121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Valaki letöltötte amúgy betat a preorderes dologgal már? Kíváncsi lennék aki tolta alphat meg most betat is, hogy javították-e azt a frame packing dolgot. Remélem nem lesz ugyanolyan fos az fps érzés, mint alphaba volt a 30 fps ellenére sem. -
sirpalee #11080 Azért jobban is felkészülhettek volna rá... Node, akkor várok és remélek. -
Este 7 után majd. Akkor meg le fog halni PSN úgyhogy ma EUnak már nem lesz beta. -
sirpalee #11078 Kapott már valaki Destiny béta kódot? Vagy meg kell várni az este 7 órát? -
Remélem idén is a tavaly cameraman lesz :D
-
-
Akkor valószínűleg a "Grounded" lesz a Te fokozatod. :) -
Én végigvittem legnehezebb fokozaton.
Észrevettem azt,hogy könnyít a játék,segít.Ha kevés töltényed van akkor nem ad semmit,megtart azon a szinten.Ha kifogyasztasz mindent akkor meg segít és dobálnak az ellenfelek illetve találsz lőszert mindenhez,így legnehezebb fokon is nyugodtan lövöldözhetsz úgy is adni fog töltényt csak kevesebbet.Jobb lett volna ha nem ad szart sem. -
Ezzel nem érdemes várni :)
Single meg multi is olyan, amit egy hamar nem felejt az ember. -
Ott az új grounded nehézségi szint. Ott vért fogsz hugyozni az mondták :D -
Gero engem is behype-olt és megrendeltem a játékot. :D
Szomorú tény, hogy számomra semmi nem érkezik a gépre egészen októberig, így gondoltam elleszek a TLoU-val. PS3-on csak egyszer játszottam végig, hard-on, most majd hard + survivor és szerintem még platinára is lesz időm :) -
Egyre jobban úgy érzem ez nekem már kell pedig karácsonyig várni akartam vele... -
Ulthane #11069 Ha itt ennyivel olcsóbbak a játékok, miért nem mindenki itt vásárol, és nem a UK-ben? Egyszerűen nem is értem.
Vegye meg USA accounttal, és játsszon vele UK-ben. -
Fogsz kapni mailt ha esetleg akció van arra is érdemes figyelni -
Ulthane #11067 Tegnap este megcsináltam az USA accot, és szétnéztem a store-ban. Hát gyerekek, gyakorlatilag pang az ürességtől.
TLOU 49,99 dollár, GTA V és Far Cry 4 még nincs beárazva. A Store háttere sem az a dinamikus, mint a UK Store-ban, pedig az baromira jól néz ki.
Se AC4, se FIFA 15, se NBA2K14..
Az árak viszont jók. -
Imádom. Hajnali 4-ig toltuk haverral, aztán csak azért hagytuk abba, mert ausztrálokkal rakott össze akik a ping miatt sebezhetetlenek voltak :D -
Amúgy elég egyedi a multija is. Marha jól sikerült nekik átültetni a single playeres élményt a multiba. Tudom te nem rajongasz a multiért, de lehet ez pl tetszeni fog
-
Ez azért vicces :) -
Megrohadhatnak felőlem. Ha pc-n játszható a szaruk dfgt-vel is, akkor konzolon miért csak trasztmesztör-támogatás van?! Hát nem fogok venni, az biztos. -
lightly Mad Studios reveals Wheel support list for Project CARS.
Ez a szégyen Thrustmaster mindenhol :(((((((((((((((((( -
Ez a csaj NDnek nagy fogás volt. Na nem mintha eddig nem lettek volna ott elég jó programozók. -
Zsír. -
Destiny Beta Stream -
TomStorm #11058 Single oké nincs gond az ilyennel sőt kell is de Multis részre valahogy nem hiányzik -
Volt ma egy interjú gamespoton NDvel. Ahogy olvastam náluk innentől kezdve a 60 fps lesz a standard. Először látjuk ezt majd itt, aztán UC4ben és utána a későbbi címeknél is. -
single 100% uncut -
SlickAdam #11055 nem ugy volt, hogy meg kodolnak...?
-
Single-be van durvulás rendesen. Főleg ha elkap egy clicker, instant felszakítja a torkodat. -
Single -be azért megmarad nem? Tudtommal ez valami horror game.... -
Háttérbe fotó mód tease
-
Játék világába/hangulatába pedig tökéletesen beleillik. -
TomStorm #11050 Mondjuk ez nekem nem hiányozna -
Gore. Leszakadó végtagok, szétroncsolódott fej stb.
Itt vannak összehasonlító gifek -
Multi cenzurázva? De mi fog belőle hiányozni? -
Jobb oldalon az a távoli emeletes ház már-már Second Son szintűen néz ki :D -
-
Szerintem még a Destiny-s preload-os témával se vannak teljesen készen. De bizakodjunk, hogy nem sokára jön valami update. -
Azt mondták jön idén youtube support. Feltételezem, hogy a következő update a media update lesz, DLNA, mp3, 3d bluray, natív youtube app/feltöltés stb.
Én csak egy árva pause download gombocskát kérek meg friend notificationt, amit nem képesek berakni lassan 1 éve. Amennyire nyomják Destinyt nem csodálkoznék rajta, ha előtte pár nappal jönne fw frissítés. -
Majd az évfordulóra kidobnak valami 5 mb-s update-ot oszt' kuss legyen 1 évig. -
Új FWről kíváncsi leszek Sony mikor hajlandó valami infót adni, mert mikor volt a legutóbbi? Április végén? Nem kapkodnak továbbra sem az biztos...