121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3119 -
#3118 Made in JAPAN!!! -
#3117 -
#3116 Egy egyszerű mailt küldtem a PDS-nek ez jött vissza:
Tisztelt: xy
Futárnál van a csomagja, mai napon várható az érkezés. Szombathelyen egésznap telít a kollega, pontosabb időpontot nem tudok Önnek mondani!
Üdvözlettel:
Balogh Gábor - Ügyfélszolgálat / back-office
-
#3115 Oké, itt van! Bontom :)) -
#3114 Még szerencse, hogy nem rohantam MM-ba reggel 9-re :D Nagy pofára esés lett volna. -
#3113 vagy mikróba berakod a pizza fokozatra :D -
#3112 Fogod a konzolod és szépen odaállsz a fűtőtest fölé és kellő távolságból elkezded megforgatni,mintha ökröt sütnél. Ezzel lehet kb 30 percet spórolni. -
#3111 Én ennyire
-
#3110 Életed leghosszabb órája lesz :D -
#3109 1 óra várakozás a párásodás lehetősége miatt :( -
#3108 Már ennyire kivagytok?
-
#3107 i hate you :DD na jó nem :D -
#3106 ??? Na go megnézni megy-e faszán és report vissza! :D -
#3105 Haha, majd nekünk jut a hibás ... :DDD -
#3104 Mindjárt készítem a képeket! -
#3103 Persze, hogy minden rendben van. Ezért is kaptunk újabb időpontot. -
#3102 Itt a futár!!!!!!!! -
#3101 "Megérkezett nekem is a PS4 a KSZ-től. Mindenfelé előzetes értesítés nélkül, szóval ne izguljon, aki szintén nem kapott semmit, menni fog a csomag. A futár megkérdezte, hogy Xbox van-e a dobozban. Majdnem bukta a borravalót. :-D"
:DD
Eddig nem olvastam hibás gépről és jó páran megkapták már. -
#3100 Biztos minden rendben van! Látod nekem telefonon mondták az üzletbe,h nem adták fel a csomagot, aztán még is....persze ettől még beüthet a crack,... -
#3099 -
#3098 Én is forgolódtam már 8 óta és úgy döntöttem leszarom felkelek, megiszok egy nagy adag teát és várok... :D
Amúgy ma hajnalba visszaírt a platinum is a mailemre, hogy feladták csomagot és ma jön, de már tudtam tegnap este óta a futár miatt. No mindegy legalább válaszoltak.
-
#3097 Robog a hype train, szétkúr ez rohadt várakozás! -
#3096 +1
Leszarnám már azt a 17 órát is, ha tudnám, hogy van gépem. De sajnos pontosan tudom, hogy a konzolvilágnak nincs fingja róla, honnan szerez gépet nekem.
Kérdés, hogy ezt mikor ismerik be. Sokáig már nem lehet tartani a 17 órás blöfföt... -
#3095 Ez mind a hype miatt van.. :( -
#3094 Jól jönne egy hibernációs kamra mi? -
#3093 Én 6:45 óta fent vagyok és szétb43z az ideg. -
#3092 Na nem tudtam aludni így fent vagyok már :D
Futárt nem várom csak 4-5 felé délután, mert mindig akkor jön így nem is izgulok....nem a faszt nem :D -
#3091 Gáz hogy első nap mikor lehetett elorendeltem és simán lecsusztam róla... -
#3090 Jöhetne már az a futár.. :D #GreatnessAwaits -
#3089 Ez kész... kapcsolj márt át writeonlyból légyszi! :D -
#3088 Nem figyeltem,bocsánat,még a reggeli kávémat sem ittam meg. -
#3087 Üzenetben mi volt? -
#3086 Pontosan ezt írták.
Kedves PlayStation 4-Előrendelők!
Túlterheltség miatt holnap csak 17 óra után tudjuk kiszolgálni az előrendelői kártyás, visszaigazolt vásárlókat!
Megértéseteket köszönjük! -
#3085 Kettővel alattad... -
#3084 Ki mondta, hogy csak te fogsz anyázni?? :DD -
#3083 Kabbe! :) -
#3082 Tegnap facebookra vmit kiírak hogy csak délután 3fele jönnek a gépek. -
#3081 +1 :DD
Még senkihez sem jött futár? -
#3080 "Kedves PlayStation 4-Előrendelők!
Túlterheltség miatt holnap csak 17 óra után tudjuk kiszolgálni az előrendelői kártyás, visszaigazolt vásárlókat!
Megértéseteket köszönjük!"
"A bejegyzés csak a személyes, üzletünkben történő vásárlásra vonatkozik, futáros rendelőink a kapott sms-ben írtak szerint kapják meg a csomagot." - fb bejegyzés, 51 perce