2
Metal War Online
-
Szthomas #2 Na megvolt az első pár meccsem. Balszerencsémre egy támogató járművet választottam kezdő járműnek. Relatív gyenge páncélzat, nem túl izmos fegyverzet, de javítani tudom vele a közeli tankokat. Kategóriák szempontjából vannak könnyű felderítők, támogató járművek, közepes és nehéz tankok, valamint mozgó tüzérség. A játékmenet elég pörgős, fedezékek nem nagyon vannak (városi pályákon kívül) , így a domborzatot kell kihasználni. Így viszont legalább nem arról szól egy meccs, hogy mindenki ücsörög és lövészkelik egy szikla tövében. Első benyomásaim elég jók, viszont orosz tudás hiányában a fejlődési fa elemeit csak tippelni tudom... -
Szthomas #1 Sziasztok. Nemrég találtam rá erre az orosz játékra. Az információk alapján egy World of Tanks típusú játékot kell elképzelni azzal a különbséggel, hogy ebben a játékban futurisztikus tankok vannak. Én a második világháborús tankokért már nem vagyok annyira oda, szóval én kíváncsian várom a fejleményeket ezzel az új elképzeléssel kapcsolatban. A játék nyílt béta állapotban van, de ha jól láttam egyelőre csak orosz nyelven érhető el. Én azért így is próbát teszek vele, majd csak átküzdöm magam a menükön. Akit érdekel a dolog, itt a hivatalos oldal. Google fordító ajánlatos a megtekintéséhez:
Metal War Online