22
 • sz4bolcs
  #22
  Jó lenne már egy magyar nyelvű összefoglaló arról, hogy miket állít a srác (mielőtt eltűnik a süllyesztőben).
 • who am I 7
  #21
  Mert milyen feje van egy 29 éves szijáésnek úgy nagy általánosságban?Gondolom, mindennap látod őket és nem a zs kategóriás agyradirokból, legalábbis, ha ennyire tudod.
 • Airbus A380
  #20
  Szerintem ennek a faszinak nincs CIA-s feje
 • Airbus A380
  #19
  Oroszországgal sem ők még meg is védenék.
 • Airbus A380
  #18
  Ez nem így megy árulónak tekintik a CIA vadászni fog rá, (szerintem az összes többi ügynökség is) nem véletlenül nyilatkozta ezután seholsem lesz biztonságba.
 • galocza
  #17
  hol van már a tavaly hóden...
 • Airbus A380
  #16
  ez sajnos nem vicces...
 • Airbus A380
  #15
  Azért jó idegei vannak a srácnak..... :) bár állítólag a CIA-nál ez alap....
 • Darth Sith
  #14
  pontosítok, nem az usa-nak tesz be, hanem az irányító pozícióban lévő pár ezer embernek, tehát a világon élő maradék ~7 milliárd ember, legyen az usákiai vagy bármilyen más országból származó, ha ellenük tesz, akkor találnak valamilyen vádat ellene. ha mégse lenne, kreálnak törvényt, propagandát, mivel ezek is az ő irányításuk alatt van. de ha még ez sem lenne elég, szimplán eltüntetik és kész. még ha ez feltűnő is, és az emberek előtt történik, akkor is néhány hét, hónap múlva a 90%-uk nem fog rá emlékezni és minden mehet tovább ahogy volt.
 • Laza
  #13
  Ez is 'hazaáruló' lesz ... mindenki 'bűnös' aki betesz az USA-nak ...
 • Amergin
  #12
  Teljesen könnyedén válaszolom meg a kérdésedet.
  Az a terrorista, akiről a média ezt elhiteti. Az alkaida nincs, soha nem is volt. 9/11 után találta ki a szíályé, hogy nevesítsenek egy homályos ellenséget, aki ellen végtelenített háborút lehet elindítani, amely háború persze szuverén államok területén fog zajlani egyrészt, a saját polgárok jogai ellen másrészt.
  Az internet korában csak a megfigyeléssel lehet a "kívánatos" kotroll szintjét fenntartani, erre pedig remek ürügy a "nemzetközi tenorizmus".
  Mert mintha a totális megfigyelés megmentene minket a "terrorizmustól". Korlátolt, aki ilyet elhisz, pedig ezzel etetnek mindenkit. Ebből látszik, hogy hülyének vagyunk nézve.
  A klasszikus elmebeteg terroristák annyira marginálisak és annyira könnyen kezelhetők a hagyományos rendőri nyomozati eszközökkel, hogy szóra nem érdemes az egész. Pl: japán szekta szaringáz támadása a metróban Japánban.
  Az ideológiai szembenállás alapú terrorizmus az meg eltünt a hidegháború befejezésével (Vörös brigádok, meg a többi fanatikus csoport nyugat-Európában)
  A szabadságharc/partizánharc/felszabadító harc alapú "terrorizmus" az meg nem "terrorizmus", hanem az előbbi fogalmak körébe tartozik. Röviden: aki a saját szülőföldjén az idegen megszállás vagy az idegenek által az országra kényszerített kollaboráns kormány ellen harcol tegye azt bármilyen eszközzel, azt bárhogy lehet nevezni, csak "terroristának" nem.
  Ezért nem terroristák a következők: tálibok (pastuk), ujgurok, csecsenek, baszkok, észak-írek, stb, stb...

 • Tinman #11
  Tulajdonképpen most ki a terrorista?

  a, Aki a hátsómba matat mondvacsinált ürüggyel? Esetleg hamarosan a hazánkba trappol a vízkészletünkért?

  b, Akinek betörtek az országába -erősen átlátszó indokok alapján- és a maguk suicid módján megpróbálnak visszavágni?

  Segítsetek! Megzavarodtam!
 • Darth Sith
  #10
  hogy hofit idézzem: "menekülés közben négyszer hátba lőtte magát, elharapta a cián kapszulát és beleugrott egy betoncsizmával a folyóba.. így eldobni az életet"
 • M0RN1NGST4R
  #9
  túl élénk a fantáziád. szerintem csak öngyilkos lesz. így szokott az lenni.
 • mad mind
  #8
  Akár már a munkábaállásának napján hozzáférhet valaki titkos adatokhoz, ha kapcsolódik a munkaköréhez. Mivel az átvilágítást a jelentkezéskor elvégzik, nem akadályozza semmi a titkos adatokhoz hozzáférést. Amúgy meg híresen jó az adatvédelem az amcsi titkosszolgálatoknál.
 • mad mind
  #7
  Nem bujkál, csak tudja, hogy ott évekig ellehet, az USA ellenére is. Kínával nem mer szembeszállni az USA.
 • kvp
  #6
  A srac vagy nagyon naiv vagy nagyon jo otlete van arra, hogy hogyan keruljon ki ebbol elve vagy valaki iranyitja a dolgokat. Mindenesetre meglepo, hogy 3 honap munkaviszony utan hogyan ferhet hozza a titkos informaciokhoz, bar az eddig publikaltak jo resze mar korabbrol ismert volt, csak nem ennyire szeles korben. Mindenesetre ha minden igy igaz es nem dolgozik egy kulso felnek, akkor eleg gyenge az amerikai nemzetbiztonsagiaknal az ellenorzes. Ha pedig kettos (tobbes) ugynok, akkor kerdes, hogy kiknek dolgozik. Ez a harmadik fel lehet kinai, europai vagy amerikai is. A harmadik lehetoseg, hogy oszinte, de valakik a tudtan kivul iranyitjak a folyamatokat. Valoszinuleg az igazsag a fenti lehetosegek keverekebol all ossze.
 • sanyicks
  #5
  miért ne fenyegetné? "A család nem felejt" :)
 • Tetsuo
  #4
  Ha már minden lényegeset elmondott, akkor ez a veszély nem fenyegeti.
  Ha nem, akkor pedig az lehet a biztosíték. Ez már veszélyesebb verzió. :)
 • sanyicks
  #3
  lehet hogy nem is fogják elkapni, hanem "baleset" fogja érni. Véletlenül fejbelövi valaki, 5-ször, vagy átmegy rajta egy úthenger, ráesik egy afganisztánból eltévedt rakéta, vagy egy kémműhold :)
 • Amergin
  #2
  500 millió európai pusztán csak potenciális terrorista mindaddig, amíg ennek az ellenkezője minden kétséget kizáróan be nem bizonyosodik
  A terroristákkal pedig nem szabad kesztyűs kézzel bánni, így az ún. "jogaikat" sem kell figyelembe venni. 9/11 óta legalább is...
  Az pedig elszomorító, hogy az Alkaloida már a CIA-ügynökök között is befolyásra tett szert.
  Az éberséget növelni kellene a szíályénál, mert a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...
 • Cat #1
  Nem teljesen értem, hogy egy fehér ember hogy akar bújkálni kínaiak között. (Oké, hogy volt angol gyarmat, és sok az amerikai, de akkor is...)