121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2315 ja vágom. akkor érdekes, hogy csak márciusra tudják ígérni, vagy mikorra tekintve, hogy kb nyáron még nem is volt fenn az oldalukon.. :DD érdekes egy nyilvántartásuk van az tuti. nem lepne meg ha simán ki lennének b.szva a polcra a PS4-ek XD -
#2314 nem dehogy vagy két hete amikor megjelent a média oldalán -
#2313 Hát, kérdeztük a főnököt, azt mondta nem foglalkozik vele. Aztán 2 napja ott volt 1 példány... Ennyi erővel lehetett volna több is... -
#2312 Te mikor rendelted elő amúgy? Gondolom nem nyáron.. vagy mégis? -
#2311 Ha másért nem is, Killzone Shadow Fall-ért.. :DD -
#2310 hiába... -
#2309 Én szabizok szombaton :D
Nincs az az isten, hogy bemenjek. -
#2308 Nekem meg rendelésem visszaigazolt, PSN+ aktív. Persze dolgozni fogok a 13. hétvégén, hogyrohadjonmegmindenki. -
#2307 Nem lesz VGXen order gameplay :S
"@geoffkeighley: @Aussie_Legend We were hoping to show you The Order but the footage isn't ready."
Ez se fog egy darabig még megjelenni. Nem tudom hova dugdossák. E3on elvileg volt már prezentáció zárt ajtók mögött. Azt miért nem tudják megmutatni publicnak :( -
#2306 Péntek reggel a MM előtt kezdem a napot XD -
#2305 Mennyire gáz már, hogy neked nincs még mindig bennfentes létedre! :D -
#2304 Bocs:) Nekem is gáz már, totál kész vagyok, azért próbáltam ki a céges gépen. -
Evoluti0N #2303 Mi lesz egy hét múlva? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2302 Kérlek, ne tedd még elviselhetetlenebbé ezt a néhány napot! -
#2301 :D
Legjobb láncs cím! -
#2300 Ma kipróbáltam a Resogun-t. Aztamocskosk*rvaeget! Iszonyat jó. -
#2299 Cloud majd, ha megjönnek országba PS4ek reportolj, arról is, hogy jönnek-e japó gépek :) -
#2298 ...sincs! -
#2297 1 HÉT *REMEG -
#2296 Ez KZ! :D -
#2295 már én kicsit beletörődtem hogy az idén nem lesz PS4-em,legfeljebb megvárom a Wachdogs esetleg TESO bundle-t,Killzone meg addigra lesz szarérhugyér, addig meg még elszórakozok a maradék xbox360 játékokkal úgyis a héten vettem meg a RDR-t is meg még PC-n is van mit pótolni, -
#2294 +1
Észérvek ide vagy oda, egyszerűen itt akarom látni a szobámban. -
#2293 Ugye?:D -
#2292 Kedves Dániel!
A rendeléseddel minden rendben, december 13-án a nagy kamerás-két kontrolleres Killzone Bundle érkezik. : )
Köszönjük az érdeklődést!
További szép napot kívánunk!
Úgy is hibás gépet hozok majd ki, ez nálam hagyomány:D (Laptop, telefon,tv, első szériás fat ps3) -
#2291 Nem olyan nagy probléma, hogy az első hetekben/hónapokba nem jut mindenkinek gép. Bőven lesz idő lenyomni azt a pár játékot, amíg kijön a többi nagyobb cím.
A birtoklási vágyamat azért nehéz legyűrni észérvek ide vagy oda :D -
#2290 Én is arra utazok, hogy majd keselyűként várom a premier napját, és lecsapok, ha van mire :D -
#2289 A próféta szóljon belőled :) -
#2288 Ne ess kétségbe szerintem, biztosan lesz olyan, aki nem fogja átvenni. -
#2287 Valószínű mégis át tudom váltani az ajándék utalványom pénzre,ugyhogy ha valakinek lesz egy fölös megrendelése Nyíregyháza közelében azt átvenném. -
#2286 Tisztelt K Tibor!
Playstation 4 előrendelését előreláthatóan a jövő év első negyedévében tudjuk teljesíteni az óriási érdeklődés és a kelet-közép európai régió darabszám korlátozásai miatt.
Amennyiben a plusz mennyiségek korábban beérkeznek, ennek megfelelően értesítjük az előrendelési sorrend alapján.
Addig is kérjük szíves türelmét és megértését!
Üdvözlettel,
MM Nyíregyháza
Na ez a hajó elúszott:( -
#2285 Tudtam én, hogy kár itt a premierre várni.. olyan hsz-eket olvasok, hogy csak na.. :D Valaki fél éve már előrendelte, mégsem biztosak abban, hogy meg is érkezik premierre.. :) -
SlickAdam #2284 tehat a valasz: nem. -
#2283 megkérdeztem, érdemi választ nem kaptam XD -
SlickAdam #2282 talan hivd fel oket es kerdezd meg! dzsizusz! -
#2281 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy aki nem pesti az is vehet a Gameshop-nál előrendelői kártyát? Azt hogyan használom fel, ha nem személyesen veszem át a PS4-et, hanem házhoz kérem? -
#2280 Ja, meg megnéztem a NFS Rivals helyigényét PS4-en: minimum 24 GB... hát így azért gyorsan be fog telni az az 500 GB ! -
#2279 Én arra lennék kíváncsi, hogy MM-ban nyitástól lehet-e majd effektíve kapni, NEM CSAK előrendelőknek, hanem pl kiraknak 3-at.. nem hinném, hogy sorban állás lenne reggel 9-kor, tekintve, hogy munkanap, gyerekeknek meg suli, én viszont egyetemista létemre ott tudnék lenni :D Ma is már a GT6 PS3 pakkokból 3-4 ott sorakozott, és senki még csak rájuk se nézett.. :D Ilyen érdeklődés mellett én nem félek attól, hogy elkapkodják a PS4-et.... :D -
#2278 Azon gondolkodok, hogy legkésőbb szerdán be kell érni az országba a PS4 szállítmányoknak, különben lőhetjük a 13. premierünket :( Vajon hol állhat? -
#2277 Na most jövök MM-ból, és már lehet kapni náluk BF4, NFS Rivals, meg FIFA 14 PS4-es játékokat :D Más kérdés, hogy 21.000 Ft (!!!!) darabja... Azért Gameshop 17 ezre barátibb :D -
#2276 Én nem bírtam ki megvettem és letoltam ps3on, de megveszem upgradet 4re és letolom ott is :)