121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2395 Túl sok a jóléti probléma :D -
#2394 Engem ez nem érdekel.
Engem az érdekel, hogy mér nem megy a psn??? (oké, tudom maintenance van) Ugyanis készülvén a bf4 csapatásra behúztam egy 1éves psnplus előfizut, mer az előző lejárt vagy 2 hónapja, és most nem tudom beregizni, pedig már nyomnám a gombot a resogunrais ^.^
Elő kell rendesen készülni a péntekre, ezek megint szervertbasztatnak -
#2393 Azért kíváncsi leszek, hogy hányan kapnak hibás gépet :/ eddig
2 gép / 2 rossz az arány
...nagyon, nagy érdekes lesz ez a pénteki nap! -
#2392 Meg azért 188 ezer talán KICSIT sok egy sima PS4-ért, ami mellé még egy Killzone sincs..... -
#2391 Én is ebben bízok.. :D Meg abban, hogy munkanap, és én meg egyetemista vagyok vizsgaidőszakban.... :D -
#2390 Jaja lemaradtam :) + ugrott az előrendelésem mert anno kártyát nem vettem hozzá :D Így bizakodok a vakszerencsébe hátha lesz gép valahol még dec 13.án.. -
#2389 Sok az még :( -
#2388 4 NAP! -
#2387 Jó ideje fent van már,..nem igazán csapnak le rá, ugye the USA -ben lett véve, nem hagyományos táp cucca van, gariztatni meg megint kérdéses, szal -
#2386 Akinek nagyon kell PS4 már most is megveheti.. :D Jóval drágábban -
#2385 Sokmindenkit érdekelt.. :D -
coltos #2384 Elkelt, szóval ne írjatok többen. :) -
coltos #2383 Van most péntekre egy fullos killzone bundle előrendelésem (és kártyám is hozzá) a gameshop-ban, amit szeretnék tovább passzolni. Ha érdekel valakit, akkor privátban keressen meg. :) -
#2382 Teljen a hétfő a volumetric lightning jegyében:
-
#2381 Nálunk... -
#2380 -
#2379 De nem lehet hiánycikk, hisz még meg sem jelent.. :DDD -
#2378 A "tegyenek valamit" jól hangzik, de jelenleg az egyik legkeresettebb hiánycikk a ps4. A hibás gépeket sem tudják cserélni csak hetek múlva. -
#2377 Biztosan nem törölték. A kártyával nem azt előlegezted volna, hogy legyen gép, hannem hogy dec13-án legyen. -
#2376 Juniusban előrendeltem már. Azért kicsit vicces, hogy ha nem érnek el telefonon (még ha hívtak is egyáltalán) akkor törölnénk az előrendelésem. Szóval arra fogok hivatkozni, hogy juniusba előrendeltem tegyenek valamit, hogy 13.án itt legyen a gép. -
#2375 Igen! Legalább mikulásra küldhettetek volna képeslapot :( -
#2374 :D
Hivogassalak minden nap hogy figyi, itt az előleg köszi, várjuk hogy 12-én megjöjjenek a gépek?
:D -
#2373 Én nem vártam meg, hogy hívjanak..privi itt, telószámcsere, és zaklattam :D
De lesz hálistennek tutira, ha ők is kapnak, szal én már nem aggódok :) -
#2372 November eleje óta már csak januárra lehet kartyát is, meg rendelést is leadni. -
#2371 Na majd holnap felhívom őket, hogy helló itt vagyok.. kell a konzol :D -
#2370 Én sem tudtam, valamikor októberben felhívtak,,hogy ezzel véglegesítsem a rendelésem (magyarán előlegezzem). -
#2369 Mondjuk biztató a Konzolok Szervize is:D Éjfélkor eladnak minden PS4-et aztán meg esik pofára az, aki másnap menne érte :D -
#2368 Engem se hívtak a digicentertől (köhömm köhömm ), de az előleget már utaltam amikor kérték. -
#2367 Na akkor nekem ismételten nem lesz mivel külföldön tartózkodtam és nem is néztem, hogy olyan kártya van -
#2366 A "lesz"-ről felhívtak mindenkit. Aki megvette az előrendlői kártyát annak lesz. A futárról meg nyilván akkor értesitenek, ha beértek a gépek. -
#2365 Hát, hogy mi a helyzet. lesz nem lesz konzol.. vagy kihozza e a futár, vagy kénytelen leszek utazgatni :D
Jó mondjuk ezt az emailt a szerdáig várom mert gondolom most futnak még be a gépek a boltokba aztán utána írogatnak. -
#2364 Miről? -
#2363 A konzolvilág meg baszik emailt küldeni junius óta.. -
#2362 Nem értem egyesek miért fanyalognak, ez a Knack is egész jól néz ki. -
#2361 Köszönöm a gyors választ!
Szeretem ha Magyar zászló van kint multiban amiben játszok, nem pedig Angol vagy akármi:) -
#2360 Semmi. A többség itt magyar accal használja majd. -
#2359 Srácok, mi hátrányom lesz ha én így ps4 indulásnál MÁR magyar felhasználóra aktiválom a pluszt? -
#2358 Nagyon beteg annak az ágynak a textúrája O_O -
-