121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Megy. Jó sokban sipít is mint a barom, ráadásul jól telikúrja porral azt a lófasz kockát.
  • Kongy
    Érdekes felvetések.. Nem is tudom melyik konzol olvadt meg még így is anno 2005-ben... :D
  • Kongy
    Fekete-Afrika pl.. :DD
  • DarkSector
    Miért x360 tápjában megy ventilátor?
    De ha megy is (eddig nem vettem észre), nem a gép belsejét melegíti a táp.
  • Moby
    Nézőpont kérdése. Vannak ettől sokkal-sokkal retkebb helyek. És nem is kell olyan nagyon messzire menni.
  • Kongy
    Mindig is éreztem, hogy rossz országba születtem :)
  • Moby
    Mer így nem ventillátor tüntei el a tápból?
  • Moby
    Jaaa, hát ezek is 10-15 darabos promókészlet :) na nálunk ilyen nem lesz. Itt bemegy a paraszt enélkül is kifliér, meg klozetpapírér :)
  • DarkSector
    Talán nem szeretné hogy azt a kis hőt is a ventilátorok tüntessék el a házból nem?
    Én csak tippelek. :)

+ könnyebb cserélni.
  • DarkSector
    Az gyönyörű, a sok idióta. :)
  • Kongy
    Amúgy nem értem MS miért nem tudja még mindig megoldani a beépített tápegységet. :D A PS4 kisebb, mégis benne van a táp. Az XBONE nagy, és még táp is van külön hozzá. Gratula (Y) :D
  • DarkSector
    Te leszarod az lehet, én nem, én csak kérdeztem. :D

Amúgy néztem Konzolvilág 160-ért árulja. (1 darab van)
    PS4 is 160 000 (4 darab van nekik)
  • Kongy
  • Moby
    Auchan??? Hol láttál te ilyet? Mikyen videoban? Azok elektronikai áruházak voltak. MM, ilyenek.
  • Kongy
    Mivel az XBONE még nem is kapott hivatalos megjelenési dátumot Magyarországon, így nem csoda. Amúgy meg én hót leszarom az XBONE-t, olyan semmirevaló exkluzívok vannak rá, hogy csak na. A Ryse-on konkrétan gameplay videók nézése közben elalszom.
  • Kongy
    Hát ha premier játékokat is lehet kapni, mármint megjelenés napján, akkor PS4-et is majd.. :D Tudom, tudom.. utópisztikus gondolatok ezek...
  • DarkSector
    Jah x360-at, de nem az újat. :D
  • shaddam
    70-ért láttam a teszkós újságban kinectes boxot.
  • TDC Geronimo
    Ja és ezek hány évesek? :P
  • DarkSector
    Hol mennyiért?
  • Kongy
    Na ne már.. :D PS3-at meg Xbox 360-at is lehet kapni... :D
  • TDC Geronimo
    Külföldön. Ez itt a balkán. Itt a tescoba meg auchanba azt se tudják mi az.
  • Kongy
    Amúgy Tescoban, Auchanben nem lesz PS4? Netszerte voltak videók, hogy az Auchan-ben nyitáskor lökdösik egymást az idióták.
  • cloud.strife
    Nálam is 14K az éves és én még az adót és az áfa-t is befizetem....... :D
  • shaddam
    Úgy tervezem azt használom, így egy marad a pcben, egy a ps3-ban, meg betelik a tévém utolsó hdmi portja is
  • zzeN
    Ki fogja a hozzáadott hdmi-t használni? 1.4-es? Gondolom hót mindegy hogy 1.3-massal vagy 4-essel használom.
  • Kongy
    Nyugodtan mondhatod, hogy úgy kaptad... :D Na de reméljük ez csak külföldön ilyen gyakori, és Magyarországra már csupa jók jutottak. Nekem első szállítmányból úgysem fog jutni, szóval megfigyelőként kiváncsi leszek. :D
  • TDC Geronimo
    Sony itt hogy intézi gariztatást amúgy? Ha netán szar gépet fogsz ki, akkor kit kell hívni? Boltot, ahol vetted vagy valami Magyar sony számot?
  • shaddam
    Ha nekem megjön pénteken összedugom ahogy azt a ps3-mal tettem (józan paraszti ész), nem nézelődök meg hajlítgatok semmit. A végén még kitalálják hogy te basztad el. Ha jó akkor jó, ha nem akkor meg idegesen, de beletörődve hívom a boltot hogy beleestem az 1 %-ba.
  • DarkSector
    :)

Most olvasom 91-es vagy?
    Nemár? Pedig azt hittem vén fasz vagy...(tőlem vénebb '83 :D )
  • SlickAdam
    mondtam mar, hogy ez ritka, ne kezeld tenykent! kabelt beledugtam, belement, ahogy kell, nem romlott el, nincs kiallo femcucc. beleneztem, probaltam mas kabelt is, ...
    lehetseges, hogy ilyen elofordul, erdemes belekukkantani elotte, de ez nem FAKT!
  • Kongy
    Az a cink, hogy te gondolom bedugtad egyből a HDMI-t, mert nem számítottál rá, hogy szar lesz, és igy a HDMI kábel is tönkrement... A kiálló fémcucc a HDMI portban kinyírja a kábelt. Szóval ajánlatos előtte megnézni a HDMI portot mielőtt bármit is dugsz bele úgy tűnik. És ha látsz valami kis kiálló dolgot, akkor azt valahogy le kell nyomni, és kész.
  • Kongy
    A videóban azt mondja a gyerek, hogy bármelyik PS4-nél előjöhet, még ami először működik is, annál is. Valamit elb.sztak a HDMI porttal.
  • SlickAdam
    az csak az elso - szvsz felesleges - lepes.

amugy meg sziriuszli... meg ha fel is lehetne tamasztani valamilyen trukkel... kell barkinek is egy ganyolando masina?

tehat a tippen pentekre:

1. dugd ossze, ahogy kell, ahogy egy PS3-al is tenned!

mukodik? indzsoj! nem mukodik? felejts el mindenfele buta trabölsuting hulyeseget es...

2. kerd vissza a penzedet azonnal!
  • Kongy
    Igen, de pont azt mondja, hogy a HDMI-t kell megnézni. A kábelt, meg a bemenetet.
  • SlickAdam
    szep es jo, csak a problemas esetek tobbsegeben kek led fogad mar az elso inditaskor. nyomhatod a DS4-et, ha nincs szinkronizalva a masinaval...
  • Kongy
    Ezt azért érdemes megnézni... :D

• shaddam
    Bízzunk a kék ledben (és maradjunk a srácoknál) :D

Engem is elkap valami nosztalgia, pedig kis szaros 91-es vagyok
  • Kongy
    Én a Hobbit miatt is várom a pénteket... :D
  • Tatyla
    én már annyi helyen előjegyeztem januárra csak lesz gépem :D