121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3039 Ha beröffent a kicsike, nem ártana, ha elfogadnád a friend requestemet -
#3038 Első vagyok az 576-ban :D
Most jött az eladó. -
#3036 nem de sajnos meg vagyok kötve mert ilyen edenred ajándék utalványra veszem és azt csak MM meg az edigital fogadja el,de leírom ha túl vagyok rajta hogy mi volt... -
Bárcsak kiszállításra kértem volna én is :( -
BlackWolf #3034 Én is tervezek ma oda benézni , de melózok 5 ig , ha túl vagy rajta majd jelezd már itt volt e ?:) Esetleg még a camelotba is megnézném vagy a korzóba az 576 ? Vagy ezeket a forrásokon te már túl vagy? -
#3033 De jó neked .... :( nekem semmi -
#3032 BESZAROK! BESÍROK! ERRE FELHÍV MOST A FUTÁR! HOGY JÖN!!!
KIRÁLYSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!!!!! -
#3031 na mindjárt megyek be Nyíregyházára MM-be viszem vissza a tabletem garanciába és bepróbálkozok PS4 ügyben de szerintem esélytelen... -
#3030 Már úgy, hogy bemész és leveszed a polcról? Június, talán. Még márciusra is előjegyzés van... -
#3029 tipp aki györhöz közel lakik ott van a newawe ők is árulnak gépet -
#3028 Boltokban szerintetek kb. mikortól lehet kapni a PS4-et? -
#3027 Én aztmondom, tanulva a maiakból, jelenleg az 576 a legbiztosabb forrás. Én már csak onnan rendelnék. -
#3026 Eddig még csak a facebook-os emberükkel tudtam beszélni, a megrendelésemet még vissza se igazolták csak egy automatikus emailt kaptam, pedig már 2 napja megrendeltem a cuccot: "Jelenlegi rendszer állapot, ügyintéző megerősítése szükséges" -
#3025 Srácok, remélem mindannyiótok hibátlan gépet kap ma! Én is alig tudtam aludni, pedig én csak januárban kapom a gépet ha egyáltalán akkor kapom.
Januári szállítmányra rendeltem elő a konzolvilágon, de látva amiket írtok róluk már elég bizonytalan vagyok megkapom-e időben a gépet...
Hétfőn vagy kedden hozzák az előrendelői kártyát... -
#3024 na jó, de felhívtam őket tegnap este, aztán ezt a választ kaptam...:( még egyszer rájuk csörgök..de baszki, ez nevetséges -
#3023 dropnak is van. Illetve neki már a harmadik :DD -
#3022 Várjd ki a végét, itt Cloudon kívül még senkinek nincs gépe :) -
#3021 Kárpótlásul tolhatsz egy headshotot bf4-ben, hagyom magam
drop pedig bármikor :DDD -
#3020 vagyis nem értem miért nem adta fel tegnap nekem a konzolok szervize :( -
#3019 Lószart, hendikeppel indultam rázkódó vonatkocsiból, fosszar mobilnettel, telefonról írva. :) Különben is remegek az izgatottságtól :D -
#3018 faszom, én meg szopok...hihetetlen, :( -
#3017 NINJAAAAAAAAA :D -
#3016 Screenshotot, vagy nem hiszem el!! :D
@Moby: grat, te kis sneci :D -
#3015 -
#3014 moby irt először neki küldöm ha hazaértem melóból -
#3013 Nos? -
#3012 Teljesen tanácstalan vagyok akkor ma mi lesz. SMS jött csütörtökön azóta semmi. Se SMS se e-mail ... azt se tudom melyik futár hozzná a cuccot , akkor jön? Nem jön?
Könzolvilág! -
#3011 Na melyikünk viszi.. :D -
#3010 elkelt küldöm a kodot -
#3009 Küldtem :D -
#3008 van egy bf4 ps4 re letöltő kódom kinek kell? küldtek egy lemezes meg egy kódot is a új gépel.ingyen adom írjon privátba akit érdekel -
#3007 Nyugika, nekem is ez lesz az utolsó vásárlásom náluk. Ha lesz egyáltalán még vásárlásom náluk... -
#3006 Én is a Gameshop-nál rendeltem elő június tizedike körül, aztán egy hétre rá az 576-nál is volt ugyanannyiért. Ott lemondtam, itt megrendeltem. Nem hittem volna, hogy jó döntés lesz. -
#3005 Kivéve a faszláma konzolvilág-gameshop páros előrendelőinek... -
#3004 Még ~3 óra!!! :D -
#3003 Na ha ma megjön, akkor kereslek titeket PSNen ... !!! :)
Remegek hol a futár ... -
#3002 Ne feledjétek: ma Sangria-t kell venni!
-
#3001 Nyitott szemmel alszok, állva, bal kezemben ajtókulcs, jobb kezem a pénztárcán. Lehetne már reggel. -
#3000 Mindenki alszik?? Mindjárt indulhatunk értük! :))) -
#2999 Pont most akartam linkelni :)
It’s been a historic first month for PlayStation 4 and the feedback we’re receiving from PlayStation fans around the world has been nothing short of amazing.
It’s now clear that the launch of PS4 is one for the record books. This afternoon we learned from market research firm NPD Group that PS4 was the top-selling console for November and PlayStation was #1 in sales overall for home consoles. This news comes on the heels of yesterday’s confirmation that the PS4 launch is the biggest ever in the history of game consoles. Ever! And it’s all thanks to you.
We’re also seeing gamers embrace the social capabilities of PS4 at a record pace. Earlier this week, we announced that hundreds of thousands of gamers are using the PS4’s integrated streaming capabilities. Nearly 800,000 gameplay broadcasts and more than 7.1 million spectate sessions have streamed through Twitch and Ustream, totaling more than 20 million minutes of live gameplay.
We’re extremely proud to have such a passionate community and are grateful for your support. Thanks for an unforgettable PS4 launch and for making 2013 such a historic year for gaming. We look forward to sharing exciting PS4 news in the near future.