The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Ehh.
Nem kaptam SMS-t. A postai nyomkövetős cuccot néztem és már letétbe volt 08:01kor a csomag a kért helyen.
SweeneyTodd
ohh akkor azért... ha már 10km arréb kell vinni akkor ülni kell egy napot vele...

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Norbi1990
Pesten a 7. kerbe rendeltem.
Overburner
Perk pontokat lehet venni CC-ért hmmmmmm

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

SweeneyTodd
Merre fele laksz , hogy már oda is ért... sms-t kaptál róla ?
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.02. 12:00:31

Norbi1990
Nekem is küldték a postára, már 08:01-kor átvehető volt 😄
Van poszter meg minden. CD Galaxistól rendeltem.
Overburner
Vsyncet ne kapcsoljátok be csak ha muszáj eszi az fps-t rendesen.

Nem kamu.

Már tolom és működik is. Amúgy mindent ultra és maxra rak alapból a játék és úgy néz ki nem okoz gondot. Még az SSAO is On, pedig az szokott teljesítménycsökkenést okozni játékokban. Na mentem vissza, már érzem, hogy kezd elnyelni és holnap se kell dolgozni. Szóval indulhat a kockulás ezerrel.

Overburner
Menübe néha eltünik a [ ] jel amivel váltasz fakkot de ettől függetlenül ottvan csak tudni kell holvan a helye <#idiota>.

Szenvedek a kormány beállitással oh god.

hotwheels
Működik, köszi szépen!

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

alma2
Amennyit anno lattam belole, semmivel sem "online"-abb ez a jatek mint a tdu1 vagy a ketto volt, kb ugyanaz, akar hivhatnak tdu3-nak is. Mivel az elozo kettobol is volt offline kiprobalhato verzio, nem gondolnam, hogy ebbol ne csinalnanak egyet.
De majd kiderul.

szerintem

SweeneyTodd
Tedd kivételek közé az exet a vírusirtóban, majd futass le egy olyat, hogy ellenőrizze a crew fileket és akkor helyre áll a rend.

hotwheels
Most mi a here van? <#guluszem1>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

SweeneyTodd
Ubi , steam , meg millió egy oldalon. 20-25 euró
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.02. 11:24:45

Lehet hülye kérdés de... A Nuuvemtől lehet venni csak season passt?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

tutituti
Uhh hál istennek.köszönöm a gyors választ!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

alma2
rendes "dobozos" kiadas, vagyis van benne dvd is.

szerintem

Nuveemről megjött, működik normálisan. Autóválasztásig jutottam. Egyelőre még nem enged a Season pass tartalmához hozzáférni, mert túl kell jutni a prológuson, de már jelzi, hogy megvan minden rendben. Manuális váltó is rendben van szerintem, nem tűnik lassúnak. FFB jó, kormány jó (Logitech DFP-m van 900fokos), klasszul beállítható (persze, nem tudom, hogy mindent jól állítottam-e be, de majd megbeszéljük itt a fórumon, hogy hogyan célszerű...) Grafika kifejezetten szép szerintem (i5-3570+GTX770) bár fogalmam sincs, hogy a különböző hangzatos feature-ök közül melyiket célszerű használni, 60FPS érzésre megvan, fut szépen. Hangok jók, csak... fene tudja, nagyon "zajos" a környezet, a motorból meg alig hallok valamit. Ez így volt a bétában is? (kérdezem, nem tudom, nem volt alkalmam játszani vele) Van valakinek a hangokra jó megoldása (leveszem a zenét, meg mittudomén, de nem az igazi, a környezeti hangok mindig túl hangosak a motorhoz képest)

Állandó online jelenlét kell neki, egyszer sajnos le is dobott, lehet újraindítani, ez azért gáz (főleg ha egy 3 órás küldi utolsó percében csinálja....) Még crew-tagokkal nem gurultam, csak soloban. Egyelőre ennyi nálam.
tutituti
É is onnan rendeltem.csak cd kulcs van benne vagy dvd is?szar a netem azért kérdem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SweeneyTodd
Remek... a posta ül a csomagon egy napot ! KÖSZI !

Na akkor majd holnap...

alma2
Viszont ez a magyar forgalmazo, hozza a szokasos "minoseget" a dlc pack kodja nem jol volt leirva, el kellet hagyni belole az elso 3 betut, hogy megegye az uplay.
Persze eloszor mar azt hittem a dlc -> ulc-t is elirtak, de kiderult ez a ubisoft gyokersege, hogy igy hivja a dlc-t, mint unlockable content gondolom.

szerintem

F@sza, térkép nem nagyon izgat de a DLC kéne.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

alma2
Multheten rendeltem elo platinumshop, penteken felhivtak, hogy ma hoznak, illetve biztos kell e mert sajnos a terkepuk elfogyott, mondtam persze ugyis a kukaba vegezne a sok papir. meg is jott, poszter, multipack dlc van melle. ingyen hazhozszallitassal.

szerintem

Plázába van egy bolt Camelot ilyen tök noname kb, de nekik állítólag lesz ma, max bukom a posztert meg ilyesmit de hát kit érdekel.
Játszani akarok nem posztert nézni. 😄
Nem tudom hogy hol tudnám még megvenni... bank kártya nélkül..
Debrecen 576 dettó... Szánalmas

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

SweeneyTodd
Szopacs... nincs más a közeledben ? 576ot kerüld el jó messziről.

Felhívtam a nyíregyházi 576-ot és azt mondták holnap lesz leghamarabb. 😄DD kajak nem hiszem el. 😄
Konzolvilágnál már nincs se poszter se térkép, úgy hogy 2 hónapja rendeltem elő... Viszont kaptam fasza pólót, az Eagles factionnek a logójával 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SweeneyTodd
Cdgalaxisnál szerencsére jeleztem ,hogy érdekel majd a crew ha megjelenik és kapható lesz... és mivel ők elöbb küldtek levelet amiben szépen részletesen le volt írva mikor kapják meg , mikor adják postára , és mikor kapom meg... tőlük rendeltem meg , aztán el is felejtettem az 576 konzolt... de úgy látom jól döntöttem, tegnap váltottam pár emailt is velük ,hogy jutott minden bónusz tartalomból ,mert láttam sok helyen keveset kaptak/rendeltek és azt írták megvan hozzá minden, sőt kaptam emailben egy linket amin nyomon tudom követni a magyar posta oldalán ,hol tart a csomagom.

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy lemondom és megveszem valahol neten, csak bukom az előrendelői bónuszokat... Ha nem hozzák ki időben, többet nem rendelek az 576-tól semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bocs a hülye kérdésért de mi ez a 60 fps lock és miért jó?

Nekem ez a kisebbik gondom, hogy csak akkor szólnak ha megjön... mert úgyis városba leszek délután azt útba van.
De az lenne szerintem a minimum, hogy ma van a megjelenés akkor reggel 9-kor legkésőbb már írnak is egy sms-t hogy gyere paraszt megjött.
Nem este 18:00kor....
Overburner
Alapbol megvan a 60 fps csak optionsba átkell állitani. Nagyon fasza semmi lag.

SweeneyTodd
576 egy vicc én tegnap fel is hívtam őket ,hogy lemondom a francba mivel a konkurencia legalább tájékoztattja a vásárlóit... mert nem küldtek semmi emailt ,hogy az előrendelésnél mit kell tenni, erre a válaszuk

- Hááát igen , kicsit félre érthető mert nincsen rendesen kiírva ,hogy előrendelés esetében csak akkor vesszük fel a kapcsolatot a vevővel ha megjön a termék...

Tuti ,hogy nem fogok a közel jövőben tőlik venni bármit is... ezzel a mentalitással bármit is árulni...

Most olvasom h 1 millió a LaFerrari.Mondta a Derek h neked megvan.Összelapátoltál 1 gurigát érte? <#ijedt>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fpocok
Majd valaki írja meg, hogy akkor alapból jól megy a 60fps vagy ubisoft megint hazudott...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem az 576-ból még semmi. 😄
Milyen vicc már. 😄
Valaki kapott már e-mail-t a GameShop-tól? Nekem rendeleskor kuldtek egyet, hogy felvették meg minden, de az is benne volt, hogy ha megjelenik a cucc meg megkapják majd értesitenek, de eddig még semmi. Akkor lehet ma nem is jön a futár? Vagy csak elfelejtettek küldeni?
Steam telepíti már, de 1 óra még hátra van. Szerencsére csak 14.2 GB, ami nem sok a mostani játékokhoz képest. Kíváncsi leszek rá. Béta nagyon tetszett és a teljes verzióban már van 60 fps. Visszapillantó viszont még mindig nincs. Ha már játszottam vele pár órát írok róla pár sort.

Nálam ez a fontossági sorrend:

-Jól fusson, ne legyen stutter, lag
-Jól nézzen ki, ha lehet maxhoz közeli beállításokkal hozza az 50-60 framet
-Legyen jó az irányítás
-Hangok, zene legyen összképben az akcióval
-Ne legyenek komoly szerverproblémák, de erre még nem olvastam panaszt, akik már játszanak vele
-Ubi támogassa rendesen, jöjjenek a frissítések, ha mégis akad valami hiba

Tartalommal vélhetőleg nem lesz baj, mert rengeteg mindent lehet benne csinálni és a terület is óriási. Először egyedül autózom, de később majd szeretnék csatlakozni valahova. Csak szeretném előbb megismerni a játék funkcióit és a lehetőségeket.

DLC az számomra nem fontos. Ami onnan érdekel az a McLaren F1, már csak amiatt is, hogy azzal biztos más élmény lesz a vezetés a gyorsulás és a végsebesség miatt is.

Én kipróbáltam. Szerencsére nincs olyan gond vele, mint a többi friss ubi játékkal. Ultrára lőtte be magát az én lowbudget gépemen, természetesen új amd driverek fent vannak.

Mindenesetre szépen fut. Első autó kiválasztásáig jutottam, a többit majd este meló után.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Overburner
Még települ, csekkolom majd amint tudom. LoL tunkolja az arcomba az új AMD driver-t. Újra kell inditani a gépet telepítés után. 😛

SweeneyTodd #5606 Sok szerencsét hozzá reméljük nem lesz gond 😊
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.02. 09:38:52

SweeneyTodd
Cd galaxisnál adnak minden jóságot 😊 alig várom ,hogy végezzek a munkával posta pontra jön... remélem az utakon majd tudnak közlekedni, mert felénk káoszvan.

<#eljen>

Zero milyen a LaFerrari?McLaren?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Van ahol fel van sorolva a Multipack van ahol nincs, Platinumnál nem is volt gondoltam hogy nem lesz benne. Bár majd kiderül amint aktiválom Uplay-en.

SweeneyTodd
Elvileg az alapban benne kell hogy legyen a 3 kocsi ,vagy külön kellet volna azt is megkapnod egy dvdn ?

Kitől rendelted ?
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.02. 09:25:13

Overburner
Képek 😊 Am ehez nincs Multipack DLC csak a Mini de nem baj 😄 Ja és ez is Worldwide néven települ fel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.02. 09:19:57

Overburner
Na megjött a cucc (L) Sprinter. Képek hamarosan. 😊

( 2dvd, poszter, térkép nagyon fasza 😊 )
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.02. 09:07:58

Manuális váltóval tolja valaki? Érdekelne, hogy a lefelé váltást megoldották-e mert bétában nagyon lassú volt 😊 Én még 1-ig dolgozok aztán rohanok konzolvilágba remélem elég gyorsan le lehet majd tölteni 😊
Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.12.02. 08:39:39

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

kemszi2
igen,én Nov. 17-én kaptam értesítőt ,hogy megrendelhetem. Akkor azt írták 3-án átvehető a pp ponton. Még nem indult el a csomagkövető szerint
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.12.02. 08:39:18