121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#10145 Június 20. szerepel az áruházaknál. -
SlickAdam #10144 alien, DA, evil within, ... ezekben latok potencialt. aztan lehet #10138 lesz. -
"GAME Barnsley @GAMEBarnsley · 2h
Apologises everyone about #TheLastOfUs Release Date! #MissPrint #OverEagerStaffMember We will update you when we get an official date sorry!" -
#10142 :DDD -
#10141 AC-t sose tolnak el! (ekkorát legalábbis biztosan nem, vszeg keményen be van tervezve adott negyedéves bevételekbe...) -
#10140 ezekszerint igaz a régi mondás: negatív reklám is reklám :/ -
#10139 PS4 Update 1.71 Now Available
- System software stability during use of some features has been improved.
Not bad. -
#10138 Az egyszerűség kedvéért a tapasztalatok alapján előre kivonatoltam az e3 programját:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#10137 Hatööö...pontosan mik is? :) -
#10136 E3on jöjjön tonnaszám a gameplay, képek, interjúk. Ez a lényeg. Show biztos jó lesz mindenkinél, talán lesz 1-1 dolog amit ott jelentek be ( kb tudni lehet hogy mire lehet számítani, még ha nem is lesz, az esélye megvan, a lista pedig elég hosszú ). Nyilván a Sony fényezni fogja magát, eladásokkal el lesz foglalva bőven ( VITÁN rúgnak még egyet... ). MS meg nagyon bejelenti a kinect nélküli dolgot, 2. láncsot, fényezés stb, stb... jönnek a kötelező körök pl COD, AC bemutató. Sony és az MS is bemutat valami csuda tecsdemó videót egyik gigaexről ( Halo 5, meg Uncsi? ). Ja igen Sony valszeg fényezni majd az Indiket. MS is, ott már tudni hogy ID@Xbox twiccs közevtítés lesz folyamatosan, mindenféle interjúkkel és minden nap 2 jobb fajta indie cím ki lesz vesézve, be lesz mutatva.
Én az EPIC-től várok valamit ami odabasz, ha meg nem akkor fulladjanak bele a f2p szarjaikba.
Az mindegy hogy E3 színpadon jelentik be a játékot, vagy előtte fél nappal kiszivárog, lényegtelen:) -
#10135 Ha ez így lenne, már menne a sorozatgyártás...ami nem megy,szóval kizárt. -
#10134 Lehet az egyik üzletlánc faszán elköpött még egy E3 meglepetést. Júni 13ra kiírták last of us PS4 megjelenést. Az pont az 1 éves évforduló lenne. Ha igaz gondolom E3on akarják bejelenteni, hogy BUMM péntektől a boltokban. Azért remélem igaz, de rohadjanak meg, hogy semmi se marad már titokban :( -
#10133 Nem olcsóbb...Sokkal prózaibb a dolog...Kint él Londonba és szimplán ezért a UK storról,de nem is ez a lényeg hanem az,hogy a storról vette nem lemezesen... -
TomStorm #10132 Ismerősöm panaszkodik bugokra PS4-en bár mikor voltam nála én nem találkoztam egyszer se ilyesmivel.PC-n meg nekem teljesen meghülyült az egész játék de mást nem is várok a "maszter résztől":D -
TomStorm #10131 Igaz,elnéztem sry -
#10130 Division lett csúsztatva, ezek nem lesznek. -
#10129 25+ órája tolom és most futottam bele első glitchbe, igaz elég idegesítő is volt, mert nem ment tovább a küldetés miatta. Még szerencse, hogy neten megtaláltam a megoldást rá. -
TomStorm #10128 blabla,jöhetnek a PATCH-ek!! -
TomStorm #10127 Köszi.
Hát akkor ennyi erre a évre nekem:
-Middle-Earth: Shadow of Mordor
-Dragon Age: Inquisition
AC Unity-t Ubisoft sz.tem eltolja 2015-re ahogy ismerjük őket vagy FC4-et.
A Division megjelenik idén?Én úgy tudtam az se lesz -
#10126 PARIS - June 3, 2014 - Today, UbisoftŸ announced ongoing record sales for Watch Dogs, which has sold-through more than 4 million copies in its first week, positioning it as the best-selling new IP at launch across the video game industry*. Having already broken sales records in the first 24 hours following its release, Watch Dogs is now the company's best-selling game ever in week one**.
"With such strong sales momentum and positive feedback from gamers, Watch Dogs has positioned itself as the must-have game of the moment" said Tony Key, senior vice president of sales and marketing, Ubisoft. "We're really proud of this achievement, and are confident that the Watch Dogs brand has a promising future."
-
#10125 Copy / paste v2.0
Wolfenstein: The New Order
Watch Dogs
Murdered: Soul Suspect
EA Sports UFC
Sniper Elite 3
The Evil Within
Destiny
Alien: Isolation
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Call of Duty: Advanced Warfare
Battlefield ( nem tudom mi az alcíme... )
Far Cry 4
Metro Redux
The Crew
Diablo III - Ultimate Evil Edition
Assassin's Creed: Unity
Evolve
WWE 2K15
Forma 1 2014
Fifa 2015
NHL 2K15
NBA 2K15
Madden NFL 15
+ Sunset Overdrive ( X1 )
+ Forza Horizon 2 ( X1 )
+ Driveclub ( PS4 )
Ezek a biztos.
2015 Q1
- Batman: Arkham Knight
- The Witcher 3: Wild Hunt - február
- Dying Light - február
- The Order: 1886 ( PS4 ) - február
2014 Q4
- Halo 5 ( X1 )
- Tom Clancy's The Division -
TomStorm #10124 Akkor mi lesz idén?Batman és W3 volt amit nagyon vártam.Remélem DA3 lesz.. -
SlickAdam #10123 na jo, visszavonom, van ott par cim. de batman jo lett volna... :( -
SlickAdam #10122 megritkult? majdnem ures! (AC es egyeb hokikra pisikelek iveset) -
#10121 Na új batman is 2015. Nembaj legalább kicsit megritkult október :) -
#10120 Sajtó szerint szar lett a Muredered Soul Suspect :D Hát én nem is vártam tőle mást, amúgy. -
#10119 Mondjuk annak is lehet ehhez köze, hogy az nvidia már egy ideje dobálja a kártyái mellé a WD-letöltő kódot. És szerintem sincs benne a steames értékesítés, csak a lemezes.
Meg nem is lett valami egetverően jó a pc port ... -
#10118 Szerintem nagyon egyben van ez a trailer a zenével.... Kifejezetten jókor vannak a váltások, nekem nagyon tetszik a zene is! -
TomStorm #10117 Akkor,hogy lesz Last.gen-re Mortal Kombat? -
#10116 Unreal Engine 4en fog majd futni. -
heady #10115 UK storerol is olcsobb, mint otthon lemezesen? Wow. Csak mert £65 az nem keves... -
#10114 A friends listámban 12 en játszanak WD-t x1 en ebből 11 amcsi storról vette meg 1 meg uk storról.Tehát senki nem lemezesen Én is kíváncsi lennék,hogy az eladásokba beleszámít-e a nem lemezes eladás... -
#10113 az konzolozik :) ha van esze.... -
#10112 Akinek nincs olyan jó nete, hogy 44 gigát 5 perc alatt letöltsön? Maybe? -
#10111 gyanús, hogy ez csak a lemezes eladásokat takarja
pécén ki vesz bármit lemezen?? :) -
#10110 Mortal Kombat has always been about over-the-top, visceral fighting and with Mortal Kombat X we wanted to utilise the power of new-gen consoles to give players our most intense game yet,” said Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “The team has worked hard to make sure Mortal Kombat X delivers everything fans expect along with new characters, new game modes and an all new graphics engine.”
Mortal Kombat X combines cinematic presentation with all new gameplay to deliver the most brutal Kombat experience ever, offering a new fully-connected experience that launches players into a persistent online contest where every fight matters in a global battle for supremacy. For the first time, Mortal Kombat X gives players the ability to choose from multiple variations of each character impacting both strategy and fighting style. Players step into an original story showcasing some of the game’s most prolific characters including Scorpion and Sub-Zero, while introducing new challengers that represent the forces of good and evil and tie the tale together. -
#10109 Uncharted 4's new directors: Neil Druckmann & Bruce Straley (Uncharted 2, TLOU leads)
-
#10108 Mindenesetre az leszűrhető, hogy marad az előző rész brutalitása és xray cuccok is. -
#10107 Render...kurva tableten kényelmetlen az írás -
#10106 Talán a motorral renerelt cucc, vagy nem, mindenesetre szerintem ezt a szintet bírni kellene a konzoloknak, tekintve hogy prevre kijött változat is elég vadul nézett ki ahhoz képest min zakatol!