121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • deep
    Még szerencse hogy cancel-t nyomtál rá, hisz úgyis áramtalanítani kell ugye minden alaklommal... Standby? Anyone? Ez a lényege a gépnek könyörgöm. Nyomsz egy sleepet és legközelebb nem kell várni 1 mp-et sem, és onnan folytatod, ahol abbahagytad, nincs töltés, stb. Ez a cold start...
  • zzeN

This morning during a demonstration, we saw a PlayStation 4 cold-booted. We roughly timed that at about 30 seconds and confirmed it with our own unit after setting it up.

For comparison, the PlayStation 3 boot cycle takes approximately 20 seconds (this is an original PS3 model).

preorder cancelled
  • grebber
    "A free to play War Thunder támogatni fogja PS4-en a billentyűzet és az egér használatát és még speciális átalakító se kell hozzá. Az egér és billentyűzet azért is fontos, mivel cross-platform játék lesz, azaz a PS4 és a PC játékosok ugyanazon a szervereken fognak harcolni. Az Xbox One kimarad a mókából, mivel míg a Sony engedélyezi a cross-platformot, addig a Microsoft még azt se döntötte el mi legyen a külső fejlesztésű f2p játékokkal."
  • CalebJoe
  • shaddam
    :DDD
    "@ScottLowe and I just put the baby down. Now, we're ready for a night on the town. "
  • Kongy
    Nekem nem tudsz szerezni? :DD
  • The Protector
    Raktárról.Bármit féláron vagy kevesebbért.Most vettem VITA-t 15000Ft ért újonnan,alufóliába csomagolva,mert a doboz nagy:)
  • Kongy
    Hogyan? Taníts mester!
  • The Protector
    Nah.Úgy tűnik nekem is lesz ps4-em, 60ezerért:)
  • tomi890125
    ha részletre is, de megveszem :DDDD bitang jól néz ki
  • n000rbi
    Itt mást írnak a tok méretéről.
  • n000rbi
    Itt mást írnak a méretről.
  • heady
  • zzeN
    Ugyanakkora mint a mostani, szal disz iz nextgen!
  • Moby
    Esetleg még az is lehet, hogy goblin tévékicsinyítő optikájával lett fotózva :)
  • greyfox
    Vagy a lemezek nőttek?
  • Moby
    Úristendekicsiagép
    Tudtamtudtam, de így a lemezek alatt sokkoló a méret.
  • Kandurex
    Fuck neki
  • zzeN
    fok yú:

fok yú tú:
  • Moby
    Pedig ha már lurkó van beleszól :D Én a legegyszerűbb módját választottam a probléma feloldásának: november elején bevásároltam az összes karácsonyi ajándékot mindenkinek :D És hát voltam annyira mártír, hogy magamat a lista végére hagyom: én dec13-án, utolsóként megajándékozom magam a ps4-el :)

• TDC Geronimo
    IGN unboxing
  • TDC Geronimo
    Szerda délután 3-kor telik le a PS4 review embargo. Akkor jönnek a játék meg a gép reviewk.
  • SlickAdam
    fasztatot nem! Knekk!
  • deep
    jahogykétgyerek, hátigen. Nem PS4 kompatibilis :D
  • Tatyla
    közös a kassza és megbeszélünk mindent, ilyen sunyiskodás nincs egyikőnk részéről sem,meg család és két gyerek mellett nem mindegy hova megy el a pénz...
  • deep
    Ő hordja nálatok a gatyót? :D Próbálna meg az én asszonyom beleszólni ebbe...
  • n000rbi
  • Moby
    Teljesen rápörögtem a témára :) kibírhatatlan ez a 31 nap
    Asszem megveszem a knackot is
  • greyfox
    Ha már szülinap, akkor vegye meg ő! Főleg, ha ilyen kerek! :D
  • Tatyla
    asszonnyal lezsíroztam hogy legkésőbb márciusban a 40. szülinapomra megvehetem a PS4-et :D
  • zzeN
    *szoktak
  • CalebJoe
    ott szoktam csinálni ilyen frappáns mémeket meg gifeket
  • TDC Geronimo
    neogafról indult el a banderas meme.
  • LoSA
    Mármint?
  • CalebJoe
    gondolom a Neogaf-ról
  • LoSA
    Srácok, ez a Banderas-ozás honnan jött? :)
  • greyfox
    Gow3 fele, journey, RdR, beyond, infamousnak nekifutok újra, ha teszik -> inf. 2, talán hd pótlások: ico/sotc, jak & daxter.
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    :DDDDD

Világ embere ez. Sony <3