The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A némítás problémát megoldottam shift+f2 beállítások és a mikrofon hangnál a teszt gombra rá kell nyomni egy 20mp-ig ugrál a kéksáv és amikor megszűnik az ugrálás megszűnik a némítás. De ebből következik a következő probléma ha ezt megcsinálom elszáll a force feedback. Valaki valami megoldást? Ezzel a játékkal semmi baj nem lenne, ha nem lennének ilyen problémák vele.
Szerintem is rossz irányba fejlődnek, cikket olvasva minden baj, csak a forza a jó... , de akinek nincs konzolja, vagy nincs rá keret +tv... Gépen csak ez az egy van ami ilyen élményt nyújt <#vigyor0>

Skypack
Azért ennyire nem rossz a helyzet, azért nem a top a játék de akkor is legalább egy 10/7

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a mérvado nem a csöves ipon meta

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Sztorit nem értem miért fikázza mindenki. Autós játék storynak tökéletes. Ha meg nem lenne az lenne a baj. Vezetéssel sincs baj csak annak aki nem birja beállitani normálisan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.23. 15:05:16

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Paff

Sziasztok!
Valaki egy kis gurulás?
14 órától leszek.
Akinek van kedve vegyen fel: obiwan987_HUN

NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W

Overburner
Próbálkoznak de úgy látszik nem sikerül javitani semmit 😄 Csak elrontani 😄

EZT megtűrném kocsik között 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.23. 13:38:35

Szabi
jelenleg magasan a legnagyobb probléma, hogy rengeteg játékosnak el se indul a játék, vagy ha véletlenül el is indul, akkor is hamar kifagy és újra nem engedi be a játék.. 😄

eddig úgy tűnik, hogy főleg akkor jön elő ez a hiba, ha megszakad a neted és ledob a szerver, utána valamit szrul szinkronizál a mentésekkel... sokan-sokfélét kipróbáltunk, de megoldást még nem találtunk :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.23. 13:32:45

"Nulla tenaci invia est via"

Overburner
Akadozást fixeljék inkább.

Szabi
"We'll also be working on server side things of course, which aren't detailed in patch notes like this, a great many more things are being worked on" 😄

Overburner
Ja nekem először bevált. Újra raktam a gépet nem rég azóta nem 😛 De neki hátha segit.

Sziasztok! Azt hiszem a TDU2-nél volt erre a hang problémára egy olyan megoldás, hogy belépsz a vezérlőpultba, ott Hang ikon, aztán a kommunikáció fület kiválasztva, be kell jelölni, hogy ha a windows kommunikációs tevékenységet észlel, akkor -nincs művelet. Asszem alapból az 50%-os csökkentésen van. Remélem ez a gond, és tudtam segíteni.
Overburner
Nekem is ezt csinálja. Nem lenémítja csak lehalkítja a mikrofont 50%-ra. A nyomi Uplay csevegés csinálja. Semmit se tudok kezdeni vele pedig minden kipróbáltam. Amikor bejön a játék rámész hogy continue nyomj alt+enter-t hozd elő a mikrofon beállitásokat huzd vissza a felvételi hangerőt 100% ra vagy amennyire akarod és utána alt enter a játéknál megint akkor vissza megy teljes képernyőre és kész.

Esetlég meg próbálhatod hogy Uplay csevegés kikapcsolod vagy a mikrofon hangerejét Uplaybe felviszed 200%-ra
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.23. 11:23:37

nézd meg, hogy a crew-képernyőn (F), ha saját magadra kattintasz, akkor engedélyezve van-e a voice chat? Lehet, hogy összeakad a skype-al, ha igen. Én nem tapasztaltam hasonlót, igaz, nem használok skype-ot, csak TS-t vagy mumble-t, azokkal nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2014.12.23. 10:41:55
Próbálgattam és csak a the crew csinálja. Valaki tud valami megoldást?

cody1994
Ma engem is le dobot ezzel a hiba üzivel de vissza tudtam csatlakozni és eddig bírtam a game-t

cody1994
Szép tájon jártam 😄

Szabi
PvP-zni mi se tudtunk, de krúzolni és küldizni szerencsére igen 😊

engem ugyanúgy általában nem enged be a játék, ha véletlenül sikerül, akkor is előbb-utóbb kirak a szerver... 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.23. 00:40:16

cody1994
Vagy számit hogy ki milyen factionba van ?

cody1994
Most valakinek sikerul coopba csatlakozni? Mert nekunk nem akkor menni a dolog 😞

Miért némítja le a skype mikrofonom ha belépek crew-ba? Eddig nem csinálta de felraktam a win 8.1-et és azóta csinálja ezt. Mi lehet a megoldás?
SUNNY84HUN
2 nissan brutálisan néz ki 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
kár hogy nincsenek már benne a játékban.... de majd még hátha lesznek 😄

Skypack
Kár hogy nincsenek benne a játékban 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
a hivatalos oldalon frissült pár autó 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 20:13:24

Valami új autó specifikáció is lesz aminek a listáját "hamarosan" közlik 😄

Szabi
már működik a link, egy óra kevés volt javítani 😄

röviden a lényeg:

Játék javítások:
Javítják a rendőrök és a rosszfiuk sebességét
Javítják az ütközési modelt
Talán végre sikerül majd PvP versenyeket is elindítani

Új tartalmak:
Lesznek új festések és matricák.... majd Januárban... 😄
Jövő év elején jönnek majd új küldetések és PvP versenyek

az hogy sokaknak el se indul a játék, de ha véletlenül elindul akkor is 5 perc után kifagy.. aaaz nem fontos.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 19:19:42

Szia Stocki! Igen, Lord-al szoktam, de KKB is megvette a játékot. Amúgy meg senki másról nem tudok akikkel régen gurultunk

[HUN]FaTaL
Köszi a krúzt, legközelebb remélem több időm lesz gurulni egy hosszabbat 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ja épp azt néztem volna én is 😄
Szabi
hát ez zseniális, 20perce kiraktak egy linket, hogy mik a várható javítások stb.. azóta se működik a link.. 😄DDD

szerk: és még mindig semmi 😄DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 18:33:08

Overburner
Hát ez az hogy nem találok csak official metallic andonized meg pearlescent-et a tuning boltokba 😄

Szabi
én pluszba még nem kaptam semmit, viszont sok awardom tűnt már el..

amúgy napok óta be se tölt nálam a játék, szóval ahhoz képest az acsik/awardok már nem is zavaróak 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 15:36:45

másnak is bugos az achievement rendszer? csak úgy menet közbe megkaptam az extra mile acsit játékban,és uplayen is, pedig még 13 küldi nincs meg platinára
Tuningboltba lehet venni. Amiket megvettél azokat meg a HQ-ba találod meg. Ez vonatkozik minden tuning elemre.

Overburner
Matt festéseket nem lehet választani? Csak mert 1x vettem egy matt feketét de azóta se találom 😄

HeadHunter86
Egy páratokat hozzáadtalak barátnak, csak hogy tudjuk együtt csapatni. Mert külföldiek mennek szana-széjjel.

Overburner
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

marcihusi
Igen, ilyen előfordult már nálam is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Köszönöm 😊

NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok!

Lehet kicsit hülye kérdés lesz a következő, de sajnos még ezt sem tudom:

Ha fentvan egy barátom, akkor hogy tudom crew-ba hívni? Sehol sem találom ezt az opciót :/

Overburner
Nos még akinek online annak is offline mert csak baromságokat ír ki az egész. Elvileg még nem működik. Legalábbis én eddig a hetit tudtam megcsinálni 1x a játék megjelenésének első hetében mert akkor még müködött azóta rossz kb.

Szia Zsuzsi.Lord-ékkal gurulgattok fent?KKB v a régi arcok?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.22. 10:11:04

En is ellottem par kepet 😉

MrFord ket kereken 😊

Rev Hard

Fatal jó a kép 4 vassal is, de nem hiszem hogy nem volt még 5 perced hogy visszagyere a másodikra.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.12.22. 02:22:15

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Köszi Ducki-Fatal.Jó volt ez így is 😄 Ducki kéne még a 32-höz az a 8 és 40es szint-től már a Performance az harapósabb <#papakacsint>

Én tegnap voltam arra, de ugyan olyan volt mint a képen 😄

Köszi a gyors választ. Így nem tudjuk akkor megycsinálni a heti küldetéseket... azért remélem megjavul és mi is részt tudunk majd venni a mókában.