ez a probléma.
  • slickboy
    "A meglévő piacokat teljesen átalakító innovációk nem képezik részét ennek a stratégiának"
    Aha. iTunes, iPod, iPad. Az első kettő átalakította a digitális zenefogyasztás piacát, a prémium táblagépek tesztjeiben kivétel nélkül mindig iPad-hez hasonlítják a tesztelt gép valamely tulajdonságát.
    Nem azért mert hívő lennék, de ezek azt hiszem tények. Továbbá mindenki az Apple "titkával" van elfoglalva, piackutatók, marketingesek próbálják megfejteni, lemásolni, utánozni. Mindenki megpróbálja "szakérteni", mit és hogyan csinál az Apple. Vagy csak sok a fizetett bújtatott hirdetés? :)