121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1353 Lesz még biztosan jó pár. Akinek jó jutott az nem fogja neten ezt híresztelni, de a hibás példányokról egyből lesznek beszámolók. Ez előfordul. Abban kell reménykedni, hogy nem leszünk abban az alacsony %ban benne. -
#1352 Fosom le. Az enyém működjön. :DD -
SlickAdam #1351 tehat 1 milliobol 4000 hibas. jo lenne nem kifogni egy ilyet...
nomeg sok millio "leszallitott" geprol beszelnek. ezek ugye meg nincsenek eladva, ejjel indul be a dolog. tehat a nehany szerencses korai tulaj kozul nehany maris kifogott tobb hibas peldanyt. ez nem jo. -
-
#1349 0.4%
Elektronikai cuccoknál szerintem nincs 0%os ráta. -
Akra #1348 Semmi se lehet tökéletes -
#1347 Végül is nincs csak minden drágább:DD -
#1346 -
banderasgif
Ma lesz még új trailer meg megjelenési infó. -
#1344 Dehogy kell USA. Jó a Magyar nincs azzal semmi gond
-
#1343 aham köszi forintban vannak akkor magyar,de ez jó vagy inkább usa acc kellene majd? -
#1342 IGN 9 perces UI videó
Egész jó ez, itt mutat képfeltöltést, videófeltöltést stb. -
#1341 Ezután simán lehetne banderas is hivatalos reklámarc :D
-
#1340 Neked pontosan mi a célod ezzel? -
#1339 Kérdezte országot mikor csináltad, de mint korábban írtam logolj be itt és, ha forintba vannak az összegek, akkor Magyar. -
#1338 regisztráltam én is PSN accot de honnan tudom melyik régióban van? -
#1337 A polygon a last of us-t is 7,5-re értékelte mint a ps4-et :D Szerintem el kellene felejteni az egész pontrendszert, ott a cikk, bele lehet írni hogyan és miért szar/ nem szar -
#1336 London OXO tower
-
#1335 vissza is mondom előrendelést gyorsan! -
#1334 Majd esel te még pofára a szenzációs messiás Shadow Fall-t meglátva :)) -
#1333 Én még 1000-ért se.. :D -
#1332 metacritic...
Normális ember szerintem az alapján nem dönt. -
#1331 Most komolyan emberek az Angry Birds: Star Wars-ot ki veszi meg ps4 re
18 pénzért?:D Meg amúgy 5 ezerért sem. -
#1330 Meg azért a 74% metacritic érték sem egy kiemelkedő alkotásról árulkodik :) -
#1329 Miből veszed? Játszottál vele?
KZ2-3-at PS3-on játszottam, és grafikán kívül az se sokmindent tudott villantani. A Shadow Fall-tól sem kell csodát várni, max látvány terén. -
SlickAdam #1328 77, realis. -
SlickAdam #1327 zombiu egyebkent azota eleg jol all meta-n, tan majdnem 80, kicsit alatta. -
#1326 Geoff Keighley @geoffkeighley 20m
Tonight, see the new trailer and get some news about Infamous: Second Son inside #PS4ALLACCESS
Lesz megjelenési dátum is o/ -
#1325 KZ multija nem forradalmi, de jó. Single meg KZba azért jóval jobb, mint pl egy BFbe... -
#1324 Ez a KZ Shadow Fall is olyan mint a BF4. Az állunk le fog esni a grafikától, de olyan bugyuta lesz a sztori meg minden, hogy rossz lesz nézni :D Ja, és a multija sem lesz forradalmi szvsz. -
#1323 KZ multi stream megy most -
#1322 A másik meg a mostani "géming média". Közröhely tárgyai évek óta az értékeléseikkel egyetemben. ZombiUt is lehúzták tavaly a sárga földig és az év egyik legjobbja volt rengeteg játékos szerint és szerintem is. Ennyit érnek a pontozások kb. Knack is látom kapott szépen, ennek ellenére biztos lesznek rengetegen, akiknek tetszeni fog. -
#1321 7-8-9 pontokat nem nevezném annak. Polygonról meg tudjuk mifélék. -
Ulthane #1320 Bukdácsol a Killzone SF -
#1319 Colony Wars-ra tippelnek sokan. -
#1318 1 órás lesz, után bújok vissza ágyikóba :D -
#1317 -
#1316 -
#1315 "Just heard Kevin Pereira on the DeathSquad podcast leak some info regarding one of the big surprises tonight. He said it has to do with bringing back one of the biggest Sony exclusives, and has to do with space...I'm drawing blanks, y'all have any ideas what the announcement could be?"
Majd számolj be Gero okés?:D (5-kor kezdődik, de meddig tart majd?)
Lehet Banderas is ott lesz?:D
-
#1314 még a reklámja is ütősebb a boxétól...