121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#10825 :D
amugy tényleg brutáljól néz ki, de... na... -
#10824 #10822 :
Kapsz belőle egy demót, a térképen indiával, 11 pályát, 10 kocsit. Kicsit nagyobb a szokásos demóktól, de demó.
Ja meg megveheted a teljest 10 dodóval olcsóbban. -
#10823 igen lesz egy olyan verzió is meg egy pénzes... -
#10822 Tényleg? Plushoz csapjakak vagymi? -
#10821 Ingyen pont jó lesz. -
TomStorm #10820 Hát ez kissé állejtős tényleg:)
-
#10819 Nekem is ilyen és hatul forró levegő jon ki.ez ilyen -
#10818 ez marhajól néz ki -
#10817 25 megás gif -
#10816 they really need to do something about them jaggy powerlines
"Much improved in the latest build, these vids were done just after E3 :)"
Úgy néz ki új buildbe rákerült végre valami normális AA is. Nem lesz többé receklub. -
#10815 -
#10814 FB oldalukon fent van teljes képernyős videó. Nem mintha az sokkal jobb minőségű lenne. -
#10813 Hiába az 1 éves halasztás, lauchra így se lesz kész ez a ficsőr LOL
shortly jön, azt ismerjük már. Majd akkor jövő ilyenkor :D -
#10812 http://blog.eu.playstation.com/2014/07/08/first-look-driveclubs-dynamic-weather-action-2/
Fosom instagram videók beszarok... -
#10811 Nem kell aggódni, nekem ugyan ilyen hangos. Játék közben is, de ha multitaskingolok egy KZ vagy inFamous közben, akkor meg még hangosabb, ahogy a te videódban is. Ez így van megcsinálva. XOne elvileg halkabb, de ott ugye külső táp van stb stb... -
sirpalee #10810 Instabuy. Úgyis kellett beta kulcs jövőhétre. :D -
#10809 linket majd légy szíves, köszi :) -
#10808 A hangfalak nekem elnyomják. Majd a last of usban talán meghallom -
#10807 A ps4 kurvahangos. Nekem kettő volt, és még kettőt látok napi szinten. 4-ből 4 hangos. Nem mindegyik játék közben, kzsf közben voltak pillanatok, amikor azthittem kirepül belőle a venti. Nem elviselhetetlenül, de egy csendes szobában bántóan hangos. -
#10806 Ma jön új DC videó időjárás effektekkel.
-
stormyka #10805 2 hónapos gép, mindig jó szellőző helyen van. Kollégámnak nem hangos ennyire. PSN-es spanok is azt mondták, hogy teljesen néma a gépük. Az enyémnek nem kellene, hogy ilyen hangja legyen szerintem. -
#10804 Gondolom arra, hogy olyan a hangja, mint egy vadászgépnek. Ez tényleg alapból ilyen? Én is tervezek nemsokára venni egy gépet. Ilyenek viszont megingatnak, főleg karcsú 1 éves garanciával... -
#10803 Mire gondolsz? Ha megfő, majd gariztatod. -
stormyka #10802 Közben készítettem egy videót a gépről pár perc játék után. Mobillal vettem fel, így nem a legjobb a hangminőség, de szerintem így is leszűrhető a probléma.
https://www.youtube.com/watch?v=nHs1PRL2qqA
Ha ez normális, akkor ez mindenkinek ilyen? Ha pedig nem, mit tudok tenni, és mi a menete a dolgoknak? -
Prof William #10801 Az első képen Joel feje...
- Basszus Ellie nézd már! Remastereltek minket! Ha ezt Sarah megélhette volna! -
#10800 Állítólagos remastered ingame képek.
-
#10799 Talán csak a story része megy anélkül, ha jól tudom. Többihez kell. -
#10798 ugyanez az általános vélemény a gépről - kissé hangos -
ja, -
Thaddeus #10796 Destiny béta fog menni PS+ nélkül is vajh? -
#10795 xiv: a realm reborn -
#10794 final fantasy? -
stormyka #10793 Hali! Érdeklődnék, hogy nektek mennyire hangos a PS4 úgy általánosságba véve? Kicsit meg vagyok ijedve, hisz 10-15 perc játék (FIFA, Final Fantasy) után már eléggé hangos a venti, bármilyen játékról is legyen szó. Átlagos TV hangerő mellett annyira nem venni észre, viszont csöndesebb játéknál mint pl Outlast már szinte zavaró, feltünö. Jó szellőző helyen van, és ezen kivül nem volt vele problémám, viszont érdekelne, hogy nektek mik a tapasztalatotok. -
#10792 Sajnos, jól néz ki. :) -
#10791 És ha már lúd, legyen kövér ... -
#10790 Várni akartam vele, hogy 1x ebből talán lesz "nem csak konzol" verzió, mert mégis, de nagyon-nagyon kezd meggyőzni, hogy azonnal megvegyem konzolra. -
#10789 NAgyon várom,remélem nem basszák el a balancot.MK9 bena világ 100legjobbjában bent voltam:)Az Injustice meg annyira szarul lett balancolva,hogy komplett karakterek használhatatlanok illetve deathstroke-al 2gomb és elvered a legnagyobb kombómatyikat is.El is adtam a gecibe. -
#10788 kent véjt! -
még bő egy hét a bétáig... -
#10786 Külön tetszik, hogy a környezeti interakciót átvették az Injustice-ból.