PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvolt itt is. OK, nem járdán, ez igaz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
gyakorlatilag egy év épp hogy eltelt, picit olyan futószalag feeling - de remélhetőleg nem megy a minőség rovására.. 😄
de lehet, hogy full másik csapat csinálja (mármint Capcom-on belül), nem nagyon találtam infókat a fejlesztésről így hirtelen a neten..
amúgy én valahogy érzem, hogy akkorát nem is fog ütni, mint a RE2 ütött tavaly, én valamivel némileg gyengébb értékeléseket várok valami oknál fogva - de biztosan fasza lesz azért.
btw.. szerintetek Resi4 RERERERE lesz? lenne értelme? 😄 vagy inkább másik Resi epizódhoz fognak nyúlni talán?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.08. 17:09:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ahogy régen az első rész lett a 0. engine-ével....
Itt megbocsátható ez az újrahasznosítás szerintem. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Story adott, engine adott. 1.5-2 év alatt simán összehozható egy ilyen remake
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.08. 15:53:05
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hellblade: Én nem tudom mit láttatok benne, szerintem az a játék egy agybaj. Bőven elég volt belőle a trailerek, nem, hogy játszani vele.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.08. 15:53:41
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nincs az a pénz, amiért végigszenvedném újra 😄
de 2. részre ránézek mindenféleképpen majd azért én is, hátha..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.08. 15:07:39
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze nem lehet elmenni a gyengeségek mellett, egyrészt rövid, másrészt helyszín is kevés, kevés a boss, igazából a szimbólumkeresésből áll a nagy része. Szinkron, grafika nem lenne rossz Végső boss ahogy kinéz én nem úgy képzeltem volna el.
Mindegy, hátha 2. rész jobb lesz. Könnyű 1000G volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
én sem szeretek kimaradni semmiből, elég sok cucc day1 üt, a bugok ellenére is 😄 van pár játék, amit vétek nem az elején tolni - ugyanakkor meg azt is megértem, hogyha valaki vár a leárazásra / GOTY kiadásra, amíg valójában befejezik a játékot <#idiota>#idiota>
Ezért nem várok én soha semmivel, mert vagy csúszik valami, vagy meghalok, mert elütnek az utcán, mindent azonnal játszom, és ha még élek, max meglesem ps5-ön is.
PS5 II PSVR
Ekkora gyárak percenként milliókat buknak...hónapos bezárás gyakorlatilag megszűnést jelenthet.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.07. 22:13:23
A lényeg, hogy nem fog leállni a gazdaság mert van itt egy olyan nátha, amire nincs megelőző (nem gyógymód), vakcina.
Ha eltolják, akkor nem is nagy baj, mert az azt jelenti, hogy sehol nem áll a dolog. És ennek semmi köze nincs ehhez az influenza (korona) járványnak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.07. 16:22:00
mondjuk én már azt se bánom, ha nem jön(nek) idén a nextgennyek, csak a CP2077 tényleg jöjjön akkor szeptemberben... 😄
És akkor jött Norbi...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.07. 15:31:15
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Köszi😊,, de majd akkor örülök, ha már itt lesz a nappaliban előttem. 😊 Remélem nem találják majd ki utólag, hogy izé, már nincs is, meg van csak nem ilyen áron...
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
A delay to the PS5 or Xbox Series X launch seems inevitable
akkor elmegyek jósnak má tényleg basszameg😄
deee sajna én is látok rá esélyt - kérdés, hogy a vírus mennyire real vagy alibi tényező, de biztosan valamelyest befolyásoló dolog az alkatrészek tekintetében... :\ de enélkül is menne a töketlenkedés szvsz...
még azt se tartom kizártnak, hogy a közeljövőben belengetik tényleg a fullos specet és esetleg tokkal vonóval megmutatják a konzolt is, de mellécsapják a 2021-es plecsnit sűrű elnézések mellett..
tudom lerágott csont és türelmetlen fasz vagyok, de egyszerűen zavaróan kevés amit tudunk, egy papíron bő ~8 hónap múlva érkező konzolról és annak kínálatáról (be van jelentve hivatalosan 2-3 játék XSX-el együtt?! Outriders, Godfall, Hellblade 2?!)
elég redditre felnézni, nap mint nap megy ott is a szájhúzás, itt valami nem kerek..
bár most abban bízom, hogy a napokban belenegetett GoT megjelenési dátum csak egy időhúzó dolog volt csillapításképpen, és azért április körül már tényleg valami szállingózik..
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LG C9 amúgy? gratula hozzája! 😊
amint meglesz végre készen a lakás és nem gyatyásodok le totál a felújításban, akkor szerintem én is beújítok, vagy majd LG CX-re (erről tudni valamit, hogy mikor jön?)
Egyetlen egy félszem vele a beégés, de gondolom annyira nem durva a dolog, vagy a garancia az mennyire fedi ezt le?
amúgy örülök, hogy csak rémhír ez a safehouse-os nemesis, mert már a tököm televolt Mr.X-el is 😄
ez akkor kb olyan szintű kamu, mint anno a Hellblade-ben, hogy túl sokszor nem szabad meghalni, mert akkor törlődik a mentésed.. 😄
PSN ID.: Beegabor
És nem is akárhogyan.
A régi klasszikusok minőségi felújításakor, pont az utolsó résszel.
Nem azt mondom, lehet nem 100%-os info, mert tudtommal ez nem hivatalos hír.
De már az is gáz hogy szóbakerül egy Resi 4 előtti résznél.
Nem elég hogy gyök2 pályaszerkezet lesz (jó régen se volt nyitottabb sokkal), meg a Nemesis sokkal erősebb újabb képességei lesznek.
Szerintem rengeteg ember fog ez miatt agyrákot kapni majd.
Teszek vele egy próbát, aztán ha nem, akkor hagyom, nem idegesítem magam fel feleslegesen.
Most, hogy aludtam rá egyet, egy percig nem bánom, hogy este megrendeltem a tévét.
PS5 II PSVR
Egész Pc killernek tünik a helyzet😊
Komoly gaming időszak következhet!
RT-et lexarom nem érdekel lesz vagy sem de a 120Hz az na,az igen!