121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #84931
    Assassins Creed Origins kimutatás:

Most állok 74 dollárba. :) 18800 ft
    És a 2. DLC hiányzik már csak, ma megvettem az ucsó kis szar dlc-t is. :D na a végén, HA nem jön több (kizárólag vásárolható) DLC.
    Akkor a 2. story kiegészítővel, ami 10 dollár:

Lesz 84 dollár, ami 21.500 ft.....szerintem ez nem vészes egy GOTY csomagért. :)

Ebből 2x 5 dollár, az amit elvileg tévesen mértem fel, és az mehetne míniszba, de beleszámolom azért.
    A legelső paci, amit nem tudtam akkor még hogy amúgy ingyen is megszerezhető.
    A másik a Wacky Pack-ban a ruha, ez a képen egy MEGTÉVESZTÉS....ezt a ruhát nem adja meg a játék....ezt nem tudtam sajnos.

De sebaj. Meg nem bántam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.26. 13:56:16
  • darkSectorxxx #84930
  • darkSectorxxx #84929
    Ja meg amiket most a 2 napban vettem? Ezekre gondolsz? :D
  • Moby
    Trofik: hát nemtudom. Ijesztően sok missable cucc van a listában. Meg gyűrűből is gecisok van, meg mindenből gecisok van :) Ráadásul nekem a DLC-k kimaradtak, ezért kezdtem most bele. Most bementem a télbe ott, ahol elérhetővé vált (nem is tudtam, hogy a dlc jön), hát ott úgy megraktak a mostani szintemen, hogy pityeregve hagytam el a helyszínt. Majd később :D
    De tolom ma is, dobj megint kérést, szerintem nem voltam a gépnél tegnap.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.26. 13:37:48
  • Moby
    Nem, nincs evvel gond. Nem terveztem nekik saját fiókot, mert pl. azt gondoltam, hogy a nagyobbik fiam (aki már hc gamernek minősül) sokkal jobban rácsavarodik a switchre. Ehhez képest csak ps4-en játszik. De ő nem játszik az én játékaimmal természetesen, az ővéit viszont sokszor nyomjuk ketten. Nincs ebből baj. De később biztos kell majd neki saját fiók. Addig meg termeli a trofikat az enyémre :D

Egyébként az ővéről ugyanúgy játszhatók lennének ezek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.26. 13:32:41
  • Moby
    Annyira észre sem veszem, hogy én vagyok a legjobban elképedve rajta. Meg sem kellett szoknom.
    Igazából rohadtul élvezem most a játékot.
  • SlickAdam
    szószt mindig jó nézni, mindenki mashogy jatszik pöppet, erdekes.

1-2 buta trofea van csak benne, nem veszes.

amugy megszoktad mar te is a csapkodo fremet?
  • Moby
    Amúgy pont ott tartok, ahol két éve beleuntam (és úgy vittem végig, de csak szaladtam mindenhol). Nagyon besokalhattam akkor a from játékoktól, most absz. nem unom, sőt. Tök jól szórakozom. Pedig szarabb minőségben tolom. Nem szabad ezeket túlzabálni, de szerintem ezt akkor is sejthettem.
  • partizan182
    Akartam is kérdezni hogy a halálba menedzsel valaki 10 accountot egyszerre, biztos tökönszúrnám magam ha minden telepítésnél azon kellene sakkoznom vajh melyik accounra volt épp legakciósabb anno.

Család nincs kiakadva hogy nem lehet saját profiljuk (hisz arról csak a primary account cuccait érhetik el)?
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.02.26. 13:24:05
  • Moby
    Nem rád gondoltam, legalábbis eddig még nem reklámoztad, hogy mit húztál be elárazásból! :)

/tegnap a játékból kilépve láttam csak, hogy jöttél volna nézni :( mondjuk nem élvezted volna, csak farmolok meg begyűjtök minden szart, platinára ugrottam volna rá, de tegnap megnéztem a trofi listát...hááát nemtudom lesz-e elég erőm hozzá.

• SlickAdam
    mondd mit szeretnel! sz.pok nyalok E!
  • Moby
    Nem, és szopnék, ha vezetnem kéne valahol amúgy. Felírva fel vannak, de nem managelgetem napi szinten, hálisten a google mindenre emlékezik, mert minden régióban van több account is. Pl. ezért van, hogy én tudok nektek dobni sztórgliccsből lehalászott címeket, míg ugyanezt viszonozni már nem tudjátok(vagy nem akarjátok). Én soha nem csak magamra gondolok!

Szal amikor rákattintok a signinre a sztórban, akkor egy szép nagy lista jön be görgetősávval :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.26. 13:18:43
  • Moby
    Az ACO lópáncéljaid árnyékában csak picit lolwut egészségről gagyarásznod :D
  • darkSectorxxx #84918
    Áh ő soha, szerintem mindegyikhez van külön konzolja is és egyidőben nyomja mindegyiket. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.26. 13:10:43
  • j0nNyKa
    lenyeg hogy nem viszed tulzasba
  • darkSectorxxx #84916
    Ja látom easy-be nyomod! :D
    És van titkárnőd is a papírmunkára?

Így kicsit látva a dolgaidat kicsit egészségesebbnek érzem magam. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.26. 13:11:13
  • Moby
    Túlzásba én sem viszem. Van egy:
    hu
    us
    uk
    nz
    hk
    jp
    in
    sg
    fiókom. És becsület szavamra csak ezekben vásárolok :DD
  • darkSectorxxx #84914
    Nem tudtam erről. Köszönöm.
    Bár én a Hu/US-ig elvagyok, messzebb már nem megyek, hacsaknem még ezreket spórolhatok. :)
  • darkSectorxxx #84913
    Nem tudom én sem. :)

• Moby
    Ja meg ha már szóbakerült, nemtudom mennyire ismert itt:
    PS4-es fillérbaszók onlány bibliája.
  • Moby
    Vásároltam már náluk kártyával, és paypallal is. Nemtudom mit nem enged neked, valami generikus bénázás folyik nálad :)
  • darkSectorxxx #84910
    Most brutálisan olcsó a dollár, 20 dolláros kupon 5100-5200 ft, fél éve vettem 5800-5900-ért. Számít sokat, pláne ha kicsit többet vásárol az ember. :)
  • darkSectorxxx #84909
    Köszönöm, közbe ezt néztem, de paypal-t nem engedi, azonnal calcel/refund-ot ír a vásárlásra. :(
    Hát mindegy akkor majd valamit kiokoskodok. :)
  • Moby
    PCGamesupply. Sokszor vettem már itt, sokszor akciós (7$ a 10$-os, de csak 1 vehető). Most épp nem az, de érdemes bookmarkolni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.26. 12:45:44
  • Moby
    Na nem. Ez akkor van így, amikor épp fos a dollár, mint most. 1 éve amikor 300 volt, akkor meg épp nem így volt. Ha fillért akarsz toszni, vedd ott, ahol épp olcsóbb. Hosszú távra maximum olyan általánosságok mondhatók ki, hogy ps4 skip, majd a ps5-re fillérekért fog menni minden, ami ps4. Vagy érdemes még attól is kicsit többet várni. Esetleg még egy kicsit többet. Ésígytovább.
  • darkSectorxxx #84906
    Van amikor valami olcsóbb magyarban, de ritkábban sokkal.
  • GOTY
    Nem veszek day 1 játékot már régen, leszoktam róla.

Egy kis napi matek: Ha X=0,7Y, akkor akárhány százalékkal is csökkented X értékét, Y mindig 30%-kal kevesebb lesz. Azaz, akármekkora akcióban is veszed meg a játékot, a magyar sztór 30%-os felára megmarad.

Ha akár két év múlva veszed USA Store-ban ugyanazt az akciós játékot, mindig jobban jársz.
  • darkSectorxxx #84904
    Hát ebbe talán még megbíznék, de nem írja sehol, hogy ez instant van, hanem mintha postáznák a kártyát csak. :(
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.26. 11:32:01
  • Tinman #84903
    Amit linkeltél, annak semmi köze a témához.
  • darkSectorxxx #84902
    Köszönöm, de megbízható kell, vagyis, olyan ahonnan már valaki vásárolt is. :)
    Mert nem szeretnék kísérletezni, ha nem muszáj.

Én Amazon, G2A, CD keys-t vágom, de azokon most nem elérhető....G2A-n asszem van 11 euro-ért, ami kb 50%-al drágább.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.26. 11:24:02
  • j0nNyKa
    ez most komoly?
  • darkSectorxxx #84900
    Tudtok valami jó helyet, megbízhatót, ahol lehet venni 10 dolláros kuponkat PS-re?
    Amazon kifogyott belőle....nekem meg kéne egy darab!
  • TomStorm
    Igen most jó de kell vele vacakolni Ps indítása után!
    Tv képbeállításokban kell pár opciót ki be kapcsolni és észheztér:)
    Hdr ki van kapcsolva meg deep colour is.
    A TV most nem HDMI2-ként látja hanem "Playstation"-t ír jelnek ÉS 2160p-t.
    Ezt hogy sikerült megcsinálnom ne kérdezd de végre nem 1080p-t ír ki:)

Ha végigzongorázom a dolgokat gép és játékindítás után akkor jó lesz a frame.

Még 1-2 hetet kibírok már így vele:)
  • Moby
    Most megy a tévé?
  • TomStorm
    49?Én most vagyok HR11:)
    Most megállok és páncélt,fegyvert fejlesztek.Így nem mehetek tovább.
    Amúgy meglett Diablos is meg a másik.

Meg már jó lenne végre megtanulnom normálisan használni fegyverem.
    Elég keveset használom a kombókat az is baj lehet
  • Tatyla
    Majd a 49-es szintű quest a tempered Kirin meg az utána következő összes tempered Elder Dragon na az majd szívás lesz meglátod
  • TomStorm
    Kipróbálom köszi
  • partizan182
    Faszé' veszel day1 cuccokat. Egy hónap múlva már -40%al akciózzák általában. Fillérekért lehet gamelni ha annyira szűkös a buxa. Mindegy, tudom hogy itt mindenki lehómolt szingapúri accountokon várja hogy lecsaphasson egy hibás árazásra, de legalább ne sírjon ha a vpnről hekkelt orosz paypal kártyával alibabán vásárolt honkongi feltöltőkártya nem regisztrál azonnal.

Nem a PSN szar. Pár ezer forinton szarrágás vanik, utána meg rinya.
  • Droughert
    Diablosnál Lance-t használtam, azzal nagyon egyszerűen solozható volt.
  • darkSectorxxx #84892
    Részben azért mert Das-ban máár nem sok új van, szarrá játszottam. :)