121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1436 ps41 -
pacclacc #1435 Vagy ha majd bedarálja a lemezed :D -
#1434 Ilyet majd teszek fel magamról én is ha megtörték a gépeket! -
#1433 -
#1432 Igen. Az 1080p fontos. Akinek nem,annak ott a prevgen. Vagy a preprevgen.
Az igénytelenséget tessen másutt reklámozni/divatot csinálni belőle. -
pacclacc #1431 -
#1430 NFS, na még a végén...:)
US Gamer – 5/5
PlayStation Lifestyle – 8.5
Gamespot – 8
EGM – 7
GamesRadar – 3.5/5
AusGamers – 8.5
Eurogamer Spain – 9 -
pacclacc #1429 Minőség :D 1080 p fontosabb a többi lehet gagyi. -
#1428 Pénztárgép van a belsejében és éppen blokkot nyom annak van ilyen hangja -
#1427 Elég fura ez a hang -
SlickAdam #1426 -
SlickAdam #1425 nos nemtudom mennyi embert erinthet %-ban a Red Line Of Death, zaj problema, ... stb., de ha normalis ertekrol lenne szo, akkor barmely mas konzol is hasonlo atlaggal birNA... :S
-
#1424 -
#1423 Fokkal jobb, de ezzel mi van?
On 6 January 2010 the European Commission (EC) Regulation No 1275/2008 came into force. The regulations mandate that from 6 January 2010 "off mode" and standby power for electrical and electronic household and office equipment shall not exceed 1W, "standby plus" power (providing information or status display in addition to possible reactivation function) shall not exceed 2W. Equipment must where appropriate provide off mode and/or standby mode when the equipment is connected to the mains power source. These figures were halved on 6 January 2013. -
#1422 -
SlickAdam #1421 megneztem hogy allnak a PS4 jatekok meta-n (user score-ok). knack kicsit jobban all, mint a teszteloknel (7.3 vs 5.9). remelem hamar bekerul a plus kinalatba.:) -
Tyrant01 #1420 -
SlickAdam #1419 szivecske, csak ugye SG nem ismeri a hangulatjeleket.:) -
#1418 ezt nem értem de biztos... -
SlickAdam #1417 (L) -
#1416 a környezet tudatosság rendben nekem az elosztók kapcsolója (amikben a műszaki kütyük vannak két szobában)éjjel és napközben le van kapcsolva ,gondolom nem mindennap kell majd mondjuk tölteni de esetleg ha egyszer-kétszer bekapcsolva marad még ez nem lesz nagy kiadás és környezet rombolás,ez még igen inger küszöb alatti,de bocs ha kicsit nyers voltam az előbb -
SlickAdam #1415 az a gond, hogy tele van igyis a szoba/lakas muszaki cuccokkal, amik a nap nagy reszeben (estere ha nem felejtem el, kikapcsolom oket) standby modban pihennek 0,5-1-2 wattokat fogyasztva, es bizony osszejon az osszfogyasztas. az a plusz 10 watt ps4 kenyelemert egyszeruen tul sok. -
#1414 Nem zsugori, környezettudatos. Mondjuk nekem ez az a szint, ami nem esik még át az ingerküszöbömön. -
SlickAdam #1413 aki...hmm...buta, az gondolkozzon kicsit tovabb a leirtakon.:) -
#1412 aki zsugori (fösvény)ne vegyen PS4-et... -
SlickAdam #1411 na ezert tartunk ott, ahol...
nekem egy keszulek ne fogyasszon 10 wattot folyamatosan, mikor gyakorlatilag nincs szuksegem ra. EN biztos nem fogom "jaratni" csak azert, hogy neha leszedjen valamit mikozben csicsikalok, meg hogy hip-hopp bekapcsoljon. raerek. -
#1410 standby módot hibásan írták az 10W később javították. -
#1409 -
#1408 Vééégre!
-
#1407 Új PSN sebességről
"Update on about how long it takes to download things.
I have been downloading games non-stop for a little under six hours, and I have completely downloaded Flower, Contrast, Warframe, DCUO, Blacklight Retribution, ACIV, NFS:R, and Resogun. I have also downloaded Killzone, BF4, and Knack about halfway each (they are huge). So in a little under six hours I have pulled in about 140GB, which gives a download rate of just under 7MB/s, which is maxing out my connection. Needless to say, this absolutely crushes download speeds on the PS3, and is on par with what I get from Steam.
Thank you Sony!" -
#1406 Egy értelmes GUI videó.
-
#1405 -
SlickAdam #1404 mar tisztaztuk :) -
#1403 Nnnamindegy, szerintem ezt zárjuk rövidre: a 60 megabites net az 60 megabit/sec átviteli sebességet jelent. Tehát ~ennyivel töltesz le, ha a letöltésedet kiszolgáló szever képes ennyivel feladni a cuccot. Pont.
Térjünk vissza a ps4-re :) -
Személy szerint egyelőre nem értem mivan, de figyelek :) -
-
#1400 Ebbe kicsit belekavartad magad :)
De, a 60 megabites net pontosan ezt jelenti :) -
SlickAdam #1399 akkor mit jelent a 60 megabites net?
(gyakorlatban max. 7 megaBAJT koruli letoltest) -
#1398 Nem mindegy hogy 60 megabites a netem, vagy 60 megabit/sec-el töltök lefele. -
SlickAdam #1397 ööö... mi is a kulonbseg? (megabit)