PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hero Unlock Prices have been reduced
So, we’re reducing the amount of credits needed to unlock the top heroes by 75%. Luke Skywalker and Darth Vader will now be available for 15,000 credits; Emperor Palpatine, Chewbacca, and Leia Organa for 10,000 credits; and Iden at 5,000 credits. Based on what we’ve seen in the trial, this amount will make earning these heroes an achievement, but one that will be accessible for all players.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lőttem egy screen-t is....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
...jó lenne mondjuk egy kotor folytatás 😞 de helyette ez gyün....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.13. 21:25:36
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én nem. <#idiota>#idiota>
Értsd: mindennek megvan a helye. És meg is kell lennie. Amit te kívánsz, az legalább annyira torz képe mai játékosvilágnak, mint amit az EA szeretne ill. csinál. Csak a ló két oldala.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.13. 20:34:33
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
My streams: https://beam.pro/oriic
titanfall 2-t meg valamikor kipróbálom, csak jót hallok róla.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.11.13. 19:01:37
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.11.13. 18:59:13
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.11.13. 18:52:58
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gémer szempontból mármár idilli a helyzet: gyakorlatilag nem lehet rosszul dönteni. Nagyon fasza gépek vannak most, jó, tartalmas játékol vannak, gétébe, forzába fél életeket lehet beleölni. Itt az origins, hatalmas meglepetés.
Bőven belefér az is, hogy a bf2 olyan-amilyen. Van más dögivel.
Vagy a kellő lendület nem volt meg, vagy a táv lett túl nagy 😊
de komolyan, ki mit várt ettől? Fullra alibi-szingli "tartalom"... Battlefieldben/Battlefrontban soha nem is volt, és nem is lesz normális szingli kampány... :'D
Engem speciel egyáltalán nem mozgat meg, csak irritál, hogy mennyire hülyének nézik az embereket...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.11.13. 17:39:17
Egyszerűen azért, mert ilyen ütős high level concept sci-fi sztorit folytatásként már nem lehet kitalálni. Ez a sztori így egy kerek egész. Folytatásban már csak a világ és hangulat hozhatja az első rész szintjét, de hasonlóan erős történetű és érzelmű sztori véleményem szerint már nem lesz. Nem szabad túl nagy elvárással lenni.
(Nem is folytatnám, mert így megmarad egy örök emlékű szép játéknak. Egy kerek egésznek, aminek a fényét a folytatások nagyon könnyen lerombolhatják.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
"Star Wars Battlefront II.. what a mess of a Lootbox/microtransactions game..
And don´t expect Reviews to reflect that..
A locked Hero costs 60.000 credits in the final version right now.
But reviewers played a version where they cost 10.000."
EACommunityTeam's horrible response is now the most downvoted comment in Reddit history by a wide margin

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Most csak beszélgetünk, nem ítélkezünk.
Ahogy mondod.
a 8. AC miről szól? Meg a 18. NFS, meg a 4. Uncharted, meg a nyolcadik Tomb Raider és sorolhatnám 😄
ACO biztos jó, sokat javult, de az is csak egy AC, nem más, mert nem lehet elszakadni az AC világtól, kötve vannak, ugyanúgy egy sokszor csuklyás embert irányítasz, a mozgáskultúrája hasonló marad, még ha a harcrendszer változott is egy picit, ettől még AC, aki már megunta, az megunja ezt is, ha eddig utáltad a magaslati pontokat, itt is lesz, még ha másképpen is.
Ezért remélem, hogy egy új játék, egy új világgal jön, hogy ne kelljen alkalmazkodni semilyen előző világhoz....
De lehet csak nekem volt elég ez, aztán mindenki más még szeretne belőle...
Ezért is félek hogy ne basszák el az RDR 2-őt, mert az RDR és a kieg, alkotott bennem egy képet magáról, amit most lehet kockáztatnak, még ha részben én is szerettem volna még 1 részt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.12. 21:45:45
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.12. 21:34:38
Szerintem semmit, nem tudok már elképzelni mást....
Max egy előzményt, amikor még nem ez a világ volt. Talán. Vagy egy robotot irányítva vadászni az emberekre...
A játék rávett, hogy a kb 40-50 órába kivadásszam magam a létező összes környezetben, 30 fajta robot ellene, ezt nem lehet kibírni még 1 50 órás játékban, és mindegy az a 30 perc storyvezetés, nem lesz elég.
Nekem nem.
HL2-nek is lett volna folytatás, a HL2 EP 2-nek is....mégis lehet jobb, hogy nem próbálkoznak vele. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.12. 21:28:36
Én gameplay oldalról akkor sem szeretném ezt még1x....
Ez egy sandbox, amiben a történet "elenyésző"...annyira unnám már, hogy el nem tudom mondani, ha egy második részbe adnák ki, ugyanezt még1x átskin-ezve....
Nekem bőven elég volt, hagyják úgy ahogy van, én szentül hiszem, hogy a folytatás elbaszná a játék megítélését....
Hogy is van ez? Jóból is megárt a sok.
Ahogy tökéletesn jó volt, hogy most minden sorozatban szépen kicsit újítanak.
A végét te láttad egyáltalán? Itt nem lezáratlan kérdésekről van szó, hanem szándékosan úgy fejezték be, hogy meg is üzenték vele: ezzel folytatjuk. De amúgy az egész sztori alig bont ki valamit évszázadokat átívelő időkben történtekről. Annyi a plothole benne, hogy 6 folytatásra elég lenne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.12. 20:43:02
Ez nálam max egy DLC....
Milyen helyszín lesz? van sivatag, erdő, hó, minden.....
Mi lesz? az űr? 😄
Kíváncsi lennék egy jó ötletre, amiből érzem, hogy nem még egy Frozen Wilds....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.12. 20:09:06