121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1193 Még szerencse hogy cancel-t nyomtál rá, hisz úgyis áramtalanítani kell ugye minden alaklommal... Standby? Anyone? Ez a lényege a gépnek könyörgöm. Nyomsz egy sleepet és legközelebb nem kell várni 1 mp-et sem, és onnan folytatod, ahol abbahagytad, nincs töltés, stb. Ez a cold start... -
This morning during a demonstration, we saw a PlayStation 4 cold-booted. We roughly timed that at about 30 seconds and confirmed it with our own unit after setting it up.
For comparison, the PlayStation 3 boot cycle takes approximately 20 seconds (this is an original PS3 model).
preorder cancelled -
#1191 "A free to play War Thunder támogatni fogja PS4-en a billentyűzet és az egér használatát és még speciális átalakító se kell hozzá. Az egér és billentyűzet azért is fontos, mivel cross-platform játék lesz, azaz a PS4 és a PC játékosok ugyanazon a szervereken fognak harcolni. Az Xbox One kimarad a mókából, mivel míg a Sony engedélyezi a cross-platformot, addig a Microsoft még azt se döntötte el mi legyen a külső fejlesztésű f2p játékokkal." -
#1190 -
#1189 :DDD
"@ScottLowe and I just put the baby down. Now, we're ready for a night on the town. "
-
#1188 Nekem nem tudsz szerezni? :DD -
#1187 Raktárról.Bármit féláron vagy kevesebbért.Most vettem VITA-t 15000Ft ért újonnan,alufóliába csomagolva,mert a doboz nagy:) -
#1186 Hogyan? Taníts mester! -
#1185 Nah.Úgy tűnik nekem is lesz ps4-em, 60ezerért:) -
#1184 ha részletre is, de megveszem :DDDD bitang jól néz ki -
#1183 Itt mást írnak a tok méretéről. -
#1182 Itt mást írnak a méretről. -
heady #1181 -
#1180 Ugyanakkora mint a mostani, szal disz iz nextgen! -
#1179 Esetleg még az is lehet, hogy goblin tévékicsinyítő optikájával lett fotózva :) -
#1178 Vagy a lemezek nőttek? -
#1177 Úristendekicsiagép
Tudtamtudtam, de így a lemezek alatt sokkoló a méret. -
#1176 Fuck neki -
#1175 fok yú:
fok yú tú:
-
#1174 Pedig ha már lurkó van beleszól :D Én a legegyszerűbb módját választottam a probléma feloldásának: november elején bevásároltam az összes karácsonyi ajándékot mindenkinek :D És hát voltam annyira mártír, hogy magamat a lista végére hagyom: én dec13-án, utolsóként megajándékozom magam a ps4-el :)
-
#1173 IGN unboxing -
#1172 Szerda délután 3-kor telik le a PS4 review embargo. Akkor jönnek a játék meg a gép reviewk. -
SlickAdam #1171 fasztatot nem! Knekk! -
#1170 jahogykétgyerek, hátigen. Nem PS4 kompatibilis :D -
#1169 közös a kassza és megbeszélünk mindent, ilyen sunyiskodás nincs egyikőnk részéről sem,meg család és két gyerek mellett nem mindegy hova megy el a pénz... -
#1168 Ő hordja nálatok a gatyót? :D Próbálna meg az én asszonyom beleszólni ebbe... -
#1167 -
#1166 Teljesen rápörögtem a témára :) kibírhatatlan ez a 31 nap
Asszem megveszem a knackot is -
#1165 Ha már szülinap, akkor vegye meg ő! Főleg, ha ilyen kerek! :D -
#1164 asszonnyal lezsíroztam hogy legkésőbb márciusban a 40. szülinapomra megvehetem a PS4-et :D -
#1163 *szoktak -
#1162 ott szoktam csinálni ilyen frappáns mémeket meg gifeket -
#1161 neogafról indult el a banderas meme. -
#1160 Mármint? -
#1159 gondolom a Neogaf-ról -
#1158 Srácok, ez a Banderas-ozás honnan jött? :) -
#1157 Gow3 fele, journey, RdR, beyond, infamousnak nekifutok újra, ha teszik -> inf. 2, talán hd pótlások: ico/sotc, jak & daxter.
-
#1156 -
#1155 -
#1154 :DDDDD
Világ embere ez. Sony <3