121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #106450
    Hát azért az exclusive címekből szerintem nagyjából tudja sok ember mit tervez, nem azt mondom hogy fixen írják le mi lesz, csak mit terveznek, hány embert érdekel egy másik, vagy ki akar mind2 platformot esetleg. :)
  • Evoluti0N
    Assassin's Creed Valhalla win run at a minimum of 30 FPS on Xbox Series X. És ez crossgen. Kivi vagyok, h mi lesz ebből a 4K 60 FPS következő generációból.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:26:29
  • Moby
    Nem tudom hogyan terveztek bármit is, amíg a ps5 be sincs mutatva, sem árak, sem semmi. Az egész nextgen egyelőre egy doboz, amiben a XSX van, meg egy kontroller, amí a ps5 mellé lesz csomagolva.
    Ebből így hogy?
  • Moby
    De van ps4-ed is nem?
  • Evoluti0N
    Igazából nem sok JRPG-t jászottam PS3-on, meg úgy általában, de a 3, ami emlékezetes maradt, az a Ni No Kuni, a Valkyria Chronicles és a Tales of Xillia voltak. Ebből az első kettő azóta megjelent PC-re is.
    Ja a Persona 5 kijött PS3-ra is PS4 mellett. Egyértelműen egyik legjobb JRPG evör.

Amúgy meg az Uncharted 1-3, az összes GoW (mínusz a legújabb, ami PS4), Shadow of the Colossus, Infamous 1 és 2, Resistance játékok, Killzone játékok, Heavenly Sword, Puppeteer, The Last of Us ofc.
    Meg van egy pár, mint a két Quantic Dream játék (Heavy Rain és Beyond Two Souls), valamint a Journey, amik azonban azóta megjelentek PC-re is.

Nem tudom, h van-e PS4-ed. Sok játék a listán megjelent azóta PS4-re is és mindegyik esetében az a jobb verzió ofc.

Mondanám a Yakuza 3-5-öt is, de egy: először az első kettőt lenne érdemes végigvinni, mert a sztorik sokszor összefüggnek, kettő: állítólag a PS3 verziók nem futnak túl jól és érdemes a PS4-es verziókat inkább játszani. Jelenleg éppen ezen megyek végig, az 5. résznél tartok és szégyenlem magam, h ilyen sokáig aludtam a sorozaton.

Van pár, ami jött Xbox 360 és PS3, de nem PC: Asura's Wrath, Lollipop Chainsaw, Red Dead Redemption (PS3 verzió eléggé okádék),

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:09:57
  • CptFlint
    Volt egy érdekes jrpg, ami nem jelent meg semmi másra azóta sem asszem, és egész jó volt a White Knight Cronicles. Aztán habár az nem jrpg, hanem akció játék, de a Heavenly Sword is igen jó volt. Aztán ott volt az Eternal Sonata jrpg, ami igen jó volt. Nem emlékszem, de lehet annak volt pc-s portja. X360-as volt arra emlékszem. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
  • darkSectorxxx #106444
    Akkor neked is egy PS5 ami biztos . :) De töléletesen érthető. :)
  • CptFlint
    Egyenlőre csak ps5-öt tervezem. XSX-hez nagyon jónak kell lennie a Halo-nak, hogy megvegyem megjelenéskor. Bár ps5-nél is fontos lesz, hogy lesz-e olyan játék a lunch címek között, ami érdekel, vagy lesz-e olyan korábbi játék amivel jászom jelenleg, majd visszafele kompatibilitással, ami 5-ön jobban fut, mert ha egyik sem, akkor lehet most először hosszú idő óta nem ugrok bele kezdéskor.
    Remélem nyáron durrogtatni fogják a puskaporokat, mert egyenlőre a hype vonat vesztegel a semmi közepén.
  • j0nNyKa
    jöhetnek PC címek is, akkoriban voltak játékok, amiket azért kerültem el, mert "túl konzolos"
  • darkSectorxxx #106441
    Csak ps3? Uncharted/God of War sorozat.
    Siern, Fatal Frame. Des, Ico & SotColossus
  • darkSectorxxx #106440
    Igen PS5 exclusive-ok lesznek ugyanúgy persze.
    Vagyis nálad akkor a PS5 lesz. :)
  • Evoluti0N
    JRPG? Olyan gondolom nem érdekes, ami azóta kijött PC-re is.
  • j0nNyKa
    mondtok nekem istenkirály PS3 játékokat? jöhet bármi ami eszetekbe jut, valszeg a jrpg vonal érdekel a legjobban, de jöjjön akármi is

kezdem is:
    1. The Last of Us
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.11. 21:36:54
  • Evoluti0N
    Az eddigiek alapján úgy tűnik, h az Xbox "exkluzív" játékok továbbra is jönni fognak PC-re, PS5 esetében meg gondolom, h továbbra is folytatják a valódi exkluzivitás hagyományát. Ennek fényében tök felesleges lenne a high end gaming PC-m mellé egy Xboxot is vennem. Szóval nagy valószínűséggel marad csak a PS5. Most, h megjelenéskor-e vagy amint lesz rá elég exkluzív, az majd még kiderül. Ez attól is függ, h milyen exkluzívok jönnek rá és milyen gyorsan. Ki tudja? Lehet, h lesz valami érdemleges akár launch címként is. Persze Xbox X is befuthat, ha esetleg tényleg jönnek rá exkluzívok, de eddig nem igazán úgy tűnik, h ez lesz a helyzet.
  • darkSectorxxx #106436
    Szuper ár!
  • j0nNyKa
    van egy bontatlan xbox one x 100k-ért, ha érdekel írj privit és összekötlek vele
  • darkSectorxxx #106434
    Szóval akkor XSX az ami még nem biztos. :)
  • n000rbi
    2 tuti, 3 talán, Switch van már megjelenés óta.
  • darkSectorxxx #106432
    Elnézést! Igen elfelejtettem mondani hogy most a Nexgen gépekre értem a kérdést, de legyne egy 4. a Switch. :)
  • Seth
    Én : 4. Switch :)
  • darkSectorxxx #106430
    Ti mit terveztek venni amúgy?

1.: XSX
    2.: PS5
    3.: XSX + PS5

Én: 3.: XSX + PS5
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 20:22:17
  • darkSectorxxx #106429
    Igen, de nem úgy értettem hogy csak Xbox-nál lesz, hanem az Xboxot veszem (PC-ként). :)
  • Evoluti0N
    Végül aztán addig jutnak, h ingyen jár minden launch day játék mellé egy konzol.
  • Seth
    Ez nekünk csak jó. A Sony meg lehetne bosszúszomjasabb és annál is lejjebb adhatná
  • Ulthanito
    Olcsobb XSX, a Microsoft bosszuja

• TomStorm
    Farming Sim19-nél ha valaki Mod-ol Ps4-en az a Szezont(seasons) ne!Minden más mehet de a Seasons sajna nem kompatibilis.Teljesen szétcseszi grafikát és fizikát is.Még a 2 standart mapnál is.

A másik meg amit még tesztelek az a "seasons ready" objektumok de v.szinü ha nincs fennt szezon pakk így nem érintheti ez az opció.

Ja és a GEO irl modokat most nézem de sz.tem azokkal nem lesz gond
  • Moby
    RT lesz a PS-nél is.
  • darkSectorxxx #106423
    Meg van X360 meg PS3, de azt odaadtam sógoréknak.
  • darkSectorxxx #106422
    Végülis ha nem dobna rajta a Ray, akkor lehet csak PS-t vennék.
    Így is van 4 konzol itthon, most még 2 lesz.... :(
  • darkSectorxxx #106421
    Raytracing az érdekel azt mondtam. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 12:35:36
  • Moby
    Ezt én sem értem. Gamepassra nekem is elég lenne a oneX. Csak nem fogom tudni megállni, hogy megvegyem az xsx-et :D
  • TDC Geronimo
    xboxból akkor minek rohansz a boltba venni az újat, ha nem vagy ennyire igényes meg nincs 4k tvd? Ami jön új boxra az jönni fog 1-1.5 évig a mostanira is.
  • darkSectorxxx #106418
    Nem.
    Ezt azért mondom mert láttam játékokat, sógornak van tvje, de engem nem érdekel, se a felbontás, se a HDR, az RTX annál inkább lesz érdekes ahoz meg elég a mostani tv-m. :)

Szebb a ti tv-teken, nem azt mondom hogy nem, de nekem ez untig elég.
    Biztos hogy nem adnék egy tv-ért ki fél milliót, ahogy geci gazdagnak kéne lennem, hogy ne sajnáljam kiadni.

Egy konzolra is húznám a fogam 200k felett.
    Sokáig sima ps4-el nyomattam és csak a multiplatform címeknél éreztem azt hogy jobb, az exclusive-ok miatt nem kellett volna nekem pro.
    Ennyire nem vagyok igényes.
  • TDC Geronimo
    Ezt azért mondod, mert nem láttad a játékokat egy normális 4K HDR tvn még... 1080p az már most is lófasz nemhogy köv genre
  • darkSectorxxx #106416
    Lesz pc-re, csak nekem jobb a 200k-s Xbox, mert ennyiből még egy GPU-t se kapok. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 12:01:26
  • darkSectorxxx #106415
    Amennyi játék érdekel manapság, nekem még kevés is lesz. :)
  • Voltan
    De ezek jönnek pc-re is, nem? Mint a mostani xbox játékok
  • Mephike
    Megértelek :)
    Mondjuk nekem az idő hiánya is bekorlátozza a dolgokat. Örülök ha egy konzolon képes leszek az ismertebb/jobb játékokat végigjátszani.
  • darkSectorxxx #106412
    Én nem tudok választani. Muszáj mindkét konzolt megszereznem.
    Xboxon is gecijó kis játékok lesznek.

Gears 6, Halo Infinite, Hellblade 2, The Medium....
  • Mephike
    Nálunk hamar eldőlt, hogy PS5 lesz a befutó és azonnali vételben. A kérdés csak az, hogy milyen csomagok fognak megjelenni, illetve jó lenne pár játékról addig még több infót kapni, mert pl a Godfall engem nagyon érdekelne az ígéretek alapján, de kicsit több infót el tudnék róla viselni.