PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vanquish-t kétszer vittem végig. Hardon is egyszer.
Jó jó de új játékok mellett nincs időm régiekre.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
adom 😊 kíváncsi leszek, bár nem kell szerintem nagy durra számítani.. :\ max egy kics Csucsima szellőztetés..
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
Az sem szerepelt az eredeti sztoriban, hogy lebaszott elém egy új SW játékot, hogy tessék, fóliázd be nyugodtan, és utána szedd le a fóliát, ha ezt hiányolod.
Azért hoztam el, mert máshol nem volt készleten, nem akartam rohangálni egyébként sem, ott volt dolgom, és siettem, illetve tegnap fel akartam rakni és leszedni hozzá minden DLC-t és modot (mobilneten ez nem megy azért olyan gyorsan), ergo el akartam vinni a játékot. Game Pass-ban beletoltam 8 órát az alapba, nem akartam úgy továbbtolni, még X órát, hogy utána úgyis újrakezdem.
Mondom, ez inkább elvi kérdés, mert a kód jó volt hozzá, és a lemez sem volt sérült. Egy szál gond nem lett volna, ha azt mondja, hogy figyi, már csak így tudom adni, de mivel ez ki lett bontva, adok 1500 forint kedvezményt rá, jó lesz-e így. Igent mondtam volna.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.09. 10:00:00
PS5 II PSVR
Én azt látom, hogy az egyetlen kár ami ebben az üzletben téged ért, az az idő+energia, amit ebbe a dologba te magad raktál bele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.09. 09:52:55
Ez így kóser?
Szerintem nem. Jól is néznénk ki, ha az lenne, átértelmezné az új termék fogalmát.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.09. 09:48:54
PS5 II PSVR
Most akarsz tévét venni. Elmész a MM-ba mondjuk, elmondod, hogy egy C9-et kérsz, majd a faszi odamegy, leveszi a polcról a kiállított darabot, előtted beteszi a dobozba, és mehetsz fizetni a kasszához.
Azt mondod erre, hogy ez így oké?
PS5 II PSVR
Gondolom jó esetben az lesz a válasz, hogy jóváírnak 2 ezer forintot a törzsvásárlói kártyámon, vagy adnak 10% kedvezményt a következő új játék vásárlására.
Rossz esetben meg bele se gondolok. 😊
PS5 II PSVR
/gondolom egyetlen darab volt. A srác gyökér volt, de a játékot végeredményben megkaptad, és fogsz vele játszani. Miért gyártasz magadnak problémát mellé?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.09. 09:44:45
valszeg tényleg ki vannak rakva dobozok és az ahhoz tartozó lemezek lehet, hogy tényleg így vannak tárolva fiókban, hogy ne lehessen azt ellopni - de gyakorlatilag te akkor megkaptad a kiállítási példányt - használtnak nem használt, az igaz - de mégse új... 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.12.09. 08:55:31
Mondom neki, hogy én újat rendeltem belőle, azt mondja, hogy ez új, csak a lemezt nem teszik ki a polcra a dobozzal együtt, hanem csak üresen. Mondom, hogy oklé, de most így megfosztottál a fólia feltépés örömétől, utalva arra, hogy ez a játék így bizony már használt. Azt mondja, hogy befóliázom neked szívesen fél perc alatt, szeretnéd? Mondom, hogy bizony már az új szag sincs meg így benne, mire mondja, hogy hát igen, sajnos ilyenkor az már nincs meg.
Kérdezem, hogy a DLC kód ugye nincs felhasználva? Azt mondja, hogy ha fel lenne, azt jelentené, hogy tőlük ezt valaki kilopta, de erre még soha nem volt példa. Kifizettem, és mivel sietnem kellett, el is mentem.
A kocsiban kezdtem gondolkodni, hogy ez így szerintem nagyon nem oké. Most kvázi egy használt játékot adott el nekem, új áron. Akárhogy is nézzük, ha egy játékon felszakítják a seal-t, és leveszik róla a fóliát, az akkor is használt, ha azt még soha senki nem tette be konzolba.
Nem a 2 ezer forintnyi árkülönbség, nekem az igazságérzetemet sérti ez. Ha én bevinném ugyanazt a játékot, csak használtként venné meg, az se érdekelné, hogy csak a polcon állt az üres doboza.
Úgyhogy hazamentem, és sebtiben írtam is egy panaszlevelet nekik. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
Vélemény?
PS5 II PSVR
Na ok,ennyi
Csap pár percre néztem eddig bele.Mehet..
Jó ez a W3 így GoW után.Mást nem igazán tudok elindítani jelenleg.Kicsit nyomot hagyott bennem ez a GoW😄D
Nézegettem Store-t hátha valamit találok de nem igazán.Lehet tényleg most jött el nálam W3 végigjátszása..
W3 nekem se fullos, de nem tudom, hogy valaha lesz-e egyáltalán... annyi minden van terítéken folyton 😄
Witchert én még nem játszottam ki(lehet neki is állok egy full végigjátszásra,úgysincs semmi új)!
Nem tudom miért NG+ nyomtam ott..
Régen csunyácska minőség volt, iszonyat laggos.
Most legutóbb már egészen más lett, 1080p kép, pixel hiba szinte nagyon nincs is, a lag változó, vannak játékok, amikben szinte fel sem tűnik, míg pl egy Ninja Gaiden 3-nál sajnos, ami engem érdekelt volna egy kicsit soknak érzem.
Nem egy Nvidia GeForce Now.
Előfizuzni Amazon 10 dolcsissal szoktam mert nincs magyarban még Now.
Egészen korrekt ennyiért akinek nincs konzol, most van 3-4 nagy Exclusive benne.
Baj volt?Lehetett volna folytatni még??
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a vége után visszamentél a házadba? ha nem, akkor nyomás 😉
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.07. 23:46:05
Micsoda remekmű volt te jó ég😮
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.12.07. 13:41:59
Azon gondolkodom mi lenne jó decemberre, mert nem nagyon van már új megjelenés egészen februárig azt hiszem
Death Stranding RAP
A videó SPOILERT tartalmaz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)